ReDo
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 92
İyi 4 yememişLer : )
Hakemi şaşırtmaya yönelik hareket yaptı diye. Penaltıda değildi zaten rüştünün teması bile yok.neden itiraz etti sarı kart göster diye, valla bişey anlamadım neyse tebrikler.
Hakemi şaşırtmaya yönelik hareket yaptı diye. Penaltıda değildi zaten rüştünün teması bile yok.
eskı hakemler bu pozısyona penaltı ve kırmızı kart dıyorlar.ne maçtı ya;ne ararsan var.son dakikalarda şeref tribünündeki olay hiç hoş olmadı.hakeme gelince beşiktaş ın buz gibi golü gitti,burak ın pozisyon penaltı değil tamamen burak ın mallığı
ancak beşiktaşın ofsayttan da 1 golü verılmediği gerçekçok temiz penaltı falan yok
Hakemi şaşırtmaya yönelik hareket yaptı diye. Penaltıda değildi zaten rüştünün teması bile yok.
ya pekı gırayın yüzüne gelen tekmeye ne demelı,burak yılmazın burnunun kırılmasına sebep olan pozısyonuda görmedınız mı?Hayret kimse de cikip Giray'a kasap veya cirkef dememis karete yapmadigi kalmamis macta![]()
İnşaALLAH geçen sene ki gibi maçı satmamışlardır.Maçı izlemediğim için böyle bir yorum yazıyorum.Ama açıkçası BJK'den Fener şampiyon olmasın da kim olursa olsun diyerek maçı satmasını beklerim.Ama öyle olmamasını temenni ediyorum.
Bu yorum cidden yakışmamış.İnşaALLAH geçen sene ki gibi maçı satmamışlardır.Maçı izlemediğim için böyle bir yorum yazıyorum.Ama açıkçası BJK'den Fener şampiyon olmasın da kim olursa olsun diyerek maçı satmasını beklerim.Ama öyle olmamasını temenni ediyorum.
Ayıptır kardeşim, bu konuda bir sende gördüm şu tarz yorumu. Hem de izlemediğin maç için yazabiliyorsun bunu... Sen kimsin ki koca bir camiayı maç satmakla suçluyorsun? Onu da geçtim, Beşiktaş'ın alacağı sonuçtan size ne arkadaş? El bilmemnesiyle gerdeğe girme ezikliğinizden ne zaman kurtulacaksınız? Beşiktaş 5 kişi, Trabzon bir, bilemedin iki kişi hücum etti bugün, böyle mi olur maç satmak? Utanmayacağını bilerek yazdım bunları. Allah ıslah etsin...
"Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!"
![]()