Bıktıran reklam SMS'leri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan s3000
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

s3000

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bir kaç gün önce bir rahatsızlığımdan dolayı hastaneye gittim. Devlet Hastanesi'nde sıra numarası almak istediğimde cep telefonu numaram soruldu ve söyledim. Aradan bir kaç gün geçti ve ilk önce özel bir firmadan aradılar "Sağlık Bakanlığı da destekliyor sigarayı bırakmanızı, yardımcı olmamızı istiyorsanız 1 e basın" diyordu, ilgilenmedim. Peşinden Kızılay kan bağışı yapmam için mesaj gönderdi, şimdi ise Alokontör diye bir servis mesaj attı. Düşünüyorumda hastaneye telefon numaramı vermem ile reklam mesajları arasında başka hiçbir kişi yada kuruma telefon numaramı vermedim. İlk önce reklam ve mesajlar sağlıkla alakalı olduğu için insanları sağlığa yönlendiriyolarlar diye düşündüm fakat kontör satış reklamı işi bozdu. Sizce de devlet kurumları bilgilerimizi özel kurumlar reklam yapsın diye paylaşıyor mu? Bir de bu SMS reklam işi yasaklanmadı mı?

tolga.ua

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Bende yasaklandı biliyorum ama hala abuk subuk yerlerden mesajlar telefonlar geliyor :)Tanımadığım hiçbir numarayı açmıyorum bence sende öyle yap :)

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Hat ne? Müşteri hizmetlerini arayıp reklam sms lerini kapattırabilirsin.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Bizim şehirde kim dükkan açsa benim numara ellerine geçiyor hemen reklam mesajını atıyorlar :)

Bu arada Vatan Bilgisayar'ın kaç adet numarası var merak ediyorum onlarca değişik numaradan aynı kampanyanın mesajı geliyor :D

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Hastaneye o sistemi kuran firma numaranı dağıtıyor diye düşünüyorum. Sisteme kayıt olan numaraları ayrıca kendilerine yolluyorlardır. Şikayet etmek lazım.

LoSt61

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende bu turkcellin mesajlarından bıktım sabahın köründe mesaj mı atılır

tursoft

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana da sürekli olarak, maaşımı aldığım banka sms gönderiyordu. Defalarca uyarmama rağmen göndermeye devam ettiler. Ben de sonunda dayanamadım, dilekçe yazdım banka şubesine gittim, kayda soktum. Bende kalacak nüshasına tarih ve imza attırdım bankacı kıza. Dilekçemde şöyle yazmıştım. Bugünden itibaren bankanızın sms mesajlarını almak istemiyorum. Göndermiş olduğunuz sms'ler ile bana vakit kaybı ve huzursuzluk yaşatmaktasınız. Cep telefonu hattıma sms göndermekte ısrar ettiğiniz takdirde göndereceğiniz her sms için 10 TL talep edeceğimi bildiririm. Ancak bu şekilde smslerinizi kabul edebilirim yazmıştım. O günden itibaren kesildi sms'ler :lol: