Usui Takumi
Profesör
Lan tabiye az bekleyin efsaneyi nasıl unuturum ben, hemi de bissürü...
Ismail yk atma kaldiramamLan tabiye az bekleyin efsaneyi nasıl unuturum ben, hemi de bissürü...
Yok atmayacam.Ismail yk atma kaldiramam![]()
Kurallara tersse isim soyle de feyzlenelim hocamYok atmayacam.
Hic denk gelmemistim
bundan sonrakileri spoilerdaçünkü bayağı var;
Ki daha da var...
Tesekkur ettim efenimGrup Vitamin-Dokun bana , İsmail ,Rambo, Dozer Abuzer gibi daha çok absürd şarkıları var.
Hakan Peker- Hey Corç versene borç
Pardon o dokun bana değil dokundur olacak. Mc Hammer'ın Can't touch this şarkısını zıt olacak şekilde absürd Türkçe şarkı olarak yapmışlardı.Tesekkur ettim efenimdokun bana nedir yav
![]()
Keske dokun bana olsaymisPardon o dokun bana değil dokundur olacak. Mc Hammer'ın Can't touch this şarkısını zıt olacak şekilde absürd Türkçe şarkı olarak yapmışlardı.
Orayı bi yıldızla yoksa seni rapor ederlerSürtüğe bak şarkısı bakmanızı tavsiye etmem aşırı kötü üstelik yaş sınırı var Hem saçma Hemde insanları yanlış yönlendiriyor.70 bin likeye 390 bin dislike
Orayı bi yıldızla yoksa seni rapor ederler
AynenBoşver sadece saçmaydı bir arkadaşın işine geldi
![]()
Hoşuna gitti Arkadaşın tam benim işim ben olaydım keşke dedi
İsmail YK - Bombabomba.comAbsürd şarkıdan kastım fesatca anlasilabilecek sarkilardir. Arkadas ortaminda ciddi ciddi dinlerken biranda o absurd kismin gelip ortami renklendirmesi gayet guzel oluyor
Asagidakiler örnektir. Eglenme amaciyla yapildiklarini dusunuyorum. Veya gercekten masumane dusuncelerle yazilmis ve bestelenmiste olabilir
1. Mahmut TUNCER - Ay gördüm
2. Burhan ÇAÇAN - Yara Kaldı
3. Kotakot - Silk Beni
Belkide ben ve arkadaslarim fesat oldugumuzdandir![]()