- Katılım
- 29 Haziran 2007
- Mesajlar
- 64,457
- Reaksiyon puanı
- 530
- Puanları
- 0
Beşiktaş'ta Ersan Adem Gülüm şoku yaşanıyor. Dünkü Avusturya kampında antrenmanda ameliyat olduğu dizinden sakatlanan Ersan Adem Gülüm, sahalardan 6 ay uzak kalacak.
Geçtiğimiz sezonu Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Ersan'ın bonservisi bu sezon başında Adanaspor'dan alınmıştı.
Avusturya kampında dünkü antrenmanda sakatlanan genç futbolcunun, yapılan kontrollerinde sol ön çapraz bağları yırtıldığı ve sahalardan 6 ay uzak kalacağı açıklandı.
Ersan Adem Gülüm, geçtiğimiz sezon da Trabzonspor maçında da aynı yerden sakatlanmıştı
NTV Spor
Beşiktaş'ın savunma oyuncularından Ersan Gülüm, Avusturya'daki ilk antrenmanda ameliyat olduğu sol dizinden sakatlandı.
Fernandes'in attığı uzun pası kontrol eden Ersan, bir anda acılar içinde yerde kaldı. Genç oyuncunun gözyaşlarını tutumadığı görüldü.
Takım arkadaşaları da Ersan'ın sakatlığı nedeniyle büyük şok yaşadı. Ersan'ın durumunun ciddi olduğu tahmin ediliyor. Hemen hastaneye kaldırılan genç oyuncunun kesin durumu çekilcek MR'dan sonra netlik kazanacak.
Bu sakatlığın ardından teknik direktör Tayfur Havutçu antrenmanı bitirdi. Tribünde antrenmanı izleyen Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu da hemen antrenman sahasına inerek Ersan'ın yanına gittiler.
[SDNTV3]http://cdn.sporx.com/flv/2011/07/04/178421bc9ad8210aea6c112de903c68a.mp4[/SDNTV3]
Sporx