Bilgisayar açılıyor ama masaüstü simgeleri sürekli yenileniyor

astroshero

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

Windows 10 kullanıyorum. Bilgisayarım sorunsuz şekilde çalışmaktaydı. Bazı driver güncellemelerini sorunsuz şekilde yapıp bilgisayarı kapatmıştım.

Şimdi bilgisayarı yeniden açtığımda masaüstü açılana kadar herhangi bir sorun olmuyor. Ancak masaüstü sürekli 2-3 saniyede bir kendini yeniliyor. Bu durumda hiçbir yere tıklamaya veya başlat menüsünü açmaya fırsatım olmuyor.

Driver güncellemesi yaptığım gün hesabıma giriş şifresi koydum ve kendiliğinden ayrıca bilgisayarda bir administrator hesabı oluşmuştu.

Şimdi administrator hesabı açılabiliyor ama onda da zaman zaman kendi kendine uygulamalar kapanabiliyor.

Ama kendi hesabımı kesinlikle kullanamıyorum. Bunun sebebi ve çözümü hakkında yardımcı olabilir misiniz?

Teşekkür ederim.

NOT: Yaşadığım sorun aynı bu videodaki gibidir.

[Fi]Lounge

Asistan
Reaksiyon puanı
114
Ayni sorun bende de oldu. Amd ekran kartini guncelledikten sonra bu sorun oldu bende. Driver yuklemeden once sistem geri yukleme noktasi olusturduysan sistemi geri yukle. Ben olusturmadigim icin tek careyi formatta buldum.

astroshero

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de amd işlemci üzerinde bulunan ekran kartı kullanıyorum ve onun Driverını da güncelledim. Malesef bende de geri yükleme noktası yok. Başka bir çözümü var mıdır acaba? Yüksek lisans tezi yazıyorum ve yedeklemediğim bazı dosyalar var...

[Fi]Lounge

Asistan
Reaksiyon puanı
114
Dosyalarini silmeden formatla. Bu formatta bilgisayarla gelmeyen programlar silinir. Dosyalar etkilenmez.
--- Gönderi Güncellendi ---
http://10.enpedi.com/2015/08/windows-10-bilgisayar-sfrlama.html?m=1
Bu sayfa isine yariyacaktir. Sadace sen secenek belirleme kisminda dosyalarimi sakla bolumunden devam et.
--- Gönderi Güncellendi ---
Sonucu yazarsaniz sevinirim...

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Güvenli modda açmayı denedin mi?