Beyaz klavye önerir misiniz ?

bayraktar35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
laptopda kullanacağım kablosuz beyaz küçük bir klavye alacağım.. farede olursa yanında güzel olur.. maximum 70-80 Tl lik verebilirim... Daha çok oyun için değilde yazı yazmak için kullnacağım.. ve laptop ister istemez ısındığı için bu sorunu böyle çözeceğim.. Hem uzaktan daha iyi olur..

WinDPzero

Doçent
Reaksiyon puanı
5
laptopda kullanacağım kablosuz beyaz küçük bir klavye alacağım.. farede olursa yanında güzel olur.. maximum 70-80 Tl lik verebilirim... Daha çok oyun için değilde yazı yazmak için kullnacağım.. ve laptop ister istemez ısındığı için bu sorunu böyle çözeceğim.. Hem uzaktan daha iyi olur..

Vatan bilgisayarda beyaz, set olarak ve kablosuz iki model vardı. birisi bu, diğeri Everest (o yüzden bakmadım bile)
Logitech kaliteli markadır, öneririm.
LOGITECH MK240 WIRELESS DESKTOP (WHITE) - Vatan Bilgisayar

TeknoTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyaz klavyeler bir süre sonra ister istemez kirleniyor . Benim tavsiyem kablolu kullanabilirsen logitech-k310 olabilir. Klavye yıkanabiliyor. Bende var en son 1-2 hafta once yıkadım tertemiz oldu. Mac bilgisayarımda kullanıyorum . Fiyatıda asağı yukarı 50-60 tl arasında.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Bende 9 senelik gri klavye var hala tertemiz yazıları silinmedi onca yıla rağmen :)

bayraktar35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aslında klavyeden çok fareye ihtiyacım var... bazen laptopu tvye bağlıyorum o zamanlarda uzaktan kontrol mümkün değil tabi.. bunun içinde hani klavyeli set olursa iyi olur diyordum..çünkü aşağı yukarı fareler 30 tl civarlarında 20 tl daha verip set almak mı düşündüm

cengaver51

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
169
p_137869_03_04.jpg

Logitech K400 Touch Kablosuz Klavye Beyaz Fiyatı ve Özellikleri | Bimeks