Bi Kızla Nasıl Tanışabilirim

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
SDN Gazlama A.Ş olarak şunu diyoruz.Şu anda neden oturuyorsun ?Git parka ne zaman parka geleceğini bekle sonra açıl.Sonra evlen sonra çocuklara bak sonra iş değiştir sonra hasta ol.Sonra da kefen parası biriktir ve kendine güzel bir mezar taşı yaptır.Seni hem evlendirdik hem üzdük hem güldürdük hem de öldürdük :tearsofjoy: :tearsofjoy: :tearsofjoy: :tearsofjoy: :tearsofjoy:
Yıllarını verip parandan da olup en sonunda ben seninle uğraşamam demelerinin ardından terk edil belki de aldatıl ve bir başına kal kısmını unuttun hocam senin hikaye çok iyimser olmuş :D

26¥¥26

Profesör
Reaksiyon puanı
1,553
Yıllarını verip parandan da olup en sonunda ben seninle uğraşamam demelerinin ardından terk edil belki de aldatıl ve bir başına kal kısmını unuttun hocam senin hikaye çok iyimser olmuş :D
Donuna kadar almaz heralde.Biz ne içtik ya.Çocuğu gazlayacağımıza gazı ters yöne veriyoruz.
Git Açıl
Git Açıl
Git Açıl

Ertan Algül

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Arkadaşlar Hergün Parka Gidip Oturuyorum Yalnız Ve Kafa Dinliyorum Bu Aralar Bi Kız Var Çok Dikkatimi Çekiyor Arasıra Göz Göze Falan Geliyoruz O da Arkadaşlarıyla Geliyor 3 Gündür Kızla Parkta Göz Göze Falan Geliyoruz Arasıra Kasten Önümden Geçiyor Kızla Nasıl Tanışabilirim...?
Kız diye kendini kasıp olmadığın biri gibi davranma her dediğine evet deme git konuş ama ben senin yerinde olsam mahalle ağzıyla değilde daha kibar konuşurum

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
O kısımı 100x hızlandırmış görünmüyor.

Bu arada konu sahibi Alman üsulu ödemeli yiyeceklerinin parasını. Eğer kız hakkatten onu tanımak ve yanında olmak isterse kendi hesabını da kendisi öder yük olmaz karşındakına.

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
O kısımı 100x hızlandırmış görünmüyor.

Bu arada konu sahibi Alman üsulu ödemeli yiyeceklerinin parasını. Eğer kız hakkatten onu tanımak ve yanında olmak isterse kendi hesabını da kendisi öder yük olmaz karşındakına.
Aynen alman hesabı önemli. Asla ilk buluşmada sen ödeme. Yıllar önce o hatayı yapmıştım gitti bütün paracıklarım :D

eilhanzy

Profesör
Reaksiyon puanı
7,852
Klasik ilk ergenliğin zamanlarının aşk konuları, daha böylesini çok göreceğiz sanırsam. :) ?

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
Çikolata ikram ederdim :) Bildiğin ülker çikolatayı elime alır önümden geçerken merhaba çikolata yermisin diyerek gözlerine bakıp gülümserdim. Kızın gönlü varsa tavırlarından anlarsın. Güler utanır falan filan. Yani çok büyük bir şey değil :)

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
:)

Son düzenleme:

comandantee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
aga gidipte selamun aleyküm falan deme tabiki.Elbette Allahın selamı fakat ilk konuşma için kız "bu nediyor aq"der.Sen en iyisi bir selam çak otur yanına gerisi gelir elbet ezbere gitmekten iyidir.Bu arada tek yakalarsan daha iyi olur