Beşiktaş'ta şok! Ersan Gülüm tekrar sakatlandı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
ersann3_HPRMV.jpg

Beşiktaş'ta Ersan Adem Gülüm şoku yaşanıyor. Dünkü Avusturya kampında antrenmanda ameliyat olduğu dizinden sakatlanan Ersan Adem Gülüm, sahalardan 6 ay uzak kalacak.

Geçtiğimiz sezonu Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Ersan'ın bonservisi bu sezon başında Adanaspor'dan alınmıştı.

Avusturya kampında dünkü antrenmanda sakatlanan genç futbolcunun, yapılan kontrollerinde sol ön çapraz bağları yırtıldığı ve sahalardan 6 ay uzak kalacağı açıklandı.

Ersan Adem Gülüm, geçtiğimiz sezon da Trabzonspor maçında da aynı yerden sakatlanmıştı

NTV Spor

Beşiktaş'ın savunma oyuncularından Ersan Gülüm, Avusturya'daki ilk antrenmanda ameliyat olduğu sol dizinden sakatlandı.

ersan-gulum-sakatlik5555.jpg

Fernandes'in attığı uzun pası kontrol eden Ersan, bir anda acılar içinde yerde kaldı. Genç oyuncunun gözyaşlarını tutumadığı görüldü.

Takım arkadaşaları da Ersan'ın sakatlığı nedeniyle büyük şok yaşadı. Ersan'ın durumunun ciddi olduğu tahmin ediliyor. Hemen hastaneye kaldırılan genç oyuncunun kesin durumu çekilcek MR'dan sonra netlik kazanacak.

Bu sakatlığın ardından teknik direktör Tayfur Havutçu antrenmanı bitirdi. Tribünde antrenmanı izleyen Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu da hemen antrenman sahasına inerek Ersan'ın yanına gittiler.

[SDNTV3]http://cdn.sporx.com/flv/2011/07/04/178421bc9ad8210aea6c112de903c68a.mp4[/SDNTV3]

Sporx

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum. Beşiktaş bir yana milli takım için de çok önemli bir oyuncu.

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Ntvspor son dakika:Ersan Adem Gülüm'ün capraz bagları koptu 6 ay sahalardan uzak kalacak

Geçmiş olsun :S
Zaten doğru düzgün stoper yok memlekette iyileri de şansız

enrooy

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Tam da iyileşti derken bu sakatlık çıktı şimdi. Geçmiş olsun Ersan.

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Sergilediği dik duraştan ötürü takdir etmiştim. Büyük şanssızlık gerçekten. Geçmiş olsun.

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
O kadar dedim almayın diye.

Gökhan Zan gibi oldu bu artık. Sakatlandı mı bir futbolcu zor toparlanır. Sakatlık psikolojisi onu yer yer bitirir.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Yeteneği olan adamların başına şu zor sakatlıklar gelmiyormu...!!!

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Yeteneği olan adamların başına şu zor sakatlıklar gelmiyormu...!!!

Nerden sakatlandığına bağlı ama. Ersan aynı bölgeden sakatlandı. Kendine dikkat etmemişte olabilir.

Bir de futbolcunun kim olduğuna bağlı...

ALLAH acil şifa versin

---------- Post added at 13:41 ---------- Previous post was at 13:34 ----------

http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/ersandan-sok-haberSXHBQ239045SXQ

Linkte video var. Sakatlandığı an... Adam ağlıyo be :(

Sağlık ekibinin hatası var sanki. Aynı böle ve aynı sakatlık...

gigabyte13

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Milli takım için çok elzem bir oyuncu olabilirdi; geçmiş olsun.

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
gökhan zan gibi oldu.gökhan yine 3-5 maç oynuyodu...

Wolfintheparty

Asistan
Reaksiyon puanı
0
2 maçta iyi oynadı hemen nazar değdi inşallah sakatlıktan sonra eski formuna kavuşur

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
tam iyileşmeden bütün sorunlar bitmeden niye oynatıyorsun abi bide takım arkadaşlarıda bir yumuşak girsinler adama al işte Allah bilir kim kaydıda ayağına tekrar sakatladılar çocuğu.Ben Avrupa'da çok az duyuyorum antrenmanda sakatlanan oyuncu diye

RealCeday

Asistan
Reaksiyon puanı
2
İlk mesajdaki videoyu izle kimse birşey yapmaış belli ki kendine bakmamış

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
O kadar dedim almayın diye.

Gökhan Zan gibi oldu bu artık. Sakatlandı mı bir futbolcu zor toparlanır. Sakatlık psikolojisi onu yer yer bitirir.

yıllarını futbola vermiş olan senarist lakaplı eski futbolcu bilinmeyenleri cevapladı:)

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaş'ın eski masörü Necati Yücel, Ersan Adem Gülüm'ün sakatlanmasının sorumlusunun siyah-beyazlı ekibin sağlık ekibi olduğunu söyledi.

Beşiktaş'ın eski masörü Necati Yücel, siyah-beyazlı takımda yaşanan sakatlıkların, sağlık ekibinin yetersizliğinden kaynaklandığını öne sürdü.

Necati Yücel, son olarak Ersan Adem Gülüm'ün ciddi olarak sakatlanmasının bu yetersizliği ortaya koyduğunu savunarak, "Ersan'ın geçirdiği ciddi ameliyatın ardından durumunu iyi değerlendirmeden takım antrenmanına vermek ne kadar doğru? Ersan'da adale gücü kaybı olabilir, koordinasyon kaybı olabilir, eklem fonksiyonlarını tam kazanmamış olabilir. Adaleler yeterli gücünü bulmamış olabilir. Esneklik kaybı olabilir. Bütün bunları sağlık kurulu kontrol eder, değerlendirmeleri yapar, sonra antrenman programını belirler. Eksikleri varsa kenara alırsın, değerleri yükseltirsin ve yeniden takıma verirsin. Bence Ersan'ın yeniden sakatlanmasının en büyük sorumlusu sağlık ekibidir. Sağlık ekibinin raporuyla sahaya çıkıyor. Şimdi ikinci kez ameliyat olacağı söyleniyor. Ön çapraz bağlardan ikinci kez ameliyat, ciddi sorunlar doğurabilir" diye konuştu.

"SAĞLIK EKİBİNİN DENEYİM VE TECRÜBELERİ YOK"
Beşiktaş'ta geçen sezon da sürekli sakatlıklar yaşandığını hatırlatan Yücel, "Bunlar maalesef sağlık ekibin yetersizliğinden kaynaklanıyor. Yönetim kuruluna verilmek üzere 8 sayfa rapor hazırladım ama bu sümen altı edildi. Delgado, Bobo, Quaresma, Guti, Ekrem Dağ, Ferrari uzun süreli sakatlıklar yaşadı. Bunlar hep oradaki ekibin zayıflığından kaynaklanıyor. Deneyim ve tecrübeleri yok. İsim olarak varlar ama icraat olarak yoklar" ifadelerini kullandı.

NTVSpor

artiss10

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tabata 2 - Bir ara Kanal D haberlerde veriyordu.
Havaya uçan trilyonlar.

CZC

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ersan Gülüm'ü 2 maçta canlı izlemiştim geçen sezon.. Yaşından beklenmeyecek bir tecrübe ve mantıkla oynuyordu. "Milli Takım en az 10 yıl bu mevkide sorun yaşamaz" demiştim..
İnşallah bir an önce iyileşir ve sorun tekrarlanmaz..
Senar1st güzel bir ayrıntı yakalamış.. Tekrar sakatlanma fobisi sakatlanmaktan daha kötüdür..