findukfaresi
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 73
Biz ne diyoruz burda...
sanane ben sizin gibi düşünmek zorundamıyımm
Biz ne diyoruz burda...
bence hamile değil bihter numara yapıyor![]()
Biz ne diyoruz burda...
sanane ben sizin gibi düşünmek zorundamıyımm
Hedef kitle kadınlar dedik yaa... Bütün kadınlar izliyor kızacak bişey yok...
Oldu olacak izleyenlere de savaş açın. Kim ne izliyorsa izlesin,bir zamanlar KV içinde çocukların psikolojisini bozuyor diye haberler çıkmıştı.Aşk-ı Memnu da bir kesime hitap ediyor,Kurtlar Vadisi de başka bir kesime hitap ediyor.Şimdi çıkıpta biz ne diyoruz burada dersen olmaz ,herkes özgürdür,aynı düşüncede olmak zorunda değil hiçkimse.
Türk aile yapısı tabirine hastayım. Ensest ilişkilerin normal görüldüğü, günahsız kızların katledildiği, töre cinayetlerine kurban giden binlerce kişinin bulunduğu bir ülkenin aile yapısı nasıl olabilir acaba çok merak ediyorum. Herkes tutturmuş Türk aile yapısı, Türk aile yapısı diye. O Türk aile yapısı cinsellik bastırılarak oluşturulmuş ve dayatılmış bir aile yapısı. Herkes bu aile yapısına uymak zorunda da değil. Birey olarak nasıl herkes kime oy vereceğine karar verebiliyorsa, bireyler nasıl yaşamak istediklerine de, televizyonda ne seyrediceklerine de kendileri karar verebilirler. Sizin buna karışma gibi bir hakkınız da yok. :hammer:Rtük'ün bu diziyi bir an önce yayindan kaldirmasi sanirim herkesin menfaatine olur cünkü, bu dizi türk aile yapisina ve ahlakina aykiridir. Türk halkinin bu diziyi bu kadar cok sevmesinide anlayabimis degilim.[/URL]
Baskalari karisma hakkini kendinde goruyorsa bizim bu hakki kendimizde gormemiz gayet normal. Sizde haklisiniz Turk aile yapisi mi kaldi... Ama yinede sizin bahsettiginiz Turk aile yapisi degil. O saydiklariniz yapinin bozulmus hali. Cinsellik bastirma konusuna gelince, oda toplumun carpikligi. Anne, baba bahsetmeyince genclerde tvye, dergiye,internete vs... yoneliyor.Türk aile yapısı tabirine hastayım. Ensest ilişkilerin normal görüldüğü, günahsız kızların katledildiği, töre cinayetlerine kurban giden binlerce kişinin bulunduğu bir ülkenin aile yapısı nasıl olabilir acaba çok merak ediyorum. Herkes tutturmuş Türk aile yapısı, Türk aile yapısı diye. O Türk aile yapısı cinsellik bastırılarak oluşturulmuş ve dayatılmış bir aile yapısı. Herkes bu aile yapısına uymak zorunda da değil. Birey olarak nasıl herkes kime oy vereceğine karar verebiliyorsa, bireyler nasıl yaşamak istediklerine de, televizyonda ne seyrediceklerine de kendileri karar verebilirler. Sizin buna karışma gibi bir hakkınız da yok. :hammer:
Evet, medyanin sacmaligi. Amac insana bi seyler vermek degilki, almak. Adamlar gecenin ikisine ucune tartisma programi koyuyor. Artik herkes kendi secimini yapacak. Ne yapalim...@Nordkapp
Televizyonun en çok izlendiği saatlere koyuyorlar ki reytingi yüksek olsun. Yoksa birçok kaliteli tartışma programı ve eğitici program da saçma sapan saatlerde yayınlanıyor. Keşke düzen böyle olmasa ama böyle.
Biz ne diyoruz burda...
Oyle ya banane kimin ne hali varsa gorsun. Suc bende meseleyi kendime dert ediniyorum. Benim tek derdim bir zamanlar ahlak, iffet abidesi olan bir memleketimin kadinlarindan bir kismini bu halde gormek beni uzuyor arkadas. Erkek tarafinda da durum pek ic acici degil ya.