Bikini giyerse öldürülecek!!!

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Nefise sınavı geçememişti sıra Didem'de: Bikini giyerse öldürülecek..

Kurtlar Vadisi dizisinin sezon finalinde sevgilisi "Memati" tarafından terk edilince intihara teşebbüs eden "Gamze"yi canlandıran Didem Taslan'ın akibeti, yaz aylarındaki yaşam biçimine bağlı.

Eğer yaz tatili süresince bikinili görüntülenir ya da özel hayatıyla çok gündeme gelirse Taslan'ın canlandırdığı karakterin senaryodaki intihar teşebbüsü, ölümle sonuçlandırılacak.

Ancak güzel manken tatilde dizinin kurallarına uygun davranırsa, yeni sezonda oynamaya devam etmesine karar verilecek ve "Gamze" kurtulacak.

'MANTIKLI BİR KARAR'

Aynı dizide geçmişte rol alan manken Nefise Karatay, bu sınavı geçememişti.

Özel hayatıyla çok gündeme gelmeye başlayınca, Karatay'ın canlandırdığı karakter dizinin senaristleri tarafından öldürülmüştü.

Böyle bir kuralın çok mantıklı olduğunu söyleyen Didem Taslan, "Bu dizi zirve ve gerçekten böyle bir dizide oynamak şans" dedi.

Taslan, dizideki intiharı için ise şunları söyledi:

"İnsan çaresiz kalınca hele de konu aşk ise maalesef bu olabilir. Ben sevdiğim adam için ölümü değil, yaşamayı göze alırdım. Çünkü bu hayat şartlarında ölmek daha kolay bir tercih. Asıl zor olan hayatta kalıp zoru aşabilmek."

Kaynak

FY2005

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Hangi yapımcı oyuncuların adının, kendi yapımından daha fazla anılmasını ister ki?

paşazede

Doçent
Reaksiyon puanı
3
gayet mantıklı bi davranış çünkü yapımcılar ve oyuncular yaptıkları işle gündemde olmak ister normal olanı budur
dizide oynayan bilmem hangi makenin bilmem kimle ne aşk yasadığıyla yaa çok daha özel hayatıyla gündeme gelmesi
diziiyi paparazzi den ileriye götürmez..kim ilgi duyarki böyle bişeye ki bahsettiğimiz dizi selana yada benzer bi dizi değil kurtlar vadisi içeriği hepimize malum biziyi bu şekilde harçatmazlar

nurayyyyy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
paşazede dedi ki:
gayet mantıklı bi davranış çünkü yapımcılar ve oyuncular yaptıkları işle gündemde olmak ister normal olanı budur
dizide oynayan bilmem hangi makenin bilmem kimle ne aşk yasadığıyla yaa çok daha özel hayatıyla gündeme gelmesi
diziiyi paparazzi den ileriye götürmez..kim ilgi duyarki böyle bişeye ki bahsettiğimiz dizi selana ya da benzer bi dizi değil kurtlar vadisi içeriği hepimize malum biziyi bu şekilde harcatmazlar
KATILIYORUM.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Saçma bana göre. insanların özel hayatına karışamazsınız

EBB

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Gayet mantıklı..

iyi düşünmüşler..

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Çok saçma .. BU ne bee dizide oynucaz diye tatil yapamıcaz puuuff :S çok saçma :S

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
bu vadide oyuncu öldürmek için bahane arıyorlar. gibi geliyor bana...