- Konuyu başlatan
karebale
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 24
laptop zula 40 55 fps arası
Yetmiyormu ?laptop zula 40 55 fps arası
O zaman derslerine çalış. Annene derslerinde başarılı olduğunu göster.istiyom annemden annem okul birincisi ol öyle diyor ben napayım
lfldkfldldjdd yemek mi lan bu. alma. aekadaşlar ne işi görcek gta vice city ornayacakistiyom annemden annem okul birincisi ol öyle diyor ben napayım
İlk önce düzgün. Edebinle konuş. Senden kaç yaş büyük kişiler var burda.masasütü istiyom çok yer kaplıyor diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
oğlum okul birincisi nasıl olayım
Doğru diyorlar. Nasıl birinci olayım mı? derslere çalışıcaksın zor bişey değil.laptop istiyom laptopun var ya diyorlar
aynen ya her canı sıkılan bilgisayar aldırsın babasına hemde elinde laptop u varken neyse zaten bilgisayarlarda 5 liratekon takip harbilazım
canım sıkılıyor
Arkadaşının babasının maaşı ne bide onu söyler misin?arkadaşım var babası taktir alırsa ona 6000 tlye pc toplıycakmış benimkiler 91 not ortalamaya birşey almıyor
lgs sınavına ilk giren nesildenim. türkiye geneli %2 lik dilimin içindeyim. ps2 var bende. o da bozuk sanırım duruyo bi yerde ya nerde bilmiyorum. kaldırdı valide o da bilmiyoarkadaşım var babası taktir alırsa ona 6000 tlye pc toplıycakmış benimkiler 91 not ortalamaya birşey almıyor
96 ortalama... Aileni zorlama bende laptopta sıkışıyorum fakat bir sürü oyun vardır oynayabilecegin yeni konu aç sistemini yaz.arkadaşım var babası taktir alırsa ona 6000 tlye pc toplıycakmış benimkiler 91 not ortalamaya birşey almıyor
iste bundan almaz zaten dısarı paranız gidiyorbabamlar 2 hafta önce 2500 tlye tv aldılar bana pc mi alamıyacaklar
dersine çalışistiyom annemden annem okul birincisi ol öyle diyor ben napayım
Gerçekçi gelmedi. O maaşla 6 bin TL bilgisayar alıcak babanın olduğunu sanmıyorum.arkadaşımın babası aduncu bide
Çünkü işlemcin sökülebilirdir belki.hayır not otolaması bu sene 70lerde
la en fazla 6. sınıfsın. anlamayacak ne var. dersi dinlesne yaparsın. sonra para bulursa baban alır belkihayır not otolaması bu sene 70lerde