Beslenme Takıntım

alirifat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamün Aleyküm. İyi forumlar. Yazacağım şeyler kişisel problemim. Yardımcı olursanız beni rahatlatmış olacaksınız, teşekkür ederim şimdiden herkese.

Benim beslenme konusunda büyük takıntılarım var. O kadar çok yazı okudum ki artık neredeyse hiçbir yiyeceğe faydalı gözüyle bakamıyorum. Yaşım küçük olmasına rağmen 4 ay kadar önce yemekten soğudum ve 2-3 ayda 10 kg verip 45 e düştüm.- Bu arada yurttaydım.- Sonra yaz tatilinde geldim şimdi 51 kg yim. Boyum 168-170 civarı. Ben sürekli yemeği kısmaya çalışıyorum ama bir iki günden sonra canım sıkılıyor ve birden aşırı yiyorum. Normalde çayı bile şekersiz içerken bazen yarım tepsi tatlıyı yiyorum hemen. Annemin yemeğe koyduğu yağdan tiksinip yemiyorum, sonra yarım karpuzu oturup bitiriyorum. Egzersize gelince, yürüyüşü seviyorum koşmaya başlayınca hemen yoruluyorum. Nedense kendimde eski güç kuvvet yok sanki ya da takıntım böyle. Futbol vs pek yeteneğim de yok. Ne yapacağımı bilmiyorum bütün gün aklımda yediğim-yiyeceğim şeyler, kaç kalori yaktığım vs. Sürekli böyle yazılar okuyorum. Bir çaresi olsa da hafızamı sıfırlasam keşke diyorum. Küçük çocuklar gibi özgürce yesem,koşsam eğlensem diyorum. Yardımınıza ihtiyacım var, her türlü fikriniz önemli.Yemek konusu olsun egzersiz olsun vs. Eleştiri,öneri........:unsure: