muratteas
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 96
Çarşı İzmir yorum zoruna gitmiş heralde bende de 8jk ile ilgili bir sürü resim var koydurtma bana burayı istersen... yorumları sindirmeyi öğren...
bu naasssıl fenerin kampına bakk
sen kötü niyetliysen.ben ne yapayım.Çarşı İzmir yorum zoruna gitmiş heralde bende de 8jk ile ilgili bir sürü resim var koydurtma bana burayı istersen... yorumları sindirmeyi öğren...
Çarşı İzmir yorum zoruna gitmiş heralde bende de 8jk ile ilgili bir sürü resim var koydurtma bana burayı istersen... yorumları sindirmeyi öğren...
iskoco onlar şakaysa..ersnt inki ne....şakalaşında dozunu kaçırmadan...hiç sevmediğim şeyler..ben diyorum gene diyim ama sakalımız yokki dinlenelimçarşı izmir şakalaşmak ne zaman gaylik oldu...
seni dikkate alsam burayı resimlerle donatırdım...he bu arada sen sindirememişn ki FB ile ilgili resimler atmışın he küfür edeceksen kişiliğini göstereceksen gel özelden mesajlaşalımsen kötü niyetliysen.ben ne yapayım.
1-) Fenerbahçe yapıca gay diyorsunuz diyor.Beşiktaş yapıca niye demiyorsunuz diyor.CEVAP=Bu resimden 1 tane var.genellikle fenebahçeli futbolcular yapıyor.ben bizim resimdede güldüm dedim ulan gaymısınız.
2-)Yorum benim zoruma gitmez...Fotoğraflar belliki senin zoruna gitmiş.
3-) 8jk yakıştırman hiç hoş değil dikkat edersen sana kibarca yazıyorum.burası seviyeli bir forum olduğu için. başka bir yerde olsa ne yazcağımı herkez tahmin edebilir.
4-)istediğin fotoğrafı koyabilirsin.bütün fotoların cevabını veririz.
5-)YORUMLARI VE FOTOĞRAFLARI SİNDİRMEYİ ÖĞREN.....
![]()
![]()
![]()
![]()
FAZLA SÖZE GEREK YOK........altaki sitelere tazıları dikkat etmeyin
gereksiz..anti falan.[/QUOT
fenerbahçe ye neden bu kadar anti patiksin 4 sezondur inenüde kaznıyor diye mi_?? yoksabaşka bir şey mi var bu fotoğraflar bayğı bir eski zaten bunları pcinde tutan bir adamdan ne beklersin :w00t:FAZLA SÖZE GEREK YOK İZMİR carsı
---------- saat 02:21 eklendi ---------- önceki mesaj saat 02:17 eklenmişti ----------
bugüne kadar kendi özel hayatımda yani çevremde yolda,bayırda kim BeşiktAŞK'ımla dalga geçti ise hepsinin bi yanları eskik kaldı. Bu bir tehdit mi ? Hayır
Saygısızlık yapmayı ilke edinmiş ezik insanlara her zaman bir cevabım vardır.
cincon diyor bazıları. O takım "CİMBOM" lakabını sizin "cincon"u ezikliğinizle uydurduğunuz gibi uydurmadı. Ya da "KARAKARTAL" ya da "SARI KANARYA" bunlar iki günde ezikler tarafından ortaya atılmadı.
Her kim olursa olsun "Ezik" olan, işi gücü alay etmek olan tipleri sevmiyorum![]()
aynen katılıorum sana...yanlız bu izmir çarşıyı hiç sevmedim ben buraya yeni üye oldum direk gözüme battııı çok heycan yapıyo
---------- saat 02:23 eklendi ---------- önceki mesaj saat 02:21 eklenmişti ----------
Fb nin neden sürekli kazandığı belli iyi form tutuyorlar.
sizin baroş iyi bilir form tutmaları emre bir dokundu çat diye çatladı ben hemen tık ayıkım bunda bir şey vardedim bir araştırdım ki ne göreyim :w00t::w00t::w00t::w00t::w00t::w00tat pat patlıyoooooooooooooooo
---------- saat 02:27 eklendi ---------- önceki mesaj saat 02:23 eklenmişti ----------
iskoco onlar şakaysa..ersnt inki ne....şakalaşında dozunu kaçırmadan...hiç sevmediğim şeyler..ben diyorum gene diyim ama sakalımız yokki dinlenelim
ersntin attığı gol sonrası sevinçlerde doz aşmıştır.kim poposunu elldiyse terbiyesizlik etmiş..ama internete bakarsan..beşiktaşın öyle fotoğrafı 2 yada 3 tane var ama fenerbahçenin 100 lerce ..anladınmı..........
adam sana bir şey demiyo kiii sen niye herşeye lop atlıyon çupra gibii yanlış anlamada ben sana takıldım sen FENERBAHÇE LE çok uğraşıyon biz senle bir bayağı hararetli tartışcaz anlaşılan carsı heee burada bende izmirde oturuyommmmm
seni dikkate alsam burayı resimlerle donatırdım...he bu arada sen sindirememişn ki FB ile ilgili resimler atmışın he küfür edeceksen kişiliğini göstereceksen gel özelden mesajlaşalım