- Reaksiyon puanı
- 1,338
2 maçta 6 gol yedik. Bunu bireysel hatalarla açıklamak doğru olmaz. Ortada net bir durum var. Beşiktaş takımı kafada sezonu bitirmiş.
Hocam kusura bakma şunu yazmadan geçemeyeceğim, beşiktaşlı değilim ama bugünkü taraftarınız iyiydi bana göre( Küfür ve Islıklama hariç )
Çünkü zaten maç bitmiş.Takım bir tane yemiş.O sahadaki bütün oyunculardan tut, 32 bin kişi bu maçın dönmeyeceğini biliyordu ve o kadar ruhsuz bir takım vardı ki sahada.Taraftar ne yapsın? İlk 15-20 dk susmadılar yine.Sizin en son konuşacağınız konunuz taraftarınız bence.
Ne demişler, Yiğidi öldür hakkını yeme.
atletico "takım" olarak beşiktaştan daha iyi olabilir. ancak beşiktaş da atleticodan 2 maçta 6 gol yiyecek kadar kötü değil. birileri bunun hesabını vermeli. ama o birileri kim?
Sorun Cenk' in lakayt olmaı değil hocam.
Bak ben Cenk i çok dikkatli izlemişimdir. Geçen sene ondan "en iyi kaleci" diye bahsediyordum. İnanmıyorsanız maç özetlerine bakın. Kalesinden nasıl devleşyiordu. Schuster onu savunma adamı gibi oynatıyordu. Çok iyiyidi.
Ama bu sene ki Cenk. Nasıl? Hep hatalı goller yiyor. Sebebi ne? Yukarıda bahsettiğim psikolji meselesi... Takımda kim çok iyiy oynuyor onu diyin bana
eğer bu takım avrupa ligi grubundan zar zor çıkmış olsa, yazdıklarına hak verebilirdim. ancak grubu lider bitirdi. hemde stoke gibi bir rakibi yenerek. stoke city oyuncularının da fizikleri ispanyollardan geri kalır değildi hani. onlar da manu'yla, chelsea'yle, city'le mücadele ediyor.yapma hocam, adamlar r.madrid'lerle barcelona'larla savaşıyor, günde çift idman yapıyor, sen gidip ordusporla falan oynuyorsun, yenemiyorsun bile. 6 bence hiçte çok değil.
maç içersinde futbolcuların bacak kalınlıklarına falan baktım, beşiktaşın bir çok oyuncusunun adelesi neredeyse benden fazla değil. a.madrid'lilerden ise resmen adele sarkıyor. ben arda'nın galatasaraydayken hiç bu kadar koştuğunu görmedim. maçtan çıkacağı dakikada bile 60 metre geriye depar atıp holoskodan söktü aldı topu, üstelik holosko ikinci yarı girmişti oyuna.
açıkcası Türkiye futbolcu tatil köyü...
2 maçta 6 gol yedik. Bunu bireysel hatalarla açıklamak doğru olmaz. Ortada net bir durum var. Beşiktaş takımı kafada sezonu bitirmiş.
eğer bu takım avrupa ligi grubundan zar zor çıkmış olsa, yazdıklarına hak verebilirdim. ancak grubu lider bitirdi. hemde stoke gibi bir rakibi yenerek. stoke city oyuncularının da fizikleri ispanyollardan geri kalır değildi hani. onlar da manu'yla, chelsea'yle, city'le mücadele ediyor.
Beşiktaş'ın bu saatten sonra büyük revizyona gitmesi lazım ama önce adam gibi yönetim gelmesi gerekiyor Hocam...