karebale
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 24
O monitör olmamiş değiştir 21.5" 1080P HDMI lı bir monitörle.beyler babama nasıl msaaüstü pc aldırabilirim ?
Dediğimi yap ve o TP LINK adaptörü TP LINK Archer T2U yap.ben ne diyom sen ne diyon
söyleTekonoTakip
Öyle ise çok zor. Elindeki PC yi yükselte bilirsin.babamın maaşı 3900 lira civarı
Eve giren paranın bunu karşılaması lazım. Ailenle durumu konuş.babamın maaşı 3900 lira civarı
Özellikleri nedir? Markası modeli? Belki yükseltirsen daha iyi olur.elimde şuan laptop var
e bekle biraz sende. 2. el ps3 al takıl. Almanyadan gelenlere getirt. benim ailenin aylık geliri 10000 ben ps2 ile takılıyom.ben daha 11 yaşındayım nasıl çalışıp kazanayım okadar parayı
Bütçe ?i3 4 gb ram i3 te kötü nesil
Mesaj otomatik birleştirildi:
banada toplar mısn
RAM ini 8 yap. SSD al. İşlemcin hangi I3? Bilgisayarımdan özellikler kısmından yazar mısın?i3 4 gb ram i3 te kötü nesil
Harbi lazım derken ? Yazılımımı yazıyorsun? Yoksa mühim işlerinki var ? Ha tabi bu benim haddime değil senin fikrin. Fakat Laptobum var diyorsun. Liseye geçtiğin vakit babana makul bir fiyatta aldırırsın. Mesela bizim burda çay toplarız. 1. Sürüm 2. Sürüm diye gider. Bende babamın maddiyatını sarsmamak için. Çay topladıktan sonra aldıracağım. Böyle bir gelir kaynağınız varsa bilemem. Fakat bu dolar kuruyla 3600TL maaşla babanı zorlama.tekon takip harbilazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
canım sıkılıyor
Televizyon gerekli birşey. Tüm aile kullanıyor ve bakıyor. Bilgisayarda öyle fakat sen kendin dedin Laptobum var diye.babamlar 2 hafta önce 2500 tlye tv aldılar bana pc mi alamıyacaklar