HpGeneral
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 9
DAHA KÜÇÜKSÜN GİT BÜYÜ 8. SONIF OL LGSDE BAŞARILI OL OZM ALIRLAR
bitmeyecek mi corona. alem adamsın. sabırlı olsun birazkorona var ne internet kafesi ne halı sahası bide video izlemesin bence insan oynayamayınca isteği artar videoyla doyulmaz ama bellide olmaz kişiliğe bağlı
5. sınıf kolay gerçekten ortalamamı hatırlamıyorum ama kolay konulardı bizim zamanımızda. Her sene konular değişiyor. Ama yinede şuanda bilene kolay 5. sınıf.alakası bile yok. çok kolay konular ve öğrendikleri temel bile değil
ya benim de yaş küçük. ne kadar değişmiş olabilir konular5. sınıf kolay gerçekten ortalamamı hatırlamıyorum ama kolay konulardı bizim zamanımızda. Her sene konular değişiyor. Ama yinede şuanda bilene kolay 5. sınıf.
Gir internetten bak. Ben üniversiteyi bitirmişim rahatım şuanda.ya benim de yaş küçük. ne kadar değişmiş olabilir konular
yurt dışındaki akrabaların hava trafiği açılınca getirsin oralarda hala ucuz. 2000 tl ye bulursun bunlar almanyadaben geçen sene babama xbox one s aldırcaktım 1 dönem 1900 liraydı 2 kol la vs le sonra 2dönem alcam dedi
Minecraft oyna. Geforce Now indir Fortnite oyna...eğleneyim yeter
Babandan istemediğin S400 kalmış. Her şey ayağına gelicek diye kural yok.ben geçen sene babama xbox one s aldırcaktım 1 dönem 1900 liraydı 2 kol la vs le sonra 2dönem alcam dedi
mantı yap sat fldldkslmsksben daha 11 yaşındayım nasıl çalışıp kazanayım okadar parayı
Öyle deme ben 7'deyken 8.sınıf konularından birkaç konu ben 8.sınıfa geçtiğimde daha kompleksi 7. sınıfa geçmişti öyle bir kaç konu görülmedi müfredatta. Aşırı karmaşık ben şaşırmıştım 5.sınıf konuları gördüğümde e bunu ben 7de, 8de görmüştüm diyordumya benim de yaş küçük. ne kadar değişmiş olabilir konular
herkesin kendi dönemine göre zor. nüfus fazlalığından dolayı müfredat ağırlaşıyor. rekabet artıyor. ama bu çocuk bilgisayar istemeyi biliyorÖyle deme ben 7'deyken 8.sınıf konularından birkaç konu ben 8.sınıfa geçtiğimde daha kompleksi 7. sınıfa geçmişti öyle bir kaç konu görülmedi müfredatta. Aşırı karmaşık ben şaşırmıştım 5.sınıf konuları gördüğümde e bunu ben 7de, 8de görmüştüm diyordum
birgün herşeyi istedğin bana/annen yanında olmıyacak bu sefer kime birşeyler aldıracaksın ??ben geçen sene babama xbox one s aldırcaktım 1 dönem 1900 liraydı 2 kol la vs le sonra 2dönem alcam dedi
Burada biraz daha terbiyeli konuşur musun? Ayrıca forumda yaşın 19 görünüyor, onu düzeltir misin? Bu forumda herhangi bir yaş kısıtlaması bulunmamaktadır.hayır be istediğimde nah çekiyor
forumda yaş düzeltme varmıydı ?Burada biraz daha terbiyeli konuşur musun? Ayrıca forumda yaşın 19 görünüyor, onu düzeltir misin? Bu forumda herhangi bir yaş kısıtlaması bulunmamaktadır.
Adminlerden birine özelden yazarak düzelttirebilirsin.forumda yaş düzeltme varmıydı ?
sağolun bilgi içinAdminlerden birine özelden yazarak düzelttirebilirsin.
Rica ederim.sağolun bilgi için
Bak güzel kardeşim yaklaşık 10 dakikadır bu konuyu okuyorum çünkü konunun başlığı çok saçma geldi. Burada ki kimde senin babanı senden iyi tanıyamaz. Onu nasıl ikna edeceğini en iyi sen bilirsin. Öncelikle forumda daha edepli ve terbiyeli konuşmalısın. İkinci olarak anladığım kadarıyla durumunuz çok iyi değil babanı bilgisayar için zorlamamalısın. Benim hem annem hem de babam çalışıyor, yaklaşık 15.000 TL gelirimiz var fakat kullandığım bilgisayar 2. nesil i3 işlemci kullanıyor çok eski yani, ama şu anda çok fazla ödememiz olduğu için babamdan bilgisayar istemiyorum. 4-5 ay öncesine kadar 2005 model Renault Megane'ımız vardı. Çok fazla sorun çıkarıyordu arabayı değiştirmemiz gerekti. Onun için babam aralık ayını bekledi (sıfır araçlar aralıkta indirime girer) %0 faizle kredi çekip araba aldık. Şu anki bilgisayarımda zula'da max 60 fps görüyorum seninkinden çok farklı değil. Ara ara ets 2 giriyorum bana yetiyor. Bak ne güzel telefonun varmış. Düşük gereksinimli oyunları telefonunda oyna mesela supercell'in oyunları olabilir. Bilgisayarda başka forumlara bak araştırma yap YouTube'da teknoloji kanallarını takip et. Babanın çok üzerine gitme sana istediğin şeyleri sağlayamadığı için üzülebilir. Bunun sonu intihar, tefeciye başvurma gibi hoş olmayacak durumlara dönüşebilir. Bu saydıklarımın çok fazla yaşanmış örneği var. Çok üsteleme eminim bir gün iyi bir bilgisayara sahip olursun.