• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Beşiktaş 2-1 Galatasaray

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yeniceğimiz maçı kaybettik suçlular belli 1. adnan polat 2. bülent korkmaz Böle güzel bi kadroyla ilk sezonu üstün kapatmışız kadro oturmuş uefaya çeyrek finali oynuyoruz Adnan polat takımın başına amatör bir teknik adam getiriyor acaba bülent korkmazla uefayımı almayı düşündü neyine güvendi başına getirdi ?

Hakem Sizin yanınızdaydı bende şaşırdım....

Eski defterler açılırsa bu muhabbet uzar gider..Futbol muhabbetlerinde günümüzü konuşalım bir zahmet..

Şimdi aranızdan biri çıkıp biz uefa şampiyonu olduk derse hiç şaşırmam:D

gidişat onu gösteriyor:D

Biz geçmişimizi buruşturup bir çöp bidonuna attık şimdi onunla uğraşanlar kediler ve köpekler...

kedi ve köpeklerin yanında sdn üyelerini görmek hiç hoş değil:)sizleri bugün e alalım:)

Eski defterler açılırsa bu muhabbet uzar gider..Futbol muhabbetlerinde günümüzü konuşalım bir zahmet..

Şimdi aranızdan biri çıkıp biz uefa şampiyonu olduk derse hiç şaşırmam:D

gidişat onu gösteriyor:D

Sana sadece gülüyorum. Seneye biz şampiyon olursak ve siz geçmiş konuları hatırlatırsanız, bu yazdıklarınızı bende size hatırlatırım :D

tamam sözünü unutma bir sene sonra görüşürüz:D

Ayrıca ben kendimden mesulüm:D

Millet istediği gibi sallıyor benim takımıma,biz cevap verince siliniyor.Ayakta alkışlıyorum!!!

Valla 2 gol attık 2 -1 yenildik. Ezile ezile yenen takım şampiyonluk yolunda bi adım daha attı.. Futbol garip oyun. Oynayan değil atan kazanıyo. Ama hem attık hem yenildik. Maç güzel sonuç saçma oldu. Böyle bal görmemiştim ben bu maça kadar.

Tebrik ederim beşiktaşı

Nedense hepte olan biten verilenlerden bahsediliyor:)Verilmeyenlere laf yok:)
Bırakında azcık şans bizden yana olsun,6 senedir gasp edilen haklarımız yanında bu şansı bize çok görmeyin;)

tramvayda beşşiktaşlı taraftarlarla fenerli taraftarlar birbirine giriyordu. (fenerliler vapur iskelesinden gelip tramvaya bindi). fenerliler tırstı geri vites yaptı :D

Ya Galatasaraylılar bir şeyi unuttuk. Hep yanlış hesapladık. :D

Sivas'a yenilirsek ve Bursa kazanırsa ve Fener yenilirse bu 3 takımın puanları eşitleniyor.

Bu nedenle "3'lü puan durumu" devreye giriyor.

3 takım içerisinde puan durumu şöyle:

Fenerbahçe 7
Bursaspor 6
Galatasaray 4

Yani 6. oluyoruz. :D

Ya Galatasaraylılar bir şeyi unuttuk. Hep yanlış hesapladık. :D

Sivas'a yenilirsek ve Bursa ile Fener kazanırsa bu 3 takımın puanları eşitleniyor.

Bu nedenle "3'lü puan durumu" devreye giriyor.

3 takım içerisinde puan durumu şöyle:

Fenerbahçe 7
Bursaspor 6
Galatasaray 4

Yani 6. oluyoruz. :D
fener yenilmesi lazım yazım yanlışı yapmışsın ;) fakat son hafta fenerin trabzona yenilceğini sanmıyorum.. en az 1 puan alır

Ben BJK kadar ballı takım görmedim.GS tarihi farkı kaçırdı.Üstüne bir de 2 tane şanssız gol yedi.Neyse sonuca bakarsak son haftaya kadar yarış devam ediyor...

Biz oynadık onlar yendi hakem ilk dklarda bizim sonra Beşiktaşın penaltısını vermedi herseye rağmen Baros yaktı bizi 2 tane karsı karsıya pozisyonda atamadı

Beşiktaşlılar şampiyonluğa hasret kalmıslardı sevinmek onlarında hakkı :)

Beşiktaşı tebrik ederim.Fark atıcağımız maçı verdik.Sağlık olsun.

Ne farkı kardeşim? Göster bakalım bana fark atacağın pozisyonları?.. Bırakın bu sözleri :D

Ne farkı kardeşim? Göster bakalım bana fark atacağın pozisyonları?.. Bırakın bu sözleri :D
Yok artık. :D

Kewell'ın, Baros'un, Sabri'nin ve 1-2 tane daha vardı %100'lük golleri kaçırdılar.

Beşiktaş da olmayan bir faulle gol attı zaten. Hatta o golü de biz attık kendi kalemize. :D

Bu arada yukarıdaki hesapta Fenerin yenilmesi lazım yanlış yazmışım. :)

Yok kaçırdıydık yok yok atmadıydık bunlar hikaye...
Daha maçın başında sabrinin çizgiden çıkardığı gol olsa 3-1
Penaltılarımızdan biri verilse 4-1 farkı ikisi de verilse 5-1 farkı kim kaçırmış...
Sanki beşiktaş hiç pozisyona girmemiş giib konuşuyorsunuz...
Üstelik geçen seneyi unutmayın bir sürü maçı son saniye golleri ile aldınız... o zaman şans sizden yanayken iyi şans başkasından yanayken kötü..
yapmayın yaw... futbolun güzlliği burda...

Topu oynayan Galatasaray maçı kazanan beşiktaş ben anlamadım bu ne biçim bir lig.

Size bir şey diyen mi oldu şimdi? :D

Bak ne dedik en başta tebrik ettik. :)

Geçti gitti zaten artık. Kötü oynayan kazandı ve maç bitti.

Yeni şampiyona saygılarımızla...

:D:D:D

Yok kaçırdıydık yok yok atmadıydık bunlar hikaye...
Daha maçın başında sabrinin çizgiden çıkardığı gol olsa 3-1
Penaltılarımızdan biri verilse 4-1 farkı ikisi de verilse 5-1 farkı kim kaçırmış...
Sanki beşiktaş hiç pozisyona girmemiş giib konuşuyorsunuz...
Üstelik geçen seneyi unutmayın bir sürü maçı son saniye golleri ile aldınız... o zaman şans sizden yanayken iyi şans başkasından yanayken kötü..
yapmayın yaw... futbolun güzlliği burda...

Bizimkiler hikayede seninki ne yapma be müslüman :D

şu gs maçı ve önümüzdeki denizli maçı bizim için orda skor önemli gs maçını aldık her ne kadar rakip taraftarlar yok kötü oynamışta almıştı yok farkı kaçırmıştık bizim kaçan golü verilmeyen penaltıyı hesaba katmazlar nese aldıkya gerisi booş şu zamana kadar bizim ne haklarımız yenildi ne gollerimiz verilmedi kaçtane haksız yere oyuncularımız kart görmüştü ama herkes unuttu bunları şu türkiyenin futbol tarihinde varmı bizden daha fazla hakkı yenen... YOOOOK

fenere bile geçildiniz yazıklar olsun sizin gibi gs ye :D

Siz her zaman geçilirken bir sorun olmuyordu da biz şimdi geçilince mi oldu?

Sanırım o Güiza ile Fener Beşiktaş'ı iki kere yendi. :D

Neyse tartışmayalım daha fazla.

Bizim için 2.lik ile 18.lik arasında bir fark yok.

Bu sene başarısız olduk...

Artık seneye şampiyonluğa oynamaya devam. ;)