tuttumseni
Asistan
şimdi sevgili misiniz ?Banada şuanki kız arkadaşım demişti öyle.Belki utanıyordur emin değildir.Belki sen daha iyisini bulursun
şimdi sevgili misiniz ?Banada şuanki kız arkadaşım demişti öyle.Belki utanıyordur emin değildir.Belki sen daha iyisini bulursun
Kahveye dediği mesela güzel bir pastaneye kahve içmeyedir.aga kızı kahveye niye davet ediyon okey mi oynayacaksınız
aynenKahveye dediği mesela güzel bir pastaneye kahve içmeyedir.
Tavla da yenip koltuk altına vereceksin zannettim.
Evetşimdi sevgili misiniz ?
peki bir sey soracam çok özel olmazsa eğer arkadasım dedikten sonra değişti mi bir de cok uzun süre sonra mı sevgili oldunuz ? yoksa biraz arkadas gibi mi takıldınız ?
Aga beeSöyle söyleyeyim olmasa da olur kiz güzel sadece beni etkiledi hani bir söz vardir sensizde olur ama senle bir baska olur ben o durumdayim suanda![]()
1 hafta sonra olduk.Neden öyle dedin diye sorduğumda emin değildim dedipeki bir sey soracam çok özel olmazsa eğer arkadasım dedikten sonra değişti mi bir de cok uzun süre sonra mı sevgili oldunuz ? yoksa biraz arkadas gibi mi takıldınız ?
Cook güzel yaaa ama bende pek öyle olmayacak galiba mutluluğunuz daim olsun.1 hafta sonra olduk.Neden öyle dedin diye sorduğumda emin değildim dedi
Benim de yok olmaması daha avantajlı gibi bilemedimForum esra erolla ya dönüştü bi benim sevgilim yok ya allah kahretsin
benimde tam oluyordu direkten döndüm ...Forum esra erolla ya dönüştü bi benim sevgilim yok ya allah kahretsin
hocam sevdim hoşumada gitti ama yapacak birsey yok.Benim de yok, ben de reddedilenler kulübündeyim. Zamanla acısı geçer hocam, ama unutamazsın gerçekten sevdiysen.
Onlara kıyamam onlara kıyıyorlar çünkü..Tek ben değilmişim yanibunu öğrendiğim iyi oldu
sevgilisi olanları atıyoruz dışarı