- Reaksiyon puanı
- 1,710
Bide gtx 970 4k oynamazsan bi sorun yokmus hani 1080 p oynarsam bi sorun olmuyormus
Evet ama sorunlu bir kart'a para vermek istemem şahsen.

Bide gtx 970 4k oynamazsan bi sorun yokmus hani 1080 p oynarsam bi sorun olmuyormus
O zaman tmm ben o sistem alayım gtx 780 classfield olanı senide yordum kusura bakma ben cıkıyorum sana iyi geceler
Biri beni aydınlatsın lütfen.
Bu adamlar kartı test etmemişmi. Bellek sorununu anlamamışlarmı ?
Anladılarsa niye düzeltmediler ?
Anlamadılarsa bunca zaman şikayet gelmiş yeni üretilen 970 lerde bu sorunun ortadan kalkmış olması gerekmezmi ?
Bu soruna sebep olan ne ki sadece bu kartta oluyor ?
Bu sorun yüzünden kartın üretimi mi durduda her yer sorunlu kartla dolu hala ?
Kafamda deli sorular..
Ama bi kartı alırken tam performans kullınacakken niye 3.5gb kullanıyoz parası zaten 1200 arası okadar para vermisken sorunsuz ekran kartı isterim
- - - Mesaj Güncellendi - - -
islemci:intel core i5 4690K anakart:asus z97 pro gamer ekrankartı Gtx 780 classfield evga
Bu sistemi alıyom ii demi
Ama anlamadığın yer şurası, 970'in performansı değil Vram'ı sorunlu. 4 yerine 3.5 kullanıcaksınız, yine 780'den daha fazla vram'e sahip ve daha performanslı bir kart.
Siz şimdi 780 ile daha fazla fpsmi alıcağınızı düşünüyorsunuz?970'i alırken 4gblık değil 3.5 gblık olarak düşünüp alıcaksınız. Sonuçta 780den daha performanslı ve daha yeni bir kart.
Sorunlu sonuçta. Sen hiç 3.5 GB üretilen ekran kartı gördün mü. İleride belki başka sorunları da çıkacak belli olmaz. GTX 780 Classfield Oc değeride çok yüksek. 780 ti performansına kadar geliyor yazmıştı biri.![]()
Evganın oc kapasitesini biliyorum gayet sağlam ama ısı sorunları olucaktır belli bir noktadan sonra. Kart 3.5 kullanıyor diye her yerinden sorun fışkırıyor damgası vurmayı doğuru bulmuyorum. Hala 970li sistemler topluyorlar ( sorunu olduğunu bilseler bile ) yani kartı kötülememek gerekiyor.
Arkadaşa kalmış. 780 alırım derse alsın, yok ben daha fazla performans istiyorum derse 970 alsın. Ben olsam 970 alırdım.
Arkadaşlar yüksek vram tüketen oyunlar oynayacaksanız 780 tüketmeyen oyun oynayacaksanız 970 alın. Yüksek vram tüketen oyun ile 970 oynanmaz. 3.4 gb dan sonra inanılmaz fps düşüyor.
Beyler isin sonu 780 alıyom demi
Ha bu arada direcxt 12 destegi yok o önemli degilmi
Bu arada bu ekran kartı beni kac yıl götürür
Bu arada bu ekran kartı beni kac yıl götürür
Direcxt 12 destegi yok o önemlimi sizce
O zaman gtx 780 almam ne alayım o zaman
Güncelleme ilemi gelcek dx 12 destegi
Ne zaman gelcek ben zaten bu sistemi mayıs veya haziranda alcam
![]()
Evet Yukarıda gördüğün üç mimariden birini içeren kartlar'da DX12 Desteği sağlanacak. Yani Maxwell mimarili 780'de.
Ne zaman gelcek ben zaten bu sistemi mayıs veya haziranda alcam
GTX780 maxwell değil kepler mimarisi kullanıyor.
.