Merhaba Değerli SDN Kullanıcıları,Benim Çok garip bir hatam var. Bilgisayarda belli bir süre İşlem yapmayınca (Örneğin fare kıpırdatmıyorum,klavyeden herhabgi birşeye basmıyorum,bir video izlerken mesela) Sonradan Yaptıgım işlemi yapmak için bekliyor 4-5 saniye ve sonra o işlemleri yapıyor.Sonra gine normale dönüyor.Anında algılıyor problem kalmıyor Fakat her video izlediğimde yada bişeyler okuduktan sonra tekrar Bilgisayarı kullanmak için zorunlu 4-5 saniye beklemek can sıkıcı oluyor.
mesela açtım 5 dklık bir video izledim.video bitti ve vvideoyu kapatıcam.Fareyi alıyorum bir sağa bir sola kıpırdatıyorum yada alt+F4 yapıyorum.4-5 saniye sonra fare sağa sola gidiyor ve düzeliyor,yada diğer dediğim örnek biraz bekledikten sonra alt+F4 işlemi gerçekleşiyor ve sonra bu sorun ortadan kalkıyor.bilgisayar gine normale dönüyor.Umarım açıklayıcı Olmuştur.
Şimdiden Teşekkür ederim...
mesela açtım 5 dklık bir video izledim.video bitti ve vvideoyu kapatıcam.Fareyi alıyorum bir sağa bir sola kıpırdatıyorum yada alt+F4 yapıyorum.4-5 saniye sonra fare sağa sola gidiyor ve düzeliyor,yada diğer dediğim örnek biraz bekledikten sonra alt+F4 işlemi gerçekleşiyor ve sonra bu sorun ortadan kalkıyor.bilgisayar gine normale dönüyor.Umarım açıklayıcı Olmuştur.
Şimdiden Teşekkür ederim...