Abdullah bulut
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 6
Bilgisayarım açılırken böyle çizgiler çıkıyor sebebini bilen daha önce başına gelen varsa yardımcı olabilir mi
Bilgisayarım açılırken böyle çizgiler çıkıyor sebebini bilen daha önce başına gelen varsa yardımcı olabilir mi
Bazı sorunlarla karşılaştık dedi her seferindeResim nerede?
Bazı sorunlarla karşılaştık dedi her seferinde
Açtım şuan windows 10 simgesi var ama her yer beyaz ve gri yan çizgilerle doluAçıldığında gidiyor mu, sürekli görünüyorsa monitörde ölü piksel olabilir.
Kabloları kontrol etmek derken tam anlamadım ama şuan hdmi ı takıp çıkardım ve aynı şey tekrar oldu ve ekran kartı sorunundan kastın yanması falan mı kapandıktan sonra açıp baktım ama yanık kokusu falan da gelmediÖyle bir anda ölü piksel olması mümkün olmaz herhalde, kabloları kontrol ettiniz mi hocam. En kötü ihtimal ekran kartı sorunudur.
Yanma değil de daha ince bir sorun olabilir, bir ara benim emektar pc böyle olmuştu aynı sizinki gibi, kasayı açıp güzelce temizleyince düzelmişti. Eğer düzelmezse, kullanmaya devam etmeyin uzman birisine gösterin. Belki kullandıkça problem büyür.Kabloları kontrol etmek derken tam anlamadım ama şuan hdmi ı takıp çıkardım ve aynı şey tekrar oldu ve ekran kartı sorunundan kastın yanması falan mı kapandıktan sonra açıp baktım ama yanık kokusu falan da gelmedi
Şuan kullanılabilabilinecek gibi değil zaten yine de teşekkür ederim bi temizlerim umarım düzelirYanma değil de daha ince bir sorun olabilir, bir ara benim emektar pc böyle olmuştu aynı sizinki gibi, kasayı açıp güzelce temizleyince düzelmişti. Eğer düzelmezse, kullanmaya devam etmeyin uzman birisine gösterin. Belki kullandıkça problem büyür.
AynenKolay gelsin, geçmiş olsun inşallah düzelir.
Aynen
Aynen? Mesaj kasma çabası seziyorum
Ben de sizde seziyorum hocam, hadi sabaha kadar aynen yazalımAynen? Mesaj kasma çabası seziyorum
AynenBen de sizde seziyorum hocam, hadi sabaha kadar aynen yazalım![]()
Hocam iyi günler ben ekran kartını çıkarıp bi içini temizledim de geri taktığımda ekran gelmiyordu sizce neden olabilirKolay gelsin, geçmiş olsun inşallah düzelir.
Bende'de olmuştu format attıktan sonra düzelmişti.Bilgisayarım açılırken böyle çizgiler çıkıyor sebebini bilen daha önce başına gelen varsa yardımcı olabilir mi
Abiler ekran kartım rahmetlik olmuş bulunmakta emekleriniz için sağolunHocam iyi günler ben ekran kartını çıkarıp bi içini temizledim de geri taktığımda ekran gelmiyordu sizceKolay gelsin, geçmiş olsun inşallah düzelir.
Geçmiş olsun reisAbiler ekran kartım rahmetlik olmuş bulunmakta emekleriniz için sağolun