Beşiktaş Yandex

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
TAKIMINA DESTEK OL ! BEŞİKTAŞ YANDEX KULLAN !

BJK-Yandex-webeyn.jpg

Beşiktaşlı , Beşiktaş Yandex ile takımına destek oluyor.Beşiktaş'ın Yandex ile yaptığı anlaşma ile birlikte yaptığın her arama ile Beşiktaş'a destek ol.Haydi Kara Kartal Göster Gücünü !

1426611538434.jpg

Beşiktaş anlaşma gereği her bin tıklamada kişi başına 1 dolar kazanıyor.

Yeni Link :

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
şimdi linki yeniledim , sol altta indirmek için bir buton vardı, neyse ben indirme sayfasını koydum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yeni Link :

Yandex chrome'a göre daha stabil çalışıyor bende.Özellikle turbo moduyla çok seri,facede falan.Birde chromede flash oyunlar vs. kasarken yandex browserda gram kasma yok tıkır tıkır çalışıyor.

teote

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Aziz Yıldırım dan 50 kere fb yandex duyduk ama bjk once den anlasmasina rağmen yeni duyduk. Yuklucez .

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
o sayfayı kullanmamızdan bi kazancı olmuyor mu kulübün? programı indirmesek

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
o sayfayı kullanmamızdan bi kazancı olmuyor mu kulübün? programı indirmesek
emin değilim ama sanırım oluyor.Ama emin ol bana chromedan daha stabil daha iyi.

Aziz Yıldırım dan 50 kere fb yandex duyduk ama bjk once den anlasmasina rağmen yeni duyduk. Yuklucez .
Beşiktaş yönetimi iki açıklama yapsa fenerbahçe gibi duyursa inan bana rahat 10 milyon euro toplanırdı.Bu güzel fırsatı neden geri tepiyorlar anlayamıyorum.Fenerbahçe'yi tebrik etmek lazım ama şimdi sıra bizde ! Beşiktaşlı Beşiktaş Yandex Kullanır ! (1000 aramaya 1 dolar )

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
İyi de bu yeni çıkmadı kaç senedir pc kullanırken bunu kullanıyordum

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
İyi de bu yeni çıkmadı kaç senedir pc kullanırken bunu kullanıyordum
malesef çok az kişi biliyor.Bunu yaymak lazım 2 yıl önce yapılmış bir anlaşma olmasına rağmen kimse bilmiyor.Eminim ki bizim yöneticiler bile unutmuştur :S .Ama fenerbahçe nin başarısını gördükten sonra bir hamle yapmayı planlıyorlarmış.Görücez :)

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
malesef çok az kişi biliyor.Bunu yaymak lazım 2 yıl önce yapılmış bir anlaşma olmasına rağmen kimse bilmiyor.Eminim ki bizim yöneticiler bile unutmuştur :S .Ama fenerbahçe nin başarısını gördükten sonra bir hamle yapmayı planlıyorlarmış.Görücez :)

Gezi olaylarından sonra Yandex Beşiktaş'a verdiği desteği kesti diye biliyorum. Bunun dışında Fenerbahçe nin yaptığı anlaşma daha farklı. Arama sayfası olayı yıllar önce üç büyük takım için aynı sayılabilecek zamanda kullanıcılara sunulmuştu. Fenerbahçe nin Yandex olayı diğer takımlarınkinden daha farklı diye biliyorum. Misal a takımı 100 tıklamadan 1 dolar kazanıyorsa fb daha fazla kazanıyor. Kısa bir zaman sonra Fenerbahçeliler için sayaç konulacağı söylendi Fenerbahçeli yöneticiler tarafından. Bu ay içinde android uygulaması, ekim ayı içinde de ios uygulaması çıkması bekleniyor.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Gezi olaylarından sonra Yandex Beşiktaş'a verdiği desteği kesti diye biliyorum. Bunun dışında Fenerbahçe nin yaptığı anlaşma daha farklı. Arama sayfası olayı yıllar önce üç büyük takım için aynı sayılabilecek zamanda kullanıcılara sunulmuştu. Fenerbahçe nin Yandex olayı diğer takımlarınkinden daha farklı diye biliyorum. Misal a takımı 100 tıklamadan 1 dolar kazanıyorsa fb daha fazla kazanıyor. Kısa bir zaman sonra Fenerbahçeliler için sayaç konulacağı söylendi Fenerbahçeli yöneticiler tarafından. Bu ay içinde android uygulaması, ekim ayı içinde de ios uygulaması çıkması bekleniyor.
gezi olaylarından sonra kesildiğini duymadım , o zaman anlaşma iptal olurdu bunuda Beşiktaş basına duyururdu zaten.FB daha fazla kazanın o önemli değil önemli olan elimizden geldiğince takımımıza yardımcı olmak.Hemde oturduğumuz yerden.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
ben kullanıyordum. bir ana sayfa bir de ikon değişikliği var o kadar.
yalnız ben de 2 kere silindi bu tarayıcı. avira var o mu yaptı bilmiyorum.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Fazla uğraşmayın. Fenerbahçe ile aynı kazancı sağlamıyor.
[MENTION=450738]Prophotone[/MENTION] Hiçbir kulüp Yandex ile bizim anlaşmaya benzer bir şekilde anlaşamaz. Çünkü bu yatırımın şartları arasında var.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Vodafone Arena tez zamanda açılsın yeter.

Sponsor konusunda sıkıntı yok zaten. :cool:

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
5tl bile kulubümüze yardımı olacaksa seve seve yardım ederim

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Anca kisayolu kullanabiliriz linux yandex yok su an

XTİMURX

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Beşiktaş Jimnastik Kulübü sayfasında en aşağıda Siteler var. Orada halen anlaşma devam ediyor. Ayrıca sitenin arama motoru da bjkyandex.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Aq9OoX.png

Kod:
Beşiktaş Yandex
yandex.com.tr/bjk
http://yandex.com.tr/yandsearch?text=%s&clid=2142522

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
fenerbahçem her 1000 arama için 4 dolar alıyor:)

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
anlaşma tekrar düznlenmeli neden 1 dolar cok az ....

ben de kullanıyorum yandex ....

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
benim bildiğim Fb den önce biz yaptık yandexle anlaşma ne zamandır var bu bjk yandex ....

yanlışmıyım ?
Olay "Önce ben yaptım. Sen yaptın." değil ki. Fenerbahçe,Yandex ile forma anlaşması dışında Browser olayında iyileştirmeler yapıldı. Kazanç ondan dolayı daha fazla. Biraz stratejik davranıldı anlayacağın.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Beşiktaşlılar burada mı ? Unutmadık değil mi ? :) Yandex artık chrome ile yarışan hatta bence daha hızlı olan bir tarayıcı haline geldi.Chrome eklentilerini de destekliyor.O zaman ne duruyoruz ? Takımımıza destek veremeye devam !

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Beşiktaşlılar burada mı ? Unutmadık değil mi ? :) Yandex artık chrome ile yarışan hatta bence daha hızlı olan bir tarayıcı haline geldi.Chrome eklentilerini de destekliyor.O zaman ne duruyoruz ? Takımımıza destek veremeye devam !
Yandexin bizimle bir anlaşması var mı ki? Önceden cereyan eden bir olaydı