• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Bi makas alabilir miyim? !!

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
454
[SDNTV3]http://video.ak.facebook.com/cfs-ak-sf2p/27604/196/1246959500375_23735.mp4[/SDNTV3]

1 sn ye daha geç kalsa diğer tarafta nenesine çay demlicekti böylelerini alacaksın yolun ortasında ıslatıp ıslatıp döveceksin... plakada belli olmuyorki polis kapsın..

Adam işi biliyo ya. Yakında tır altından da geçer :D

Tabi yanlış bişey desteklemiyorum ama helal olsun vallahi o aradan geçmek cesaret ister...:)

Şimdi cesaret ile ahmaklık arasında ince bir fark var. Bunun ki cesaret mi ahmaklık mı tartışılır bence :D

bu durum tamamen zevk.yaşamayanların durduğu yerden ahkam kesmesi ilginç ölmeden yapılacak 100 şey arasındadır.

Fazla bir ekşın görmedim ben, ne diye bu kadar celallendiniz acaba.:) Gündelik işler.

Fazla bir ekşın görmedim ben, ne diye bu kadar celallendiniz acaba.:) Gündelik işler.

Mersoyla çok makas alıyoruz herhalde :wink:

sakat işler bunlar biraz tecrübeli bigili olmak lazım diye düşünüyorum geri dönüşü olmayan şayler olabiliyo çünkü..

Bu oyunun game overından geri dönüş olmadığını öğrenmeleri için ya canları yanacak yada can yakacaklar!

Bu oyunun game overından geri dönüş olmadığını öğrenmeleri için ya canları yanacak yada can yakacaklar!
ya canları yanacak dedikten sonra nokta koymak gerekir can yakmaları pek de umurlarında olmaz.bence

ulan aklım gitti o müzik ne öyle yaa birden arabayla beraber çıktı :ohmy::bored:

bu adam NFS serisini oynamış halinden belli:D

aynısını arkadaşın arabasındayken ben yaşamıştım. tabii daha sonra o elemanı kovaladık ve durdurduk :) sonra yalvar yakar özür diledi eleman. aslında dövecektik ancak çok ağlamıştı çocuk :D

Ankara bahçeli'de bu şekilde önüme kıran (yol vermediğim halde) bir focus'cuyu takip edip ara sokakta çöp kamyonunun arkasına sıkıştırmamla beraber, camdan girmek suretiyle ağız burun dalmıştım. Dayak yerken nasıl tir tir titremişti lale hiç unutmam inanır mısın.

Ankara bahçeli'de bu şekilde önüme kıran (yol vermediğim halde) bir focus'cuyu takip edip ara sokakta çöp kamyonunun arkasına sıkıştırmamla beraber, camdan girmek suretiyle ağız burun dalmıştım. Dayak yerken nasıl tir tir titremişti lale hiç unutmam inanır mısın.

Dayağın üstüne bi makas alıp, makas öyle değil böyle alınır diyeceksin tam olacak !!