- Reaksiyon puanı
- 630
Bende 0 neyse artık başka bahara..

Star sesi kesti ama bildiğin s...tr ol git yıldırım demirören diye tezahürat yaptılar bütün stad.. bunun üzerine de bu adam istifa etmezse şerefine bırakıyorum.
Bence bu Beşiktaş Cskdanda puan alamaz
Osmanlı konu dışına çıkma aksi halde ceza alacaksın
17.hafta bekle bizi Kartal
Timsahım İnönü'yü mezar yapacak size in-şal-lah
Geçen yıl gibi direklere patlatmazsak bu sene yandınız kaçın!
beşiktaşım büyük takımdır..her şeyin üstesinden gelir.sizin gibi anadolu külübü değiliz.aşkımız futbolculara değil renklere.dikkat edinde timsah o mezarın içinde olmasın.bu sene yanmışız...biz zaten yanmışız....beşiktaşım wolfsburg tan 3 tane yer...bursaya 6 tane atar büyüklük budur....büyüklük nedir anlayamazsınız...17.hafta bekle bizi Kartal
Timsahım İnönü'yü mezar yapacak size in-şal-lah
Geçen yıl gibi direklere patlatmazsak bu sene yandınız kaçın!
beşiktaşım büyük takımdır..her şeyin üstesinden gelir.sizin gibi anadolu külübü değiliz.aşkımız futbolculara değil renklere.dikkat edinde timsah o mezarın içinde olmasın.bu sene yanmışız...biz zaten yanmışız....beşiktaşım wolfsburg tan 3 tane yer...bursaya 6 tane atar büyüklük budur....büyüklük nedir anlayamazsınız...
bende önce yaptığın yorumun bir kısmına katılıyorum bir bir kısmına katılmıyorum tamam demirören gitsin.bursanın başındaki adamıda severim adam gibi adam ertuğrul sağlam...ama bizim bursaya yenilmemiz demek şampiyonluk yarışından iyice kopmamaız anlamına geliyor.ligde bir hava yakaladık.onu şampiyonlar kiginde sürdüremedik.şimdi varsa yoksa avrupa ligi.türkiye ligi ve türkiye kupası.osmanlı bursamlı arkadaşımın yazdığıklarıda ağır laflar..bana göre bir beşiktaşlı olarak. onun için bursaspor anadolu takımı yazdım doğru hepimiz anadolu takımıyız. ama ben burdaki anadoluyu 3 büyük dışındaki anadoluyu kasttetim...Ben de beşiktaşlıyım ama yorumunun hiç bir kısmına katılmıyorum.
hele bir yerde ''biz sizin gibi anadolu takımı değiliz'' demişsin.Anadolu takımı olmak şereftir.Ayrıca biz de anadolu takımıyız.Türkiyedeki bütün kulüpler anadolu takımıdır aslında aa kavram karmaşası var bu işte..
bende önce yaptığın yorumun bir kısmına katılıyorum bir bir kısmına katılmıyorum tamam demirören gitsin.bursanın başındaki adamıda severim adam gibi adam ertuğrul sağlam...ama bizim bursaya yenilmemiz demek şampiyonluk yarışından iyice kopmamaız anlamına geliyor.ligde bir hava yakaladık.onu şampiyonlar kiginde sürdüremedik.şimdi varsa yoksa avrupa ligi.türkiye ligi ve türkiye kupası.osmanlı bursamlı arkadaşımın yazdığıklarıda ağır laflar..bana göre bir beşiktaşlı olarak. onun için bursaspor anadolu takımı yazdım doğru hepimiz anadolu takımıyız. ama ben burdaki anadoluyu 3 büyük dışındaki anadoluyu kasttetim...
Beşiktaş'ın zaten gruptan çıkma şansı kalmadı.en azında 3. olsalar uefa yı deneseler gruptan cıkmak imkansız
Beşiktaş'ın zaten gruptan çıkma şansı kalmadı.
UEFA da zor diyorum. Dün akşam CSKA son dakikada golü yemeseydi Beşiktaş'ın sonunculuğu neredeyse garantilenecekti.
İnşallah UEFA'dan devam edebilirler.
Türkiyede kime sorarsan sor.Beşiktaş,Fenerbahçe,Galatasaray dışındaki takımlar.ANADOLU külübü....ben izmirli olARAK GÖZTEPELİYİM.göztepe 2.takımım ama göztepe ye anadolu külübü denmesiden hiç rahatsız omuyorum...seni rahatsız eden ne onu anlamıyorum üstüne basa basa bir daha söylüyorum BURSASPOR,GÖZTEPE ANADOLU külübüdür.gocunan varsa bilmem.Bu ÇaRŞI bizi mahvetmedi..bursalı kardeşim. çarşının izmir ayağı olan çarşı izmirde gönül vermiş biri olarak çarşı dünyanın en iyi taraftar grubudur.sen dersin teksas biri der ultraslan biri der tatangalar biri der liverpoll biri der.fenerbahçe biri der boca ama dünyanın en iyi taraftar grubu çarşı..öbür taraftar grubları.da iyidir ama bunu uefa başkanı kendi ağazında uefa sitesinde yayınlarıştır.bir röpartaj içerisinde...ÇARŞI bir dünya markasıTimsahım inşallah kazanacak demek mi ağır
Nitekim tarihinizde en ağır mağlubiyeti bizden aldınız bunu da unutma 5-0
Zorhak arkadaşımız da kalitesini belli etti.
Dün de sorunlu bir Network vardı umarım o sorunu 17.haftada çözülür.
Sen bize Anadolu takımı deyip aşağılamaya devam et.:thumbdown:
Sonra da hepimiz Anadoluyuz falan diyerek de kıvırmaya git
Beşiktaş takımı artık bir çöküş içerisindedir.
Bu Çarşı sizi mahvetti ama haberiniz yok Çarşı nickli kardeşim.
Biz amatörde bile olsak Anadoluyuz Bursayız!
Forza Bursa
Forza Anadolu
Herkese hayırlı işler.
Türkiyede kime sorarsan sor.Beşiktaş,Fenerbahçe,Galatasaray dışındaki takımlar.ANADOLU külübü....ben izmirli olARAK GÖZTEPELİYİM.göztepe 2.takımım ama göztepe ye anadolu külübü denmesiden hiç rahatsız omuyorum...seni rahatsız eden ne onu anlamıyorum üstüne basa basa bir daha söylüyorum BURSASPOR,GÖZTEPE ANADOLU külübüdür.gocunan varsa bilmem.Bu ÇaRŞI bizi mahvetmedi..bursalı kardeşim. çarşının izmir ayağı olan çarşı izmirde gönül vermiş biri olarak çarşı dünyanın en iyi taraftar grubudur.sen dersin teksas biri der ultraslan biri der tatangalar biri der liverpoll biri der.fenerbahçe biri der boca ama dünyanın en iyi taraftar grubu çarşı..öbür taraftar grubları.da iyidir ama bunu uefa başkanı kendi ağazında uefa sitesinde yayınlarıştır.bir röpartaj içerisinde...ÇARŞI bir dünya markası