- Reaksiyon puanı
- 128
Beşiktaş ve Galatasaray ligin 19. haftasında Vodafone Park'ta saat 19:00'da karşı karşıya geliyor. Şu ana kadar Vikipedi Türkiye verilerine göre iki takım toplam 349 kere karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmaların 112'sinde Beşiktaş galip olurken 122'sinde Galatasaray galip olmuştur ve 115 maç berabere sonuçlanmıştır. Çok eski müsabakaları konuşmaya gerek olduğunu düşünmüyorum ancak burada Galatasaray'ın da belli bir üstünlüğünün olduğunu söylemek mümkün.
Yakın zamana gelecek olursak Ziraat Türkiye Kupası maçları dahil olarak Beşiktaş son 8 maçtır mağlup olmadı ve Süper Lig'de Fenerbahçe'nin önünde 4 averaj farkıyla liderlik koltuğunda. Bu maçı hangi takım kazanırsa yarınki Fenerbahçe - MKE Ankaragücü maçına kadar kesinlikle lider olacak. Ek olarak Beşiktaş'a beraberlik de yeterli ancak yarınki maçın Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle bitmesi sonucunda siyah beyazlılar liderlik koltuğundan olabilir. Bu maçın fair play içerisinde keyifli bir mücadele olmasını diliyorum.
İşte takımların muhtemel 11'leri:
Sizce derbiyi kim kazanır yoksa maç beraberlikle mi sonuçlanır? Anketi oylayıp yorumlara skor tahminlerinizi yazmayı unutmayın. Ayrıca oyunuzu değiştirme şansınızın olmadığını belirteyim. Mutlu pazarlar!
Edit: Bence maç 0 - 2 Galatasaray'ın üstünlüğüyle sonuçlanır.
@BJKolik sizi etiketlememek de olmaz, ayıp olur. Skor tahmininizi merak ediyorum.
Maçın başlamasına son 50 dakika.
Yakın zamana gelecek olursak Ziraat Türkiye Kupası maçları dahil olarak Beşiktaş son 8 maçtır mağlup olmadı ve Süper Lig'de Fenerbahçe'nin önünde 4 averaj farkıyla liderlik koltuğunda. Bu maçı hangi takım kazanırsa yarınki Fenerbahçe - MKE Ankaragücü maçına kadar kesinlikle lider olacak. Ek olarak Beşiktaş'a beraberlik de yeterli ancak yarınki maçın Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle bitmesi sonucunda siyah beyazlılar liderlik koltuğundan olabilir. Bu maçın fair play içerisinde keyifli bir mücadele olmasını diliyorum.
İşte takımların muhtemel 11'leri:
Ersin, Valentin Rosier, Vida, Montero, Rıdvan, De Souza, Atiba, Oğuzhan, Ghezzal, Larin, Aboubakar.
Okan, Linnes, Luyindama, Marcao, Saracchi, Taylan, Belhanda, Arda, Feghouli, Emre Kılınç, Diagne.
Sizce derbiyi kim kazanır yoksa maç beraberlikle mi sonuçlanır? Anketi oylayıp yorumlara skor tahminlerinizi yazmayı unutmayın. Ayrıca oyunuzu değiştirme şansınızın olmadığını belirteyim. Mutlu pazarlar!
Mesaj otomatik birleştirildi:
Edit: Bence maç 0 - 2 Galatasaray'ın üstünlüğüyle sonuçlanır.
@BJKolik sizi etiketlememek de olmaz, ayıp olur. Skor tahmininizi merak ediyorum.
Maçın başlamasına son 50 dakika.
Son düzenleme: