BJKolik
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 6,756
Bende bir Beşiktaş' lı olarak oh be çok şükür kurtulduk diyorum.
Bence de öyle, bizim bayram günümüz olmalı.Harika haber bu
Geçen sene bu adam olmasaydı kalemizde başka bir kaleci olsaydı şampiyon olabilirdik, bu sene de ligde daha iyi yerlerde olurduk. Hayatımda böyle kötü bir kaleci görmedim. İyi ki kurtulduk, yolu açık olsun.Hocam Çok iyi bir haber bu Trabzonluyum ama Beşiktaş'ı tutuyorum ve bundan gurur duyuyorum.
bu adam yüzünden TrabzonSpor'dan az gol yemedik
Şükürler olsunBeşiktaş ile Loris Karius’un yolları ayrıldı. 1.6 milyon Euro'luk alacağı için FIFA’ya başvuran Alman kaleci, siyah beyazlı kulüp ile olan sözleşmesini feshetti. Beşiktaş Alman kaleciye 470 bin euro ödeyecek. (K:Fanatik)
Bende bir Beşiktaş' lı olarak oh be çok şükür kurtulduk diyorum.
Diyenler olabilir ama azınlıkta. Ülkenin en iyi kalecisi şu an Muslera' dır. Karius ile Muslera' yı kıyaslamak ayıp olur. Karius hiç bir zaman iyi bir kaleci değildi. Almamız büyük hataydı. Bedelini de ağır ödedik.Geçmiş olsun Beşiktaş'lılar. Geldiğinde Muslera'dan iyi olduğunu söyleyenler vardı.
Müdür sende bizdensin.Şükürler olsun
SİYAHHHHHHHHHHH!!!!!!!!Diyenler olabilir ama azınlıkta. Ülkenin en iyi kalecisi şu an Muslera' dır. Karius ile Muslera' yı kıyaslamak ayıp olur. Karius hiç bir zaman iyi bir kaleci değildi. Almamız büyük hataydı. Bedelini de ağır ödedik.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Müdür sende bizdensin.
BEYAZZZZZZZZZZSİYAHHHHHHHHHHH!!!!!!!!
En büyüüüüükkkkkkBEYAZZZZZZZZZZ
BEŞİKTAŞK...En büyüüüüükkkkkk
Bu yoruma aynen katılıyorum.Ciddiyetten Uzak, Maclarin Ehemmiyetine Önem Vermeyen. Kendini Begenmisin Tekiydi.
Kaldiki Ne Besiktasa Nede Baska Bir Kulübe Yakismayan Bir Kaleci.
Ise Yarayan Bir Kaleci Olsaydi Liverpool Kiralatmazdi.
Besiktan Icin Iyi Oldugunu Dusunuyorum.
?BEŞİKTAŞK...