Bi Fikri Olan Var Mı?

matrax_coşkun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi geceler arkadaşlar.uzun zamandır bir tv almayı planlıyordum.gold,vatan,istanbul bilişim derken daha önce karar verdigim sony cx520 yi teknosadan aldım.sony 40cx520 1500 tl verdim.daha önceden kullanan veya bilgisi olan arkdaşların bilgisinden faydalanmak isterim.şimdiden teşekkürler.

matrax_coşkun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi geceler arkadaşlar.uzun zamandır bir tv almayı planlıyordum.gold,vatan,istanbul bilişim derken daha önce karar verdigim sony cx520 yi teknosadan aldım.sony 40cx520 1500 tl verdim.daha önceden kullanan veya bilgisi olan arkdaşların bilgisinden faydalanmak isterim.şimdiden teşekkürler.

matrax_coşkun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sony ve samsung un tv de bi adım ileride oldugunu biliyordum.yanlış mı biliyorum yoksa?sony ve samsung arasında kaldım.sony i tercih ettim.

agkorkmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Evet yanlış biliyorsun Japonyadaki son depremlerden sonra Sony bütün üretimini çin'e kaydırdı ve çin malı 1 adet televizyonun oldu hayırlı olsun :=) Madein PRC Yazar arkasında bi bak istersen

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
çinde yapılan her ürün kalitesizdir diye birşey yok :) mercedes te çinde yaptırıyo arabalarını.kimse laf edebilir mi.herhangi bir sorun çıkmaz.sonuçta elektronik eşyadır bilemezsin ama sony markasına güvenilir.samsung ve sony çok büyük markalar.tv de seçimin doğru.hayırlı olsun...

kuntakinte

Profesör
Reaksiyon puanı
8
almadan önce sorsaydın bence şimdi almışsın kötü bi şeyler söylense soursun aletten ,güzel televizyon iyi günlerde kullan =)

EmremYunus

Asistan
Reaksiyon puanı
2
kesinlikle LG öneririm hem maliyet hemde ergonomik donanımlı olsun istersen; bir öenmli olan bu gibi cihazlarda üreticinin imal kabiliyeti ve üretim kalitesidir bence mesela Lg aldım bundan yaklaşık 2 yıl önce netten aldım hatta birazda kavgalı olduk satan firmayla her neyse o ayrı konu garantör firma olarak başka bir adres verdiler kurulum için ücretsi z olduğu için onlaraı aradım ve eğer sıradan bir pc monitörü kurduysanız bunda da aynısı dedi sorun kurun dedi,çalışmaz yada sorun olursa aynen paketleyin değiştirelim dedi merak etme panel dahil tümü Lg üretimidir Güney Kore üretimidir dedi ve dünyanın en büyük panel yani gördüğümüz camı üretiyor LG...ama eğer maliyet sorun değil derseniz o takdir ponieer derim;))

---------- Post added at 11:04 ---------- Previous post was at 11:02 ----------

buarada prc yazmısı çoğu zamn önemli değil teknosada bile sony yada başka ürünlerin arkasında prc yazıyor ama bu şu demek değil her prc üretimi ucuzdur diye bişey yok prc nin özel standardı yükseltilmiş üründe üretiliyor sadece merdiven altı diyebileceğimiz irsaliyesiz ürünler ucuz ve sahte ;))

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Naptın arkadaşım. Teknosa dan niye aldın ki ?

matrax_coşkun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Naptın arkadaşım. Teknosa dan niye aldın ki ?
televizyonu fiyat ve ve güvenilir bir firma olması konusunda araştırdım.en uygun teknosa vardı.internette istanbul bilişim hariç diğer sitelerde daha pahalıydı.istanbul bilişim hakkında iyi konuşan kimse olmadı.gold ve vatan bilgisayarda stoklarda kalmamış o yüzden teknosadan aldım.teknosadan başka daha ucuz ve güvenli tavsiye edeceginiz bir yer varsa paylaşırsanız sevinirim.

matrax_coşkun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
olsun 7 gün içinde degiştirme şansım var.=)son günleri artık.tavsiyeniz var mıydı?

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Sony ve Samsung dediğin gibi Tv'de hep öndedir. Çin malı olayına takılma. Gidip çinçon marka tv almıyorsun sonuçta. İçin rahat olsun.

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
isciye ucret odemedikleri icin cine fabrika kuruyor adamlar bugun bussuru urun made in prc ama iste marka farki burada ortaya cikiyor almissin artik tvyi de hayirlisi olsun :)

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Kardeşlerim aramızda çok cahil arkadaşlarımız var.Şimdi ÇİN ile ilgili iki tane durum söz konusudur.

Birincisi Çinde Üretilen Yabancı Menşeeli Cihazlar

İkincisi Çinde Üretilen Çin Malı Cihazlar

Dandiklik söz konusu olduğunda ikinci durum geçerlidir.

Ancak Çinde üretilipte yabancı menşeeli binlerce ürün ve elektronik cihaz var.Dev şirketlerin, dev markaların, dev moda markalarının hemen hemen hepsi Çinde üretim yaptırmaktadır ve bu markaların hepsi Dünya devidir.Çünkü Çinde üretilen yabancı menşeeli markalar, bütün parçaları, hammaddeleri, ve aklınıza gelebilecek her türlü birimi hazırlayıp çinde üretim yapılacak fabrikaya temin ederler ve bu markaların çinden faydalandıkları tek şey Dünyanın en ucuz iş gücünden faydalanmaktır.Bu tür yabancı menşeeli markalar Çinde üretilir ve bunun tek bir sebebi vardır.Çok ucuz olan iş gücüdür.Apple'da ürünlerinin neredeyse hepsini çinde ürettirir.iPhone'un arkasında "Designed by Apple in California Assambled in China" yazar.

Kısacası bu iki durumun farkına varmak gerekir.Biraz bilinç gerek.Biraz bilgi !

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
SONY Candır. Alabileceğin en kaliteli televizyonu almışsın hayırlı olsun. Biz de SONY kullanıyoruz tek kusura yok şu ana kadar. 5 yıl garantisi var diğer televizyon markaları kendilerine güvenemeyip bu kadar uzun yıl garanti verememektedir.

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
cinde iscileri kole mantigiyla calistiran sirketler bol tabi ancak her sirket oyle yaptmiyo.
turkiyeden kat kat daha duzgun iscisene kat kat daha saygili sirketler de vardir bence.
kaldi ki cinde uretim yapmalarinin tek nedeni uczu olmasi yani direkt ucuz olmasi degil. cin sanayisi gelismis canli kendi kendine ewrimlesip gelisen canli bi sanayai. yani bir urun 10-20-70 yil ayni standartlarda uretilmeye devam etmiyo. adamlar allah icin teknolojiye az cok biseyler katiyo arasira. :D
yani cinin nufusu fazla sanayaisi bicok ulkenin desteklemedigi cihazlarin uretimini destekliyo , dunyada uretime baslamamis cihazlarin uretimine bile cok kisa surelerde adapte olup uretimine baslayabiliyolar :P yani cin mali genelde kotu olsada . kotunun iyisinin bir adim otesindeler bence. kotunun iyisi olmakla yetinmiyolar :P

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Almadan önce sorsaydın LG derdim kesinlikle ama bi yandan suan kullandıgım tv 18 yıllık ve sony ama arkadaşımzın da dediği gibi depremden snra çine tasıdı ama bu cınde hiç sağlam eşya olmadıgı anlamına gelmes

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
sony zaten çin de üretiyodu. sanki deprem sony fabriklarında mı oldu. son yıllarada üretilipte sony ya da herhangi bir marka ürün elinde olan varmı çin dışında üretilen? abim 2 sene önce sony bravia aldı, bende bu sene samsung. arkalarında Osmanlı turası gibi P.R.C yazılı:)

Dünyanın en sağlam ürünlerinide de çin üretir, en dandiklerini de.

matrax_coşkun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
herkese teşekkür ederim bilgilerinden dolayı.genel itibariyla aldıgım ürünün iyi oldugu yönünde kanaat daha fazla.hayırlısı olsun bakalım.