Bilgisayar Açılmıyor !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan deaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

deaw

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Evet merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar. Ben yaklaşık 30 dk önce bilgisayarda oynuyordum fakat bilgisayar birden kapandı ben dedim yine işlemci ısındı herhalde deyip açtım BIOS dan baktım 83 C yi bulmuştu sonra BIOS dan çıktım kasa nın içine bakıyordum sonra monitore baktığımda starting windows da takılı kalmıştı reset attım sonra bilgisayar açıldı ama beni BIOS a yönlendirecekti F1 e bas diyordu bastım hiç birşey olmadı klavye çalışıyordu ışıkları yanıyordu sonra tekrar kapattım açtım 8-9 defa Dıt Dıt diye kasadan ses geldi ama görüntü yoktu sora ram leri çıkarıp taktım bu seferde hiç ses gelmedi sorunum böyle yardımcı olursanız sevinirm (monitor de probem yok)

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Islemcinin sogumasini bekle. Bu arada termal macununu ve sogutma sistemini yenilemen lazim. Umarim yakmamissindir islemcini.

突厥汗國

Profesör
Reaksiyon puanı
1,275
Sistemin Sogumasını Bekle..

TermaL Macunu YenıLe..

Ek Olarak Bıos Ayarlarını Fabrıka Ayarlarına Dondur..

Ram Baglantı Slotlarının Yerını Deıstır Oyle Dene..

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
islemci o sicaklikta yanmaz, islemci yanma derecesine ulaşmadan pc kendini resetler. muhtemelen anakart yanmıştır..

deaw

Asistan
Reaksiyon puanı
10
@erenberk @SONEFES [MENTION=13980]basbelasi[/MENTION] arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler 4 saattir internetle uğraşıyordum gitti geldi falan cevaplarınızı göremedim zaten tatilden gelmiştim cuma günün geldim tatile gitmeden önce termal macunu çıkartmıştım zaten anakart yandıysa direk atarım bilgisayarı zaten 7 senelik... işlemci falan yandıysa bulunurda neyse yardımlarınız için teşekkürler dediklerinizi deneyeceğim..

deaw

Asistan
Reaksiyon puanı
10
[MENTION=110608]SONEFES[/MENTION] kardeşim görüntü ekrana gelmiyor BIOS ayarlarını resetleyememiyorum birde arkadaşlar anakart yandıysa cpu üzerinde fan nasıl çalışıyor sonuçta mainboard dan alıyor gücü :mellow: