Bilim (özellikle fizik ve kuantum fiziği) teknoloji ( aklınıza gelecek herşey PC PS Mobil vs vs)Bilgili olduğunuz alanları yazar mısınız bu telefon olabilir pc toplama vs. olabilir
Benim bilgili olduğum alan: mobil
Başka bir şey bilmem
10400F + Z490 sistem toplamaBilgili olduğunuz alanları yazar mısınız bu telefon olabilir pc toplama vs. olabilir
Başka bir şey bilmem
İşletim sistemleri ve donanım ayrıca elementler azıcık da arduino ile c#Bilgili olduğunuz alanları yazar mısınız bu telefon olabilir pc toplama vs. olabilir
Başka bir şey bilmem
Millet bana 7K sistem toplata toplata master oldum10400F + Z490 sistem toplama
Ustamız Rizelimapper53 bize öğretecek işin her ayrıntısını. ?Millet bana 7K sistem toplata toplata master oldum![]()
Android, o da belki, ben bilgisiz adamın tekiyimBilgili olduğunuz alanları yazar mısınız bu telefon olabilir pc toplama vs. olabilir
Başka bir şey bilmem
Bildiğimiz elementler Hidrojen vs.İşletim sistemleri ve donanım ayrıca elementler azıcık da arduino ile c#
maşallahTelefon seçimi,
telefondaki belirgin özellikler,
telefondaki teknik sorunlar,
internet alışverişi,
e ticarette yaşanan sorunlarda yapılacaklar
İkinci el alım satım
İnternet sağlayıcı tavsiyesi ve seçimi
İnternet bağlantısında yaşanan sorunlar ve çözümleri
Akıllı saat ve bileklik seçimi
Mouse seçimi
SSDler hakkında az da olsa seçim bilgisi
Eğitim
Birazda agresiflik tabi.Telefon seçimi,
telefondaki belirgin özellikler,
telefondaki teknik sorunlar,
internet alışverişi,
e ticarette yaşanan sorunlarda yapılacaklar
İkinci el alım satım
İnternet sağlayıcı tavsiyesi ve seçimi
İnternet bağlantısında yaşanan sorunlar ve çözümleri
Akıllı saat ve bileklik seçimi
Mouse seçimi
SSDler hakkında az da olsa seçim bilgisi
Eğitim
Israrla yanlış söyleyenlere tabii agresif olacağım.Birazda agresiflik tabi.
Sanırım freelance olarak iş yapıyorsunuzPhotoshop (Orta üst seviye)
İllustrator (Orta seviye)
premiere pro (orta alt seviye)
after effects (alt seviye)
Telefon ve aksesuarlarının seçimi, önerileri
PC parçaları seçimi, önerileri
genel olarak bu şekilde.
ayrıca windows (orta seviye) ve mac os (orta alt seviye) öneriler ve sorunlar hakkında da yardımcı olmaya çalışıyorum.
Bir dönem matbaacılık yaptım. Photoshop ve İllustrator oradan kalma. tabi o zamanlar Freehand kullanıyordum, illustrator'de freehand kadar iyi değilim. uzun zamandır o işi bıraktığım için paslanmış durumdayım açıkcası. 2 yıl öncesine kadar, yurtdışında bir TV kanalında 4 ay kadar bir proje üzerine premiere pro ve after effects kullandım. şu anda farklı bir sektör üzerine çalışmaktayım. tanıdıkların işleri olursa arada bu uygulamaları kullanıp yardımcı oluyorum.Sanırım freelance olarak iş yapıyorsunuz