Beyaz Eşya Onarım Sitesi

adnan358

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Genel olarak çevremize baktığımızda yetkili servislerin dışında birçok teknik servis ve özel servis bulunuyor. Bunların da %70lik kısmı freelance çalışmakta (izmir'de bu böyle) bende bir karar aldım ve böyle çalışmak isteyen arkadaşları tek çatı altında toplamak istedim, fakat önce izmir için bu camiayı test etmek amacıyla bir web sitesi açtım, eğer talep artarsa bu işi yapanları tek bir araya toplamayı planlıyorum.

Sitenin Adı: Kombi Yetkili Servisi Klima Yetkili Servisi | 248 36 30 | Klima Servisi
Amacı:
İzmir Beyaz Eşya ve Klima Servisi, İzmir ilçelerine ve çevre bölgelere kaliteli bir teknik servis hizmeti verebilmeyi amaçlamakta, müşteri memnuniyetini ve yapılan işin kalitesini en yüksek seviyede tutabilmek için tüm imkalarıyla çalışmaktadır.

Amacımız, arıza çıkaran veya bakım zamanı gelmiş tüm beyaz eşya çeşitlerinizi ve klimalarınızı, her ne marka olursa olsun garanti kapsamı dışında iken en hesaplı ve en temiz şekilde tamir etmektir. İzmir Beyaz Eşya ve Klima Servisi, tüm çalışanlarıyla hizmetinizdedir.

Atölyemize getirilen cihazlar en geç 1 gün içinde tamir edilip tarafınıza teslim edilmektedir.

Siteye şimdilik en çok talep gelen semtler ve markalar aşağıda listelenmiştir
Gaziemir Arçelik Servisi
Gaziemir Vestel Servisi
Buca Arçelik Servisi
Buca Vestel Servisi
Karşıyaka Arçelik Servisi
Karşıyaka Vestel Servisi
Güzelyalı Vestel Servisi
Güzelyalı Arçelik Servisi

Sizlerden gelen istek ve öneriler ile sitede köklü değişiklikler olacaktır.