• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Bilgisayar Aşırı Yavaşladı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Froseth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Froseth

Profesör
Kardeşim oyun indirmek için o virüs olan 1-1.5MB boyutundaki setuplardan birisini açmış ve bilgisayar şuan aşırı yavaşladı. MalwareBytes ile iki kere taradım 90 tane virüs buldu hepsini sildim fakat hala aynı. YT da bir video açınca açılması 40-50 saniye sürüyor, Forumda yeni mesajlar kısmına basınca bile 30 saniye civarı bekliyorum, Windows Güvenliği kısmında bile ilk açıldığında yaklaşık onda 1 dakika civarı bekliyorum. Ne yapmamı önerirsiniz? Format atma gibi bir şansım yok 1TB HDD neredeyse tamamen dolu bütün dosyaları geri indiremem.1577875735593.png

kasperskyın total antivirüs programı 1 ay deneme ücretsiz. Onunla da bi tarat.

kasperskyın total antivirüs programı 1 ay deneme ücretsiz. Onunla da bi tarat.
Şimdi indiriyorum. Hız testi yaptığımda internet hızımda düşüş olmadığı görünüyor fakat forumda cevapla kısmına bastığımda bile 10-15 sn bekliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hızlı tarama yaptım 3253 dosyayı taradı ve hiç bir tehdit bulunamadı diyor. Tam tarama çok uzun sürdüğü için şimdi yapamadım yarına yapmayı deneyeceğim.

Son düzenleme: