Bilgisayar Güç Problemi

baybrutal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarımla ilgili bir güç sorunum var. Düzenli olarak 2 ya da 3 günde bir power tuşuna bastığımda kasa çalışmaya başlıyor fakat klavye - mouse - monitör gibi donanımlar güç almıyor, ekran gelmiyor. Bazen bu problemle hiç karşılaşmıyorum bazen ise bilgisayar çalışır durumdayken kendi kendine kapanıyor ve yine aynı problemi yaşıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Söylediklerine bakarsak güney köprüsü gidici. Normal olarak çalıştığı oluyor mu yoksa arıza hep mi aynı şekilde ?

baybrutal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu an bu mesajı bahsettiğim bilgisayardan yazıyorum görünürde hiçbir problemi yok fakat yaklaşık 10 gündür bu problemi yaşıyorum.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Şu an bu mesajı bahsettiğim bilgisayardan yazıyorum görünürde hiçbir problemi yok fakat yaklaşık 10 gündür bu problemi yaşıyorum.

Eğer sık sık güç almamazlık yapıyorsa bi yarım saat biosta gezinti yapın aynı durum olacak mı ?

baybrutal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran gelmediği için BIOS'a giremiyorum?

baybrutal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öğrendiğim başka bilgiler doğrultusunda anakart ile güç kaynağını birbirine bağlayan kabloyu söküp biraz beklettim. Şu anlık problem yok gibi. Tekrar olursa bildireceğim.