Beşiktaş 0-3 Wolfsburg - Video - Şampiyonlar Ligi B Grubu 4. Maç

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Star sesi kesti ama bildiğin s...tr ol git yıldırım demirören diye tezahürat yaptılar bütün stad.. bunun üzerine de bu adam istifa etmezse şerefine bırakıyorum.

Geç bile kaldı bence... Gitmek için illa küfür mü edilmesi lazım. Durum ortada kardeşim..GİT ARTIK :hammer::hammer::hammer:

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Osmanlı konu dışına çıkma aksi halde ceza alacaksın

Osmanli_Bursam

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Osmanlı konu dışına çıkma aksi halde ceza alacaksın

Duygu ve düşüncelerimi dile getirdim
Konuyu güzelce takip edersen konunun en başındaki adam gibi yorumumu görebilirsin.
Yine de madem öyle teşekkür ederim bilgilendirdiğin için kardeşim.

ridvan1452

Profesör
Reaksiyon puanı
24
vala cok uzuldumbugun bjk nin yemilmesine bari uefaya gitse

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Geçmiş olsun kötü oldu bu mağlubiyet

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Yazık oldu. Gerçekleri görmek istemiyordu Beşiktaş yönetimi. Hala da direniyorlar. Nereye kadar acaba? Manu maçı bir facia olmasa bari :glare:

Rato

Doçent
Reaksiyon puanı
3
İlk 2 gol gerçekten güzelmiş yahu keşke yenilmeseydi. Bu oyunla devam ederlerse Man United'deki Valencia torba gibi deler geçer bu defansı.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
17.hafta bekle bizi Kartal :)
Timsahım İnönü'yü mezar yapacak size in-şal-lah
Geçen yıl gibi direklere patlatmazsak bu sene yandınız kaçın!

İnşallah BJK bursa'da da yenilir avni akerde de yenilir..Zaten bu seneyi kayıp olarak görüyorum..Üst üste yenilgiler alalım ki utanmaz tüpçü defolsun gitsin..

Özellikle Bursadan fark yemek istiyorum Ertuğrula yakışır..Bir maçla adamı göndermişlerdi bu tüp kafalılar..:glare::glare::glare::glare:

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
17.hafta bekle bizi Kartal :)
Timsahım İnönü'yü mezar yapacak size in-şal-lah
Geçen yıl gibi direklere patlatmazsak bu sene yandınız kaçın!
beşiktaşım büyük takımdır..her şeyin üstesinden gelir.sizin gibi anadolu külübü değiliz.aşkımız futbolculara değil renklere.dikkat edinde timsah o mezarın içinde olmasın.bu sene yanmışız...biz zaten yanmışız....beşiktaşım wolfsburg tan 3 tane yer...bursaya 6 tane atar büyüklük budur....büyüklük nedir anlayamazsınız...

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
beşiktaşım büyük takımdır..her şeyin üstesinden gelir.sizin gibi anadolu külübü değiliz.aşkımız futbolculara değil renklere.dikkat edinde timsah o mezarın içinde olmasın.bu sene yanmışız...biz zaten yanmışız....beşiktaşım wolfsburg tan 3 tane yer...bursaya 6 tane atar büyüklük budur....büyüklük nedir anlayamazsınız...

Ben de beşiktaşlıyım ama yorumunun hiç bir kısmına katılmıyorum.

hele bir yerde ''biz sizin gibi anadolu takımı değiliz'' demişsin.Anadolu takımı olmak şereftir.Ayrıca biz de anadolu takımıyız.Türkiyedeki bütün kulüpler anadolu takımıdır aslında aa kavram karmaşası var bu işte..

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Ben de beşiktaşlıyım ama yorumunun hiç bir kısmına katılmıyorum.

hele bir yerde ''biz sizin gibi anadolu takımı değiliz'' demişsin.Anadolu takımı olmak şereftir.Ayrıca biz de anadolu takımıyız.Türkiyedeki bütün kulüpler anadolu takımıdır aslında aa kavram karmaşası var bu işte..
bende önce yaptığın yorumun bir kısmına katılıyorum bir bir kısmına katılmıyorum tamam demirören gitsin.bursanın başındaki adamıda severim adam gibi adam ertuğrul sağlam...ama bizim bursaya yenilmemiz demek şampiyonluk yarışından iyice kopmamaız anlamına geliyor.ligde bir hava yakaladık.onu şampiyonlar kiginde sürdüremedik.şimdi varsa yoksa avrupa ligi.türkiye ligi ve türkiye kupası.osmanlı bursamlı arkadaşımın yazdığıklarıda ağır laflar..bana göre bir beşiktaşlı olarak. onun için bursaspor anadolu takımı yazdım doğru hepimiz anadolu takımıyız. ama ben burdaki anadoluyu 3 büyük dışındaki anadoluyu kasttetim...

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
yıldırım sömürdün sömürceğin kadar artık ..... :w

Osmanli_Bursam

Doçent
Reaksiyon puanı
9
bende önce yaptığın yorumun bir kısmına katılıyorum bir bir kısmına katılmıyorum tamam demirören gitsin.bursanın başındaki adamıda severim adam gibi adam ertuğrul sağlam...ama bizim bursaya yenilmemiz demek şampiyonluk yarışından iyice kopmamaız anlamına geliyor.ligde bir hava yakaladık.onu şampiyonlar kiginde sürdüremedik.şimdi varsa yoksa avrupa ligi.türkiye ligi ve türkiye kupası.osmanlı bursamlı arkadaşımın yazdığıklarıda ağır laflar..bana göre bir beşiktaşlı olarak. onun için bursaspor anadolu takımı yazdım doğru hepimiz anadolu takımıyız. ama ben burdaki anadoluyu 3 büyük dışındaki anadoluyu kasttetim...

Timsahım inşallah kazanacak demek mi ağır
Nitekim tarihinizde en ağır mağlubiyeti bizden aldınız bunu da unutma 5-0
Zorhak arkadaşımız da kalitesini belli etti.
Dün de sorunlu bir Network vardı umarım o sorunu 17.haftada çözülür.
Sen bize Anadolu takımı deyip aşağılamaya devam et.:thumbdown:
Sonra da hepimiz Anadoluyuz falan diyerek de kıvırmaya git
Beşiktaş takımı artık bir çöküş içerisindedir.
Bu Çarşı sizi mahvetti ama haberiniz yok Çarşı nickli kardeşim.
Biz amatörde bile olsak Anadoluyuz Bursayız!
Forza Bursa
Forza Anadolu

Herkese hayırlı işler.

origami__1988

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Ne yüzsüz herif bu yıldırım demirören Hala kulupün başkanı Adama demediklerini bırakmadılar hala duruyor. Ocakta yeniden başkan seçilirse taraftar yıkar o stadı.

Ayrıca bazı arkadaşlar konunun özüne dönsün. Burası wolfsburg bjk sayfası. Bursa sayfası değil ortamı germenin de hiç bir anlamı yok.

yengec

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Beşiktaşın artık tüpü bırakıp doğalgaza geçmesi lazım. Geç bile kalındı.

EzberimSin

Profesör
Reaksiyon puanı
11
çarşıya laf edilmesi çok yanlış. çarşı taraftar kavramını ortaya çıkardı. diger kulüpler örnek aldı. beşiktaş bir aşktır. bir renktir. kişiler beni ilgilendirmez. ama tüpçü gitsin artık...

kubidinho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende bi eses li olarak dün beşiktaşın 3 puan olmasını istedim ama olmadı bu kasdro ve yönetimle de olamaz olan zaten hep taraftara oluyor gol sıkıntılarını aşmaları gerekiyor...

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
en azında 3. olsalar uefa yı deneseler gruptan cıkmak imkansız

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
en azında 3. olsalar uefa yı deneseler gruptan cıkmak imkansız
Beşiktaş'ın zaten gruptan çıkma şansı kalmadı.

UEFA da zor diyorum. Dün akşam CSKA son dakikada golü yemeseydi Beşiktaş'ın sonunculuğu neredeyse garantilenecekti.

İnşallah UEFA'dan devam edebilirler.

Osmanli_Bursam

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Beşiktaş'ın zaten gruptan çıkma şansı kalmadı.

UEFA da zor diyorum. Dün akşam CSKA son dakikada golü yemeseydi Beşiktaş'ın sonunculuğu neredeyse garantilenecekti.

İnşallah UEFA'dan devam edebilirler.

Beşiktaş Avrupa'ya yine erken havlu attı.
UEFA ya gitmek bile çok büyük sürpriz olur.
Başarılar dilerim.

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Yazıklar olsun. Utanın tabi utanmanız var ise.

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Timsahım inşallah kazanacak demek mi ağır
Nitekim tarihinizde en ağır mağlubiyeti bizden aldınız bunu da unutma 5-0
Zorhak arkadaşımız da kalitesini belli etti.
Dün de sorunlu bir Network vardı umarım o sorunu 17.haftada çözülür.
Sen bize Anadolu takımı deyip aşağılamaya devam et.:thumbdown:
Sonra da hepimiz Anadoluyuz falan diyerek de kıvırmaya git
Beşiktaş takımı artık bir çöküş içerisindedir.
Bu Çarşı sizi mahvetti ama haberiniz yok Çarşı nickli kardeşim.
Biz amatörde bile olsak Anadoluyuz Bursayız!
Forza Bursa
Forza Anadolu

Herkese hayırlı işler.
Türkiyede kime sorarsan sor.Beşiktaş,Fenerbahçe,Galatasaray dışındaki takımlar.ANADOLU külübü....ben izmirli olARAK GÖZTEPELİYİM.göztepe 2.takımım ama göztepe ye anadolu külübü denmesiden hiç rahatsız omuyorum...seni rahatsız eden ne onu anlamıyorum üstüne basa basa bir daha söylüyorum BURSASPOR,GÖZTEPE ANADOLU külübüdür.gocunan varsa bilmem.Bu ÇaRŞI bizi mahvetmedi..bursalı kardeşim. çarşının izmir ayağı olan çarşı izmirde gönül vermiş biri olarak çarşı dünyanın en iyi taraftar grubudur.sen dersin teksas biri der ultraslan biri der tatangalar biri der liverpoll biri der.fenerbahçe biri der boca ama dünyanın en iyi taraftar grubu çarşı..öbür taraftar grubları.da iyidir ama bunu uefa başkanı kendi ağazında uefa sitesinde yayınlarıştır.bir röpartaj içerisinde...ÇARŞI bir dünya markası

Osmanli_Bursam

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Türkiyede kime sorarsan sor.Beşiktaş,Fenerbahçe,Galatasaray dışındaki takımlar.ANADOLU külübü....ben izmirli olARAK GÖZTEPELİYİM.göztepe 2.takımım ama göztepe ye anadolu külübü denmesiden hiç rahatsız omuyorum...seni rahatsız eden ne onu anlamıyorum üstüne basa basa bir daha söylüyorum BURSASPOR,GÖZTEPE ANADOLU külübüdür.gocunan varsa bilmem.Bu ÇaRŞI bizi mahvetmedi..bursalı kardeşim. çarşının izmir ayağı olan çarşı izmirde gönül vermiş biri olarak çarşı dünyanın en iyi taraftar grubudur.sen dersin teksas biri der ultraslan biri der tatangalar biri der liverpoll biri der.fenerbahçe biri der boca ama dünyanın en iyi taraftar grubu çarşı..öbür taraftar grubları.da iyidir ama bunu uefa başkanı kendi ağazında uefa sitesinde yayınlarıştır.bir röpartaj içerisinde...ÇARŞI bir dünya markası

Sanım bir yanlışlık var.Beşiktaşlı kardeşin açıklamalarını iyi okumanı dilerim İzmirli kardeşim.Anadolu kulübüyüz ve bununla ben gurur duyarım o BJK li kardeş gibi Anadolu kulubu diyerek aşağılanma çabasını hoş karşılamıyorum

Çarşı Teksas meselesine gelince "One minute" derim :)
Çarşı iyi oturmuş bir tribün grubudur başındaki Ermeni lideriyle gerçekten de tezahürat anlamında bir GS FB kadar başarı olmasa da takımlarını yürekten desteklemekteler ama bununla beraber takımlarına verdikleri zarar da ayrıca tartışılmalı.
Desibel rekoru kırmak marifetse benzer maçın Bursada oynanacagı günü sabırla beklemenizi dilerim.
Teksas içinden olmamama rağmen Teksas bizim Bursamız için olmazsa olmazdır. Nitekim Bursaspor'un kuruluşu ile beraber gelen ateşli taraftarlardır.
Bursamız birileri gibi kupalar almadı lig şampiyonluğu da görmedi.
Buna rağmen yıllardır bu takıma gönül verenler Ankara,İzmir;Van;Mardin,Zonguldak demeden gittiler geldiler
Deplasmanda bile takımlarını yalnız bırakmadılar

Bursamız FB'ye geçen yıl 3-0 mağlupken bile tarafttarın o müthiş ambiansını o dev tezahüratları görmeliydin belki video bulabilirsin
Senin anlayacağın Bursaspor taraftarı skora değil kentine
Bursanın yeşiline Uludağ'ın Beyazına aşıktır.
Çarşı ile de karşılaştırmakta bile yanlışlık olacak ki medyatik değildir.

İstanbul basınının şişirmeleri sayesinde kendilerini takımlardan dahi üstün gören gruplardan değiliz
Her taraftar takımının başarısına odaklanmalı,ona buna saldırmamalı
BJK bugün neden Anadolu takımları ile düşman bunu düşünmelisin
Sebep:Çarşı

Sana son sözüm Göztepe Bursa dostluğu hatrına,
sen de Göztepe'ne sahip çık!
Teksas forumda bugun yüzlerce Göztepeli yazar ve bu dostluk da bakidir.
Bizler kendi değerlerimize sahip çıktıkça eminim o değerler o ile renk katacak ve o ille beraber güzellikler yaşanacak.

Son olarak da şu fotografla yazımıza nokta koyalım
Hayırlı akşamlar.

inadinateksas.jpg

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bence de bu konuya noktayı koyun.

Konumuz Beşiktaş ve şu anki durumu. Geçmişi bir kenara bırakın...

Bordo-Mavi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fanatik olmasam'da beşiktaşı 1-0 yenmeyi düşünüyorum ! (7 Kasım'da maçımız var !) Ama Avni Aker son yorgun, Kara Kartal olacak ! Bu arada Sn.Demiröven'e gelirse takımı batırmaya yarıyor ! Bu Adam oturduğu koltuğuna, "cük !" diye oturmuş, kalkmıyor.. sanki Bizim başkan gibi "Küstüm, oynamıyorum !" diyor...