- Konuyu başlatan
tuttumseni
Asistan
Cook güzel yaaa ama bende pek öyle olmayacak galiba mutluluğunuz daim olsun.1 hafta sonra olduk.Neden öyle dedin diye sorduğumda emin değildim dedi
Cook güzel yaaa ama bende pek öyle olmayacak galiba mutluluğunuz daim olsun.1 hafta sonra olduk.Neden öyle dedin diye sorduğumda emin değildim dedi
Benim de yok olmaması daha avantajlı gibi bilemedim ?Forum esra erolla ya dönüştü bi benim sevgilim yok ya allah kahretsin
benimde tam oluyordu direkten döndüm ...Forum esra erolla ya dönüştü bi benim sevgilim yok ya allah kahretsin
hocam sevdim hoşumada gitti ama yapacak birsey yok.Benim de yok, ben de reddedilenler kulübündeyim. Zamanla acısı geçer hocam, ama unutamazsın gerçekten sevdiysen.
Onlara kıyamam onlara kıyıyorlar çünkü..Tek ben değilmişim yani ? bunu öğrendiğim iyi oldu ? sevgilisi olanları atıyoruz dışarı
Çok ta güzel kıyarım sonra da ızgaraya atarım onlarıOnlara kıyamam onlara kıyıyorlar çünkü..
hayatına devam etSöyle söyleyeyim olmasa da olur kiz güzel sadece beni etkiledi hani bir söz vardir sensizde olur ama senle bir baska olur ben o durumdayim suanda ??