Beşiktaş -A.Madrid | UEFA Avrupa Ligi 3. Tur Rövanş Maçı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Turu geçen taraf kim olur?

• Beşiktaş

Kullanılan: 21 56.8%
  • A.Madrid

Kullanılan: 16 43.2%

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
2 maçta 6 gol yedik. Bunu bireysel hatalarla açıklamak doğru olmaz. Ortada net bir durum var. Beşiktaş takımı kafada sezonu bitirmiş.

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Hocam kusura bakma şunu yazmadan geçemeyeceğim, beşiktaşlı değilim ama bugünkü taraftarınız iyiydi bana göre( Küfür ve Islıklama hariç )
Çünkü zaten maç bitmiş.Takım bir tane yemiş.O sahadaki bütün oyunculardan tut, 32 bin kişi bu maçın dönmeyeceğini biliyordu ve o kadar ruhsuz bir takım vardı ki sahada.Taraftar ne yapsın? İlk 15-20 dk susmadılar yine.Sizin en son konuşacağınız konunuz taraftarınız bence.

Ne demişler, Yiğidi öldür hakkını yeme.

Ben Beşiktaş taraftarını daha büyük yerlerde gördüm hep. Liverpool maçındaki taraftar Fener maçındaki taraftar (4-3lük maç)... O dönemlerde takım çok iyi değildi. Hatta bundan bile değildi. Ama taraftar farklıydı. Ne bileyim tek sesti.

Bugün bir kısım Cenki ıslıkladı bir kısım da alkışladı. Taraftar bölündü hocam. Mesele büyük.

özetle şunu söyleyeyim: Beşiktaş bitmiş durumda... Buna da çok üzülüyorum :(

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
atletico "takım" olarak beşiktaştan daha iyi olabilir. ancak beşiktaş da atleticodan 2 maçta 6 gol yiyecek kadar kötü değil. birileri bunun hesabını vermeli. ama o birileri kim?

yapma hocam, adamlar r.madrid'lerle barcelona'larla savaşıyor, günde çift idman yapıyor, sen gidip ordusporla falan oynuyorsun, yenemiyorsun bile. 6 bence hiçte çok değil.

maç içersinde futbolcuların bacak kalınlıklarına falan baktım, beşiktaşın bir çok oyuncusunun adelesi neredeyse benden fazla değil. a.madrid'lilerden ise resmen adele sarkıyor. ben arda'nın galatasaraydayken hiç bu kadar koştuğunu görmedim. maçtan çıkacağı dakikada bile 60 metre geriye depar atıp holoskodan söktü aldı topu, üstelik holosko ikinci yarı girmişti oyuna.

açıkcası Türkiye futbolcu tatil köyü...

ibrhma

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Sorun Cenk' in lakayt olmaı değil hocam.

Bak ben Cenk i çok dikkatli izlemişimdir. Geçen sene ondan "en iyi kaleci" diye bahsediyordum. İnanmıyorsanız maç özetlerine bakın. Kalesinden nasıl devleşyiordu. Schuster onu savunma adamı gibi oynatıyordu. Çok iyiyidi.

Ama bu sene ki Cenk. Nasıl? Hep hatalı goller yiyor. Sebebi ne? Yukarıda bahsettiğim psikolji meselesi... Takımda kim çok iyiy oynuyor onu diyin bana

Ben size kısmen katılıyorum Hocam...
En geridekinden en ileri uç adamına kadar Beşiktaş'ta hiç bi futbolcu güzel oynamadı bugün ve uzun süredir de oynamıyor.
Cenk konusunda da, Cenk'in inişli çıkışlı maçları var hataları da var yediği basit golleride var ve %100 gollük pozisyonları kurtarmışlığı da var.
Ama bugünkü yediği 2. gol bence çok lakayt bi goldü ve taraftarda bugün ona çok sinirlendi...

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Beşiktaş Taraftarı Bitti o konuda ben de hem fikirim. 20 Yaş altı taraftar, Beşiktaş'lılık nedir bilmiyor. Skor taraftarı olmuş, diğer takımların taraftarlarına benzemiş. Beşiktaş tribünü mirastan yiyor yakında o miras da biter yaşı ilerleyen abiler staddan elini ayağını çektiği an tamamen ortalık siyah beyaz forma içindeki tribün seyircilerine kalır.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Seneye iyi bir yönetim ile toparlarsınız inşallah ne diyelim.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Fenalık geldi bana içim daraldı! Neyse en iyi bildiğimiz işi yapalım ve kimseleri rahatsız etmeden uyuyalım!

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
yapma hocam, adamlar r.madrid'lerle barcelona'larla savaşıyor, günde çift idman yapıyor, sen gidip ordusporla falan oynuyorsun, yenemiyorsun bile. 6 bence hiçte çok değil.

maç içersinde futbolcuların bacak kalınlıklarına falan baktım, beşiktaşın bir çok oyuncusunun adelesi neredeyse benden fazla değil. a.madrid'lilerden ise resmen adele sarkıyor. ben arda'nın galatasaraydayken hiç bu kadar koştuğunu görmedim. maçtan çıkacağı dakikada bile 60 metre geriye depar atıp holoskodan söktü aldı topu, üstelik holosko ikinci yarı girmişti oyuna.

açıkcası Türkiye futbolcu tatil köyü...
eğer bu takım avrupa ligi grubundan zar zor çıkmış olsa, yazdıklarına hak verebilirdim. ancak grubu lider bitirdi. hemde stoke gibi bir rakibi yenerek. stoke city oyuncularının da fizikleri ispanyollardan geri kalır değildi hani. onlar da manu'yla, chelsea'yle, city'le mücadele ediyor. :)

ibrhma

Profesör
Reaksiyon puanı
10
2 maçta 6 gol yedik. Bunu bireysel hatalarla açıklamak doğru olmaz. Ortada net bir durum var. Beşiktaş takımı kafada sezonu bitirmiş.

Beşiktaş'ın bu saatten sonra büyük revizyona gitmesi lazım ama önce adam gibi yönetim gelmesi gerekiyor Hocam...

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
eğer bu takım avrupa ligi grubundan zar zor çıkmış olsa, yazdıklarına hak verebilirdim. ancak grubu lider bitirdi. hemde stoke gibi bir rakibi yenerek. stoke city oyuncularının da fizikleri ispanyollardan geri kalır değildi hani. onlar da manu'yla, chelsea'yle, city'le mücadele ediyor. :)

o değil de Valencia'sından A.Bilbao'suna, A.Madrid'ine kadar tüm ispanyol takımları tur atladı. üstelik bu takımlar ligindeki Barcelona ve R.madrid'den her maç garanti fark yiyorlar. Bir türk takımının barça yada r.madrid ile oynama ihtimalini düşünmek bile istemiyorum :D

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Man UTD'de Ferguson ve bazi futbolcularla yollarini ayirmasi lazim.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Ferguson'un bence dünya ile yollarını ayırması lazım. yaşlılıktan bununun ucunu göremiyor artık :D

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Beşiktaş'ın bu saatten sonra büyük revizyona gitmesi lazım ama önce adam gibi yönetim gelmesi gerekiyor Hocam...

İşte o da yok...

4 aday var.

1 tanesi dinazor...
1 tanesi şaka diye aday olmuş...
1 tanesi reklam peşinde...
1 tanesi ciddi aday ( Fikret Orman)

Ancak en ciddi adaya bakıyorum bir başkan olalım da gerisi Allah Kerim havasında.
Kurtuluşu küçülmekte görüyor.

Biz küçülürken Fenerbahçe Galatasaray arayı açacaklar. Ondan sonra onları hem maddi olarak hem kadro olarak imkansıza yakın olacak! Takımı Abramovich almazsa...

Geçen sene benzer bir krizi Galatasaray yaşadı.
Paralı bir başkan. Disiplinli Kuvvetli bir teknik direktör ile bunun altından kalktılar...

Bizim adaylara bakıyorum.
Hoca adayınız kim deyince başlıyorlar ne kadar geçmişte Beşiktaş'ta oynamış Anadolu Kulüpleri seviyesinde hoca varsa saymaya...
Türkiye'de yerli iki tane hoca var 1 Fatih Terim 2 Mustafa Denizli... Şenol Güneş iyi yolda.

Ben Beşiktaş'ta açıkçası gelecek görmüyorum. Vizyonsuz yönetim, vizyonsuz hoca, orta sınıf futbolcular ile hedefi ilk 5 olan sıradan bir takım olacak bu takım...
Mazisi elbette Beşiktaş'ı yine büyük kılacaktır. Ama artık sanmıyorum ki ne taraftar düzelsin ne takım düzelsin.

Ben şunu düşünüyorum... Bu günün çocukları yarının taraftarları, yani gelecekteki taraftarımızın durumu ne olacak? Çocuklar Beşiktaş'ı neden tutsunlar ki? Hedefi küçülmek olan bir takım geleceğe taraftar toplayamaz.