Bihter hamile kaldı, Aşk-ı Memnu zirve yaptı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Oldu olacak izleyenlere de savaş açın :). Kim ne izliyorsa izlesin,bir zamanlar KV içinde çocukların psikolojisini bozuyor diye haberler çıkmıştı.Aşk-ı Memnu da bir kesime hitap ediyor,Kurtlar Vadisi de başka bir kesime hitap ediyor.Şimdi çıkıpta biz ne diyoruz burada dersen olmaz ,herkes özgürdür,aynı düşüncede olmak zorunda değil hiçkimse.

Nordkapp

Doçent
Reaksiyon puanı
16
sanane ben sizin gibi düşünmek zorundamıyımm

Oyle ya banane kimin ne hali varsa gorsun. Suc bende meseleyi kendime dert ediniyorum. Benim tek derdim bir zamanlar ahlak, iffet abidesi olan bir memleketimin kadinlarindan bir kismini bu halde gormek beni uzuyor arkadas. Erkek tarafinda da durum pek ic acici degil ya.

Hedef kitle kadınlar dedik yaa... Bütün kadınlar izliyor kızacak bişey yok...

Butun kadinlar izlemiyor. Yukarida dedigim gibi madem kadinlar izliyor, kadinlarin dustugu durum icler acisi o zaman. Daha once soyledim. Insan bi seyi izliyorsa ya duygularina hitap ediyordur yada orda kendisini buluyordur. Varsa baska nedeni soyleyin.

Oldu olacak izleyenlere de savaş açın :). Kim ne izliyorsa izlesin,bir zamanlar KV içinde çocukların psikolojisini bozuyor diye haberler çıkmıştı.Aşk-ı Memnu da bir kesime hitap ediyor,Kurtlar Vadisi de başka bir kesime hitap ediyor.Şimdi çıkıpta biz ne diyoruz burada dersen olmaz ,herkes özgürdür,aynı düşüncede olmak zorunda değil hiçkimse.

Izlendigi icin zaten boyle pirim yapiyor. Kurtlar Vadisi en azindan bundan iyidir. En azindan memleket meselesi falan diye izlenebilir. Ya bunda?
Ama dogru herkes ozgur. Herkesin elinde ozgurluk varken yasasin bakalim. Suc bende kendime dert ediniyorum. Ama az once izledim sirtinda mermi tasiyan, mehmetcige su veren analarimizi da o kadar zoruma gitti ki... Nerde o elleri opulesi analar.... Bi onlari dusundum bide simdiyi dusundum de, gelde kahrolma... Daha da bi sey demiyorum...

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Adnan çocuktan sonra da anlamazsa - sarı sarı - küfürü basacam. :D

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Beyaz perdeye ekrana savaş açanları Çocuk yetiştirme yurtlarındaki yöneticilere,bazı kisveler altında eğitim amaçlı tacizden geri kalmayan yöneticilere, hoca bozuntularına doğru yönlendirsek ayıp etmiş olur muyuz acaba?

Onlar kendini göstermiyor mu göremiyor muyuz dersiniz?Her gün 3.sayfalarda ne sahneler izleniyor namus adına görülmüyor herhalde her neyse...

Allah'a şükür izlemiyorum vede rahatım...:D

Sith

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rtük'ün bu diziyi bir an önce yayindan kaldirmasi sanirim herkesin menfaatine olur cünkü, bu dizi türk aile yapisina ve ahlakina aykiridir. Türk halkinin bu diziyi bu kadar cok sevmesinide anlayabimis degilim.[/URL]
Türk aile yapısı tabirine hastayım. Ensest ilişkilerin normal görüldüğü, günahsız kızların katledildiği, töre cinayetlerine kurban giden binlerce kişinin bulunduğu bir ülkenin aile yapısı nasıl olabilir acaba çok merak ediyorum. Herkes tutturmuş Türk aile yapısı, Türk aile yapısı diye. O Türk aile yapısı cinsellik bastırılarak oluşturulmuş ve dayatılmış bir aile yapısı. Herkes bu aile yapısına uymak zorunda da değil. Birey olarak nasıl herkes kime oy vereceğine karar verebiliyorsa, bireyler nasıl yaşamak istediklerine de, televizyonda ne seyrediceklerine de kendileri karar verebilirler. Sizin buna karışma gibi bir hakkınız da yok. :hammer:

İSYAN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
boşa kürek sallamayın bu dizi yayından kalkmaz. zaten bilinçli olarak bu tür diziler türk toplum yapısını bozmak için yapılıyor. sadece bu dizi değil örnek çok mesela: Yaprak dökümü.
hem herkes kendi tercihini kendi yapar zevkler ve renkler tartışılmaz.
birazda dizinin izlenme sebebi meraktan acaba yakalanacaklarmı vs. vs. izleyenlerinde yeğenin yengesi ile aşk yaşamasını tasvip ettiklerini pek sanmıyorum..

Nordkapp

Doçent
Reaksiyon puanı
16
Türk aile yapısı tabirine hastayım. Ensest ilişkilerin normal görüldüğü, günahsız kızların katledildiği, töre cinayetlerine kurban giden binlerce kişinin bulunduğu bir ülkenin aile yapısı nasıl olabilir acaba çok merak ediyorum. Herkes tutturmuş Türk aile yapısı, Türk aile yapısı diye. O Türk aile yapısı cinsellik bastırılarak oluşturulmuş ve dayatılmış bir aile yapısı. Herkes bu aile yapısına uymak zorunda da değil. Birey olarak nasıl herkes kime oy vereceğine karar verebiliyorsa, bireyler nasıl yaşamak istediklerine de, televizyonda ne seyrediceklerine de kendileri karar verebilirler. Sizin buna karışma gibi bir hakkınız da yok. :hammer:
Baskalari karisma hakkini kendinde goruyorsa bizim bu hakki kendimizde gormemiz gayet normal. Sizde haklisiniz Turk aile yapisi mi kaldi... Ama yinede sizin bahsettiginiz Turk aile yapisi degil. O saydiklariniz yapinin bozulmus hali. Cinsellik bastirma konusuna gelince, oda toplumun carpikligi. Anne, baba bahsetmeyince genclerde tvye, dergiye,internete vs... yoneliyor.
Insanlar istedigini izliyor zaten, yapacak bisey yok. Zaten izleyen istedigi yerden izliyor. Ama coluk, cogucugun ekran basinda oldugu saatte olmasi yanlis...Koysunlar 12den sonra madem oyle...

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Zamanında Twitter da okuduğum bir ileti...

Aşkı Memnu izleyip yengeme yöneleceğime...
Kurtlar Vadisi izler şiddete yönelirim...

Sith

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@Nordkapp
Televizyonun en çok izlendiği saatlere koyuyorlar ki reytingi yüksek olsun. Yoksa birçok kaliteli tartışma programı ve eğitici program da saçma sapan saatlerde yayınlanıyor. Keşke düzen böyle olmasa ama böyle.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
arkadaşlar bence herkes kendi üzerine düşeni yapsın ve bu diziyi rtük'e şikayet edelim.

Nordkapp

Doçent
Reaksiyon puanı
16
@Nordkapp
Televizyonun en çok izlendiği saatlere koyuyorlar ki reytingi yüksek olsun. Yoksa birçok kaliteli tartışma programı ve eğitici program da saçma sapan saatlerde yayınlanıyor. Keşke düzen böyle olmasa ama böyle.
Evet, medyanin sacmaligi. Amac insana bi seyler vermek degilki, almak. Adamlar gecenin ikisine ucune tartisma programi koyuyor. Artik herkes kendi secimini yapacak. Ne yapalim...

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
Oyle ya banane kimin ne hali varsa gorsun. Suc bende meseleyi kendime dert ediniyorum. Benim tek derdim bir zamanlar ahlak, iffet abidesi olan bir memleketimin kadinlarindan bir kismini bu halde gormek beni uzuyor arkadas. Erkek tarafinda da durum pek ic acici degil ya.

bana baksana sen.
bana böyle hakaret edemezsin bu diziyi izliyorum diye ahlaksız iffetsiz sıfatını konduramazsın bana. sen kim oluyosun ya insanları bi diziyle eleştiriyosun hemen tanıyomusun da sen beni bi zamanların ahlaklı kadınları olmadığımı söylüyosun....

diziyi izliyoruz diye dizide kendimizi de buluyoruz zaten öyle mi.aşkı memnu izledim diye bihter mi olcam ben:hammer::hammer:

mehmet

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
47
Hayırlı tatiller arkadaşlarım;

Lütfen paylaşımlarımızda seviyemizi muhafaza edelim.
Mesajlarımız kırıcı ve incitici olduğu için ve daha fazla üzülmemek için konuyu kilitliyorum.

Saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...