• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Bıktım Şu Vista'dan!

Detected

Asistan
Reaksiyon puanı
0
2 haftadır internet kesintisi yaşıyorum.Oysa ki TTNet'te sorun yok.Netbook'ta iyi bir şekilde bağlanılıyor.Windows 7 yi 30 günlük indiricektim ama kesinti olduğundan onu da indiremedim.Mesela sadece internet değil,bilgisayarı bugün sabah açtım karşıma hata geldi Avira ile ilgili.Avira başlatılamıyor diye.Oysa ki daha dün gece attım format.

Sorun Vista mı yoksa başka bir olay mı söz konusu?

abow vista nedir ya halen kullanan varmı? miladi geçeli asır oldu...
avira başlatılamıyor hatası için denetim masasından kaldır direk avirayı
vista genel olarak sorunlu bir sistem yazılımı...
interneti konusunda ki hata yı anlamak için farkli makinelerde denemek lazım örn. win 7 kurulu bir laptop ile baglan biraz sörf yap o zaman anlayabilirsin sorun senin pc demi yoksa wista damı

abow vista nedir ya halen kullanan varmı? miladi geçeli asır oldu...
avira başlatılamıyor hatası için denetim masasından kaldır direk avirayı
vista genel olarak sorunlu bir sistem yazılımı...
interneti konusunda ki hata yı anlamak için farkli makinelerde denemek lazım örn. win 7 kurulu bir laptop ile baglan biraz sörf yap o zaman anlayabilirsin sorun senin pc demi yoksa wista damı
Zaten bilgisayar 7 senelik de neyse.Evdeki netbookta win7 kurulu ve çok akıcı bir şekilde gezinebiliyorum.Anlamadığım şey belki bilgisayar dolmuştur o yüzdendir diye gece format attım sabah yine hatalar yine hatalar.

Zaten bilgisayar 7 senelik de neyse.Evdeki netbookta win7 kurulu ve çok akıcı bir şekilde gezinebiliyorum.Anlamadığım şey belki bilgisayar dolmuştur o yüzdendir diye gece format attım sabah yine hatalar yine hatalar.
win7 kur hocam bir çok download edebileceğin site var..