Bilgeadam Eğitimleri Hakkında Bir Kaç Soru ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zapata
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zapata

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Aranızda bilge adam yazılım ve veritabanı uzmanlığı kursu hakkında bilgi paylaşabilecek biri var mı ? Uzun zamandır bu yönde bir eğitim almak istiyordum ancak tam olarak istediğimi verip veremeyeceklerini bilemiyorum. MS tabanlı bir eğitim sistemleri olması bir dezavantaj olur mu ? Ya da yazılım ve veritabanı uzmanlığı eğitimi alabileceğim başka bir kurs biliyormusunuz. Aynı sorular web ve grafik tasarım uzmanlığı eğitimleri hakkında da geçerlidir.

anamur

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Dostum bu tarz kurslara basliycaksan biraz temelin olsun, yoksa emin ol aldigin egitimden bir sey anlamazsin.

yasark

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Merhaba arkadaşlar. Aranızda bilge adam yazılım ve veritabanı uzmanlığı kursu hakkında bilgi paylaşabilecek biri var mı ? Uzun zamandır bu yönde bir eğitim almak istiyordum ancak tam olarak istediğimi verip veremeyeceklerini bilemiyorum. MS tabanlı bir eğitim sistemleri olması bir dezavantaj olur mu ? Ya da yazılım ve veritabanı uzmanlığı eğitimi alabileceğim başka bir kurs biliyormusunuz. Aynı sorular web ve grafik tasarım uzmanlığı eğitimleri hakkında da geçerlidir.

Merhaba arkadaşım

Ben uzun yıllardır bu sektörde çalışan birisiyim, gerek yazılım uzmanı gerekse sistem yöneticiliği yaptım. Bir çok da eğitim aldım.

Diyeceğim şudur ki ve üstadlara da sorarsan eğitim yerinin hiçbir önemi yoktur, önemli olan eğitmendir.

Tavsiyem kısaca şu olacak, birden fazla eğitim merkezine git. Bilgi Adam, Bilişim, Netron vs vs . eğitmenler ile görüş ne verebileceğini gör, derse katıl ki buna izin verirler ve en önemlisi tecrübesini gör . İnternetten araştır makaleleri varmı paylaşımcı mı vs. Buna göre eğitmenini seç. Eğitim merkezini değil. Bu sana emin ol fazlasıyla yetecektir.

Başarılar

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
mecidiyeköyde bir yer var arkadaşım gitmişti adı duyulmamış ama guzelmiş eğitimi. adını şuan hatırlayamadım ama bir yere not almıştım bulursam buraya eklerim.

metin06ank

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ankarada yerlerine gittim dediğin gibi ms tabanlı herşey fakat php derslerini sormuştum adamlar hemen beni .net e sürüklediler yani sanada böyle birşey yaparlarsa mantıklı olanı yap derim

by_stuner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu kurslar hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilge adamın kursları gercekten kendisini geliştirmesine ve iş bulmasına yardımcı oluyormu??

Yataghan

Profesör
Reaksiyon puanı
1

Bilgeadam'da ben sistem eğitimi almıştım. Genel olarak iyi ama asıl önemli olan eğitimini hangi hocadan alabileceğin. İlk önce gittiğin eğitim kurumlarındaki eğitmenlere bak araştır ondan sonra bilgeadam vs. diye bir tercih yap. Önemli olan eğitmendir. MS tabanlı eğitim sistemleri olması dejavantaj olmaz. İstediğini verip veremeyeceği tamamen sana bağlıdır yani bu konuda istekliysen az da olsa temel bilgin varsa fazlasıyla karşılığını alırsın.

bu kurslar hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilge adamın kursları gercekten kendisini geliştirmesine ve iş bulmasına yardımcı oluyormu??

Evet eğer eğitmen iyi ise ve sende istekliysen kendini geliştirmene yardımcı olur ama iş bulma konusunda aynı şeyi söyleyemem. Bilgeadam senede 500 kişiyi işe yerleştirdiğini söylüyor ama ben dahil hiçbir arkadaşıma bilgeadam aralığıyla iş teklifi bile gelmedi.