- Reaksiyon puanı
- 16,603
4 oluyo hesapladımla en fazla 6. sınıfsın. anlamayacak ne var. dersi dinlesne yaparsın. sonra para bulursa baban alır belki
4 oluyo hesapladımla en fazla 6. sınıfsın. anlamayacak ne var. dersi dinlesne yaparsın. sonra para bulursa baban alır belki
Bana lisede aldılar.ilk okul 4 de takdir almıyanı dövüyorlardı ya sen diyosun ortalamam 91 almazlar tabii emin ol burdaki çoğu abimiz ablamız ilk telefonunu lisede aldı
Zula gibi oyunlar için alacaksan almana gerek yok. Laptobunu yükselt olur.ben 5teyim bu arada
5te 91 çerez benim 97'ydi o zamanben 5teyim bu arada
Pekde bir farkı yokki 4 le ben her sene sınıf birincisi oldum çoğu sene okul ilk 3 üne girdim bilgisayarım hala kötü istiyormuyum yeni PC yooooooben 5teyim bu arada
Hayır kardeşimde çok şey istiyorsun daha 5. Sınıfa gidiyorsun daha okul hayatın başlamamış bile hemen büyük hediyeler bi dur olum ben olsan bende almam büyük bi başarınmı var da alcaklar git LGS de 2-3 yanlış yap ozaman aldır bi başarı olmadan bile alınmaz ben olsam bende almamhayır not otolaması bu sene 70lerde
Laptobunu yükseltirsen daha ucuza gelir ve bir kaç yil idare edersin.zulayla olmuyor hep
ama baya küçültülmüş hali5. sınıfı küçümsemeyin. 8. sınıflar ile aynı konuları işliyorlar. (küçültülmüş hali)
yok bee bence öyle değil benim 4. sınıf notum 5. sınıf notumdan düşüktü5. sınıfı küçümsemeyin. 8. sınıflar ile aynı konuları işliyorlar. (küçültülmüş hali)
Ben 8 e kadar adam akıllı ders işlemedim dersler kolay dersi dinle hiç çalışma yine 90+ alırsın5. sınıfı küçümsemeyin. 8. sınıflar ile aynı konuları işliyorlar. (küçültülmüş hali)
Matematik Öğretmen arkadaşım var 4. sınıftan 5. sınıfa geçmek istedi verdiler. Bana da dikdörtgenin alanı, üçgenin alanı vb. işliyoruz dedi.yok bee bence öyle değil benim 4. sınıf notum 5. sınıf notumdan düşüktü
İnanmayanlar 5. sınıf konular yazıp bakabilirler.Matematik Öğretmen arkadaşım var 4. sınıftan 5. sınıfa geçmek istedi verdiler. Bana da dikdörtgenin alanı, üçgenin alanı vb. işliyoruz dedi.
olm git okul birincisi ol sende çok mu zor ben yurtta kalıyordum 7.sınıfta okuldan sonra hafızlık yapıyordum(Kur'an'ı ezberliyordum) sınavlara hiç çalışmamışımdır ortalamam 98 di dediğim gibi dersler kolayyykuzenim kız babası ona barbi oynasın diye oyun bilgisayarı aldı
alakası bile yok. çok kolay konular ve öğrendikleri temel bile değil5. sınıfı küçümsemeyin. 8. sınıflar ile aynı konuları işliyorlar. (küçültülmüş hali)
korona var ne internet kafesi ne halı sahası bide video izlemesin bence insan oynayamayınca isteği artar videoyla doyulmaz ama bellide olmaz kişiliğe bağlıla sen nası bi çıkmazdasın.
-yaş 11 çalışamazsın
-baba para basmıyor.
-ailenin isteklerini karşılamıyorsun.
senin uaşında hepimiz sıkıldık. anlıyom seni bek ben de çok uzak değilim senden yaş olarak. ama eğlenilebilen tek yer bilgisayar değildir. tabi en çok çekici gelen odur. halısahaya git top oyna, laptoptan zula takıl. olmadı ara sıra internet kafeye git. bi'şeylerin koleksiyonunu yap. (2014 ten beri panini futbol kartı kasıyorum sarıyor) istediğin oyunun videolarını izle. bol bol para biriktir.parayı dolar veya altın olarak tut. annene ver o bilir
yükseklik çarpı taban bunu neyi zor 5ler için bile kolayMatematik Öğretmen arkadaşım var 4. sınıftan 5. sınıfa geçmek istedi verdiler. Bana da dikdörtgenin alanı, üçgenin alanı vb. işliyoruz dedi.
benim telefon instaya bile girmiyo sen ne diyonbenim telefon var danfik birşey
ne doyumsuz bebesin. git babandan iste de azar dozunu al gel. ya sıkılman normal ama tek bilgisayardan oluşan bi dünyada yaşamıyoruz. önce hak et bidebenim telefon var danfik birşey
Benim babamin maasi 2000 tl hic sikayet etmedim bilin sukur edinarkadaşınınkşnn aynısı