Beşiktaş'tan Polat'a Cevap: Kıskanma!

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Vardar, “Adnan Polat kıskançlık yapıyor” dedi.

Beşiktaş'tan Polat'a cevap: Kıskanma!

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Vardar, “Adnan Polat kıskançlık yapıyor” dedi.

Radyospor’da Aydın Cingöz ile Gündem Programı’na katılan Sinan Vardar, Galatasaray Başkanı Adnan Polat’ın “Bu sezon şampiyonlukta rakibimiz Fenerbahçe olur” sözlerini değerlendirdi.

Açıklamayı şaşırarak okuduğunu söyleyen Sinan Vardar, “Bu sıralar Adnan Polat ile Aziz Yıldırım’ın arası iyi herhalde. Ve son dönemde Galatasaray ile Fenerbahçe arasında bir yakınlaşma var. Adnan Polat’ın şampiyonluk için yaptığı yorum bana kıskançça geldi. Adnan Polat kıskançlık yapıyor” dedi.

Bu sezon yaptıkları transferler ve oynadıkları oyunla şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını söyleyen Vardar, “Adnan Polat’ın bu açıklamısı gerçekten şaşırtıcı. Bir futbol adamı olarak gözüm kapalı Beşiktaş’ı favori gösterebilirim. Sezon sonunda zaten ne olacağını hep birlikte göreceğiz. İyi bir kadromuzu ve futbolumuz var" diye konuştu.

Kaynak

nic_ufuk

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Adnan Polat'ın başlattığı Beşiktaş'ın devam ettirdiği saçma bir polemik..

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
En iyisi sessiz kalıp saha da cevap vermekti ama yanlış yapıyorlar,taraftarları geren hadsiz yöneticiler.

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
noldu eskı dostlara boyle.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Ednan Bey başlattı :D

turgutreisfb

Profesör
Reaksiyon puanı
37
Ve son dönemde Galatasaray ile Fenerbahçe arasında bir yakınlaşma var.
Bu adam nerede yaşıyor? Fb ile hiç bir kulübün arasında yakınlaşma olamaz. Bu cümleye şiddetle karşı çıkıyorum. Kimle kimlerin arısında yakınlaşma var hangi takım taraftarı hangi takımlara sempati duyuyor biz bunları çok iyi biliyoruz. Adnan Polat'a laf atmak için Fenerbahçe gibi büyük bir camiayı kullanması çok büyük talihsiz olmuş.

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Adnan kuyuya bir taş atmış..ve o taşı çıkarmak için kuyua inmeye niyetim yok.Kendini de o kuyuya atarsan başarısız politikaların daha iyi kamufle olu Adnan bey

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Yakınlaşma dediği ikiside berbat top oynuyor, yönetimleri sorgulanıyor, uefada dandik takımlara elendiler falan filan işte, doğruya doğru.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
en iyi dost kanka klüplere ne oldu :)

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Yakınlaşma dediği ikiside berbat top oynuyor, yönetimleri sorgulanıyor, uefada dandik takımlara elendiler falan filan işte, doğruya doğru.
Siz çok mu iyi oynuyorsunuz ? O yorumdan bu anlamı nasıl çıkarttıysan ilginç.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Sadece Vardar'ın hislerine tercüman oldum o kadar

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Favori falan yok, evet Adnan Polat açık ve net kıskandı bunu dünkü programı izleyenler rahatlıkla görebilir.
Beşiktaş'ın diğerlerinden fazla şansı da yok, şu an için hepsinin eşit şansı var. Bjk, Fb, Gs, Bursa ve Trabzon. Bunu bile bile ve kendi halini göre göre bana tek rakibimiz Fenerbahçe dersen millet güler Ednan efendi.

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Galatasaraylıyım ama ben bile güldüm. Şampiyonluk biz, Beşiktaş ve Bursa arasında geçer. Fenerin bu sene ilk dörde girebileceğini sanmıyorum.

alsec_

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Galatasaraylıyım ama ben bile güldüm. Şampiyonluk biz, Beşiktaş ve Bursa arasında geçer. Fenerin bu sene ilk dörde girebileceğini sanmıyorum.

Neden o öyle düşünüyorsunki baksana adamlar geçen sene Guiza ile şampiyonluğu son maçta verdiler bu sene Niang ile Stoch falan geldi ama sen onları pek kale almıyosun...Başımızı ağrıtmasın bak sonra Fenerbahçe... :D :D

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Neden o öyle düşünüyorsunki baksana adamlar geçen sene Guiza ile şampiyonluğu son maçta verdiler bu sene Niang ile Stoch falan geldi ama sen onları pek kale almıyosun...Başımızı ağrıtmasın bak sonra Fenerbahçe... :D :D
Stoch kim ya bırak Allah aşkına :D Niang iyi adam ama tek başına yetmez. Aykut bizim Rijkaard'tan da beter o yüzden öyle dedim :D

alsec_

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Stoch kim ya bırak Allah aşkına :D Niang iyi adam ama tek başına yetmez. Aykut bizim Rijkaard'tan da beter o yüzden öyle dedim :D

İyi öyle olsun bakalım ezeli rakibimizin bizden geride kalmasını bende çok isterim....:clap::clap:

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Bizim taraftarın aklı +8 den yukarı çıkmıyor.

-eşek
-sensin eşek
-çelik ayna

vs

Yorumlara bak herkes kendini dünya lideri görmüş sağa sola laf atıyor çocukça :)

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Adam haklı. Daha kendileri doğru düzgün transfer yapmayı beceremediler. Birde kalkmış BJK' ya gönderme yapıyor. UEFA' dan saçma bir takıma elenen BJK' mıydı. İlk 2 hafta yenilen BJK' mıydı.

Hakkının hakkını hakkıya vermek lazım. Doğruya doğru.

RE_6

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Bjk yöneticisi haklı. Hayatım boyunca beşiktaşı ve transferlerini hep kıskanmışımdır. Adamlar ne süper öyle. Her yıl öyle transferler yapıyolar ki kıskançlıktan ölüyorum =( =(

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Diğer konu sonlandırıldı diye buradan cevap veriyorum sevgili arkadaşlara

Sezon sonu ilk 2 de GS veya FB olursa bu lafını hatırlarsın heralde :) Daha lig uzun...

Oynadıkları bu futbollamı, hiç sanmıyorum görünen köy kılavuz istemez Murat

Ya yapma lütfen Guti ve Quaresma geldi diye kendinizi Barça veya Madrid sanmayın gördük sizin takımıda Karabük maçında 5-6 net pozisyon verdiniz...Bunları Bursa Trabzon gibi takımlara karşı verinde göreyim...Ha birde 2 sene önceki şampiyonluktan bahsetmişsin o zamanda Fenerbahçe ve Galatasaray kötüydü ve rakibiniz Sivas'tı ama siz yine zar zor şampiyon oldunuz...

Gözden kaçırdığınız bir şey var.
Schuster takımın başına yeni gelmiş bir hoca ve kendi mantalitesini takıma aşılamaya çalıyor.Yeni bir takımız, hocayla oyuncular ilk defa çalışıyorlar.
Amma velakin Rijkaard ile Aykut öylemi???
Galatasarayın yönetimdeki sorunları zaten aşikar.Adnan Sezgin istifa,Oooo Haldun Üstünel, hani başkan nerede, sorarlar adama ne iş diye..ki telegolde Toroğlu ve Çakar bu işi irdelediğinden Polat onlarada cevap verme gereksinimi duydu.

Gs ve Fb yine herzaman olduğu gibi kendileriyle uğraşmaktan sağa sola bakamamıştı iki sezon önce olduğu gibi.Bizde sizlerle uğraşmadığımızdan çıkıp şampiyon olduk.O seneye nasıl başladığımızda ortada, kötüydük ama Fb ve Gs den kötü değildik.Bildiğin gibi bu işler zara zora bakmaz, şampiyon oldun mu oldun tamam olay bitmiştir...
Ama sanki bu sene biraz ders almış gibiler, geçmişten ders çıkarmış olmamalılar.Bol şans valla ne diyeyim.

tamam quaresma ve guti yıldız değil galaksi olabilir
fakat bu yatırımın meyvesi daha verilmeden nedir bu kendini kaf dağında görmeler anlayamıyorum..
ülkede futbol iyiye gitmiyor bence , daha takım başarılı olmadan transferi başarı olarak gören bi mentaliteye doğru gidiyoruz.
beşiktaş taraftarına ve yönetimine nacizane tavsiyem.
fazla polemiğe girmeden cevaplarını sahada versinler...

Sevgili Eray Ülkemizde futbol en zaman iyiye gitti ki, alt yapılara önem mi veriliyor sanki.
İbo artık orta yapabiliyor diye, kalede geçmişinden eser kalmayan Hakan ve Allah nazarlardan saklasın yetenekli Cenkimiz var diye, orta sahada Necip diye genç yeteneğimiz var diye umudum var. Ve en önemlisi geçen sene maç başına 1-2 gol atan takımımız gol atma sıkıntısı atmış vaziyette..

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
hala bizim sivas'tan aldığımız şampiyonluğu mu irdeliyorlar naim? bırak allah aşkına, geçen yıl bjk ile gs yok denebilecek kadar gerideyken, bursa'ya giden şampiyonluğa ne demeli? :devil2:

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
he
unutmadan konu hakkında görüşmü bildireyim
empati kurarsak , dede haklı :)

aynısını demirören dese , bizde kızardık :)

suyat

Asistan
Reaksiyon puanı
2

Beşiktaş'tan Polat'a cevap: Kıskanma!

Radyospor’da Aydın Cingöz ile Gündem Programı’na katılan Sinan Vardar, Galatasaray Başkanı Adnan Polat’ın “Bu sezon şampiyonlukta rakibimiz Fenerbahçe olur” sözlerini değerlendirdi.

Açıklamayı şaşırarak okuduğunu söyleyen Sinan Vardar, “Bu sıralar Adnan Polat ile Aziz Yıldırım’ın arası iyi herhalde. Ve son dönemde Galatasaray ile Fenerbahçe arasında bir yakınlaşma var. Adnan Polat’ın şampiyonluk için yaptığı yorum bana kıskançça geldi. Adnan Polat kıskançlık yapıyor” dedi.

Bu sezon yaptıkları transferler ve oynadıkları oyunla şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını söyleyen Vardar, “Adnan Polat’ın bu açıklamısı gerçekten şaşırtıcı. Bir futbol adamı olarak gözüm kapalı Beşiktaş’ı favori gösterebilirim. Sezon sonunda zaten ne olacağını hep birlikte göreceğiz. İyi bir kadromuzu ve futbolumuz var" diye konuştu.

Kaynak

2 dandik transfer le dünyanın en iyi klübü olduklarını sanmaya başladılar biri bunları rüyadan uyandırsın.

---------- saat 13:55 eklendi ---------- önceki mesaj saat 13:40 eklenmişti ----------

hala bizim sivas'tan aldığımız şampiyonluğu mu irdeliyorlar naim? bırak allah aşkına, geçen yıl bjk ile gs yok denebilecek kadar gerideyken, bursa'ya giden şampiyonluğa ne demeli? :devil2:

bjk-gs yok denebilecek kadar kötümü oynuyordular sondan 8. hafta gs yi safdışı bıraktık sonrada sondan 5. hafta bjk yi bıraktık yani ligin çogunda yukarıyı zorladılar.

bjk nin 2 sene önce şampiyon olguğu zaman Fenerbahçe ve gs ligin tamamında yoktu nerdeyse bizim aragones zamanı.

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
2 dandik transfer le dünyanın en iyi klübü olduklarını sanmaya başladılar biri bunları rüyadan uyandırsın.

---------- saat 13:55 eklendi ---------- önceki mesaj saat 13:40 eklenmişti ----------

bjk-gs yok denebilecek kadar kötümü oynuyordular sondan 8. hafta gs yi safdışı bıraktık sonrada sondan 5. hafta bjk yi bıraktık yani ligin çogunda yukarıyı zorladılar.

bjk nin 2 sene önce şampiyon olguğu zaman Fenerbahçe ve gs ligin tamamında yoktu nerdeyse bizim aragones zamanı.

ee ligde yoktunuz bizene bundan? biz mi dedik olmayın diye boş boş konuşuyosun..

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Oynadıkları bu futbollamı, hiç sanmıyorum görünen köy kılavuz istemez Murat
Haklısın görünen köy klavuz istemez daha ilk ciddi rakibinizde kendi sahanızda yenildiniz.Lig uzun diyorum.
Ayrıca geçenlerde Re_6 yı uyaran sözde mod Keyloger un şu yazına cevap vereyim.

fenerin bu yıl ki cesareti nereden geliyor? :D şampiyonlar ligi ve uefa'dan elenmenizi bi kenara koyarsak, manisa ve antalyaspor'u yendi diye mi bu havalar? :4:

ben fener'in başka bir başarısını da göremiyorum, hadi galatasaray'ın süper kupası var fener'de hangi kupa var? avrupa'da en iyi bildiği şey düzenli olarak sıfır çekmek, Türkiye kupasını çeyrek asırı uzun süredir alamamış bir takım.. ne özelliğiniz var da bu kadar böbürlenip, diğer takımlara laf atabiliyorsunuz

Sen kendi takımına baktın mı hiç hangi başarınız var.?
Düzenli sıfır çekmek demişsin o bir kere oldu madem çok başarılıydınız lig de şampiyon olup gitseydiniz Şampiyonlar Ligine.Fenerbahçe uzun yıllardır alamayor Türkiye kupasını ama san ki hiç almamış gibi konuşma müzede ki 17 Lig şampiyonluğu yeter de artar sizlere...

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Sezon sonu herşey belli olur kimse boşuna tartışmasın...

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
Türkiye kupasını ama san ki hiç almamış gibi konuşma müzede ki 17 Lig şampiyonluğu yeter de artar sizlere...
27 yıldır Turkıye kupasını alamadıysanız
Sampıyonlar lıgı'ne daha ılk turda veda ettıysenız
Uefa'da dahı kalamayıp basıt bır takıma elenıyorsanız

yemısım o 17 kupayı...