inteResTing61
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
Arkadaşlar bi masaüstü bilgisayar var evde yani heralde 10 yıllık falandır daha fazla da olabilir. Sürekli bozuldu yeniden yapıldı falan filan tabi o seneler içinde. Geçen aylarda bilgisayarda hile falan denedim işte bozmayı becerdim yani ama o hile falan denemeden önceki zamanlarda bilgisayar sürekli açık duruyodu yani gece açık bıraktığım da oluyodu eski olduğu için pek umursamıyodum. Geçen gün kuzenime söyledim işte bilgisayar bozuk falan yapabilirmisin diye. Bişi yaptı içinden 3 tane ram çıkardı açtı bilgisayarı, sonra formatladı gayet eskisi gibi de oldu bilgisayar. Driverleri kurmaya zaman olmadı ama iki dakka takıldım kapattım bilgisayarı. Ondan sonraki gün bilgisayar açılıyoken bi hatayla karşılaştım neyse işte sinirlendim kapattım fişi de çektim. Bikaç gün sonra canım sıkıldı evde işsizlikten fişi taktım açtım bilgisayar açıldı. İnternet kablosunu takmaya çalışıyodum bi türlü olmadı kasayı yan falan yatırdım yine olmadı baktım bilgisayar donmuş. Resetledim açılıyoken yine hata verdi açılmadı. Yani kısacası kasayı yan falan yatırınca bilgisayar kafayı yiyo. Kuzenim de aynısını söyledi sorun büyük ihtimal ramlerden kaynaklanıyo bende öyle düşünüyorum zaten verilen hata da ramle alakalı bi hataya benziyo ne yapmalıyım sizce??