Bu konuyu okuyanlar

atillahan1

Öğrenci
Katılım
24 Nisan 2018
Mesajlar
6
Reaksiyon puanı
4
Puanları
3
Yaş
33
Tam bir yalancı bu kadın ! gerçek rakamlar bu ülkelerde fazla :
 

Ekli dosyalar

  • DhMlKFeX4AEGUJp.jpg
    DhMlKFeX4AEGUJp.jpg
    28 KB · Görüntüleme: 440

KNMX

Müdavim
Katılım
2 Temmuz 2017
Mesajlar
6,936
Reaksiyon puanı
3,747
Puanları
113
Evet babasının eline vermek daha iyi... Babası da hıncını çıkarmış olur... Yanan aile olucak kim bilir nasıl acı çekiyorlardır :(
 

|Ⓢєччαh|

Müdavim
Katılım
12 Mart 2011
Mesajlar
35,210
Reaksiyon puanı
10,323
Puanları
113
Ağır ol biraz bakalım. Dünyada habaset kaynayan, insanlıktan çıkmış yamyamların yaşadığı binlerce şehir dururken hassaten müslümanların canından, anasından babasından çok sevdiği bir peygamberin yattığı şehri -hiçbir veri, done yokken- özellikle seçmiş olması öyle sıradan, basit ve önemsiz bir tesadüf değil; Aksine bilinçli bir tercih olduğu gün gibi aşikar. Ayrıca hiç kimse dini hassasiyetlerimiz sebebiyle yobaz diye yaftalayıp dışarıdan adres gösteremez. Farklı dünya görüşlerine sahip olsak da birbirimize olan saygımızı yitirmek zorunda değiliz. Ben benimle aynı görüşü paylaşmayanlara bir adres gösterme hakkına sahip olmadığım gibi karşımızdakilerden de aynı hassasiyeti beklemek hakkımız olsa gerek.
 

ConfickerBelasi

Müdavim
Katılım
8 Ekim 2011
Mesajlar
53,870
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
16,121
Puanları
113
kısaca dünyanın çivisi çıkmış insanlık ,doğa düşmanları çok.
 

mapavrili

Müdavim
Katılım
24 Ocak 2010
Mesajlar
1,431
Reaksiyon puanı
1,444
Puanları
113
Yaş
53
Ağır ol biraz bakalım Konfik efendi, ağır ol. Dünyada habaset kaynayan, insanlıktan çıkmış yamyamların yaşadığı binlerce şehir dururken hassaten müslümanların canından, anasından babasından çok sevdiği bir peygamberin yattığı şehri -hiçbir veri, done yokken- özellikle seçmiş olması öyle sıradan, basit ve önemsiz bir tesadüf değil; Aksine bilinçli bir tercih olduğu gün gibi aşikar. Ayrıca hiç kimse dini hassasiyetlerimiz sebebiyle yobaz diye yaftalayıp dışarıdan adres gösteremez. Farklı dünya görüşlerine sahip olsak da birbirimize olan saygımızı yitirmek zorunda değiliz. Ben benimle aynı görüşü paylaşmayanlara bir adres gösterme hakkına sahip olmadığım gibi karşımızdakilerden de aynı hassasiyeti beklemek hakkımız olsa gerek.
Yok onlar bütün hassasiyeti bizlerin göstermesini beklerler oysa kendileri ağız dolusu hakaret, iftira ve küfür etmekten geri de kalmazlar.
 

IDAHO

Doçent
Katılım
8 Eylül 2015
Mesajlar
611
Reaksiyon puanı
192
Puanları
43
İdam geri dönüşü olmayan bazen çok haklı olunduğu kadar bazende oldukça haksız ve bununda geri dönüşü yok.. Evet olaylar çok kötü ama bunlara uzun vadede çözümler üretilmeli.. Yarın bir gün başka insanların bu yöntemi kendilerine göre suçlu buldukları kişilere dayatabileceklerini unutmayın.

Dünyada Tecavüz ve Taciz Olaylarının En Çok Yaşandığı 10 Ülke



2 yıl önce yapılmış bir araştırmaya göre ortaya çıkan sonuçlar. Yeni yapılan çalışmalarda listedekiler yer değiştirebilir veya yerlerine başka ülkeler gelebilir. Ancak, listedeki ülkeler hayli şaşırtıcı.


1. Etiyopya
Dünyada kadına karşı şiddet ve cinsel saldırıların en yoğun olduğu ülkelerin başında geliyor. Kadınların %60'ı cinsel olarak istismar edilmiş bulunmakta. 11 yaşındaki kız çocuklarının evlenme amacıyla kaçırıldıkları ya da zorla evlendirildikleri bir ülke.

2. Hindistan
Her 22 dakikada bir kadın tecavüze uğruyor. Üstelik bu tecavüzlerin yarısına yakınını kadınların yakınları gerçekleştiriyor. (Baba, ağabey, kuzen, komşu, akraba)

3. Kanada
Dünyanın yaşaması en rahat ülkelerinden biri olmasına rağmen her 3 kadından biri cinsel olarak istismar edildiğini söylüyor. Üstelik bu oran yakın zamanda büyük artış gösterdi. Hem de olayların çoğunun polise ya da mahkemeye yansımamasına rağmen.

4. İsveç
Avrupa'da tecavüzün ve cinsel saldırıların en yoğun olarak yaşandığı ülke. Kadınların her yıl dörtte biri tecavüze veya tacize uğruyor.

5. Sri Lanka
Güvenlik güçleri bile gözaltına aldıkları kadınlara taciz ve tecavüzde bulunuyor. Sri Lanka erkeklerinin %15'i hayatlarında en az bir kere tacavüze ve tacize yeltenmş durumda. Bu erkeklerin %3'ü de erkeklere dahi tecavüz etmiş durumda.

6. Güney Afrika
Yıllık tecavüz sayısı ortalama 70.000. Bu sayıya diğer cinsel saldırılar ve istismarlar dahil değil. Güney Afrika erkeklerinin %25'i tecavüzden dolayı sorgulanmış ve hapse girmiş durumda.

7. Fransa
1980 yılına kadar tecavüz bu ülkede suç bile değildi. Yılda hala 75.000 kadın tecavüze uğruyor. Kadınları korumak için kanunları yetersiz kalıyor.

8. ABD
Dünyada tecavüzün en yoğun yaşandığı ülke. Bu vakalarda tecavüze uğrayanların %10'u erkek Her 6 kadından biri ve her 33 erkekten biri tecavüze ve tacize uğramış vaziyette. Üstelik bu durum kurbanlar henüz 13-14 yaşlarındayken başlıyor. Önemli bir kısmı da aile içinde yaşanmış olaylar.

9. Almanya
Dünyada tecavüz ve tacizin en yoğun olduğu Avrupa ülkelerinden. 2 milyondan fazla kadın cinsel istismara uğradı.

10. İngiltere
Medeniyetle dolu Avrupa'nın beşiğindeki bu ülkede her yıl 85.000 kadın tecavüze uğruyor.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Rakamlar ortadayken tecavüz ile Medine’yi eşleştirmeye çalışmak kirli bir zihnin kirli bir karapropagandasıdır.

Akıllarda Medine o şekilde kalsın istiyorlar.


Bu rakamlar yanıltıcı olur...

Mesela İranda veya şeriatla yönetilen ülkelerde 12 yaşında bir kızla evlenmenin cezası YOK
Muta nikahı normal..
Kısacası erkekler uydurulmuş kılıfla istediği kadınla kadın istemese bile olabiliyor..
Tecavüzün resmi hale geldiği yerde tabi ki tecavüz az olur..
 

ConfickerBelasi

Müdavim
Katılım
8 Ekim 2011
Mesajlar
53,870
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
16,121
Puanları
113
sapıklar her yerde sınırları yok her mevkide tipteler...
 

|Ⓢєччαh|

Müdavim
Katılım
12 Mart 2011
Mesajlar
35,210
Reaksiyon puanı
10,323
Puanları
113
Kısacası erkekler uydurulmuş kılıfla istediği kadınla kadın istemese bile olabiliyor..
Tecavüzün resmi hale geldiği yerde tabi ki tecavüz az olur..

Şeriatla yönetilen bir ülkede istemediği halde bir kadınla beraber olmuşsun gibi konuşuyorsun...
Bu söylediklerine kendin inandın mı merak ettim doğrusu! :)
 

IDAHO

Doçent
Katılım
8 Eylül 2015
Mesajlar
611
Reaksiyon puanı
192
Puanları
43
Şeriatla yönetilen bir ülkede istemediği halde bir kadınla beraber olmuşsun gibi konuşuyorsun...
Bu söylediklerine kendin inandın mı merak ettim doğrusu! :)

Öyle birşey yapmadım fakat bunları görmezden gelip inanmamanızdan biraz tırstım açıkça. Zamanında Özgecan Aslan içinde herkes idam idam diye bağırmıştı.. Yok idam olan yerde suç oranı düşükmüş yok tecavüz oranları çok azmış onlarda idam ediliyormuş.. Yok asalım yok keselim. Asıl siz bunun işe yaradığını mı düşünüyosunuz? Bu yöntem hiçbir zaman kalıcı bir etki yapmaz. İranda çokmu işe yaradı ABD de çokmu işe yarıyor.Idam uygulanan eyaletlerin suç oranı daha yüksek.Toplumdan soyut kaybedecek hiçbirşeyi olmayan bir adam için 25 yıl hücrede kalmakmı uyuşturucuyla acısız öldürülmekmi daha iyidir..Asıl bir soruda hukuk sistemini çökertenlerin Çocuk istismarı önergesini reddedenlerin bu yöntemi savunması... Berna Hanım tribüne oynamak derken çokta haksız sayılmaz
 

epzq

Doçent
Katılım
21 Kasım 2011
Mesajlar
571
Reaksiyon puanı
47
Puanları
28
abd'de yüzlerce masum siyahi genç renginden dolayı suçlu ilan edilim idam edildi masum oldukları yıllar içinde ortaya çıkıyor...
Peki sırf şapka takmak istemedikleri için idam edilenlerin suçsuzluğu yıllar içinde ortaya çıktı mı? Çıkmaz çünkü onuda meşru gösteriyorsunuz. Nasıl ki 1940 larda yasaklanan kitaplarla alakalı daha 5-6 sene öncesine kadar o olayı aklamak için konuşma yapılıyor ise bu şapka olayında da aynı aklayıcı konuşmalar yapılıyor. O yüzden başka ülkeleri örnek göstermenize gerek yok.
"Geçmişte sırf şapka takmadılar diye binlerce insanı idam ettiler. o yüzden idama karşıyım" dersen samimi olduğuna inanırım.

Berna Laçin ve onun gibi düşünenler bu gibi olaylarda hiç konuşmasın.

Sen sırf başı kapalı diye bir insanın en doğal hakkı olan eğitim ve öğretim hakkını elinden alıyorsun. Böyle bir durumda eğitimden söz edemezsin Hakkın yok bir kere. Çünkü senin zihniyetin bu halkı eğitimsiz bıraktı. Kadını eğitmezsen çocuğu da eğitemezsin. Bugün o eğitimsiz kalan çocukların işlediği suçları konuşuyoruz. Sadece okul eğitiminden bahsetmiyorum Din eğitimi de bu işin içinde. Çok eğitimli insanlar gördük haberlere çıkıyor neler yapıyorlar. İnsanların içine Allah korkusunu doğru aşılamazsan sonuçlarına katlanırsın.

Tekrardan Berna Laçin e gelelim.
Berna Laçin burada doğrudan hakaret etmektedir. Nasıl mı?
"İdam çözüm olsaydı idam uygulayan ülkelerde tecavüzler biterdi." deseydi sıkıntı olmazdı. Gündeme bile gelmezdi.Ama "Medine de tecavüz rekoru" dersen bir kere yalan söylemiş olursun. Ayrıca bu bir suçtur. Kanunlarımızda da mevcuttur. "Alenen dine hakaret etmek, Halkı kin ve nefrete tahrik etmek" gibi. Dikkat etmek lazım bu tip laflar ederken.

Bakınız İdam olmalı mı olmamalı mı tartışılır hiç sıkıntı yok. Ya da Medine de hiç tecavüz olmuyor diye bir iddiam da yok.Ama kutsal kabul ettiğimiz toprakları örnek göstererek Tecavüz rekoru oldu dersen burada art niyet ararım. Burada Berna Laçin direkt hedef gösterip dikkat çekmek istiyor.Gündemde kalmak adına böyle çirkin bir iftira atıyor.

İdam falan tartışılır orası ayrı ama caydırıcı cezaların artması lazım. Yani eğitimi falan geçtim, halk kendi adaletini kendisi sağlamaya kalktığı vakit ülkede kaos olur ve bunun önünü alamazsın. Bana sorarsanız Tecavüz, Terör, Çocuk istismarcılığı, kadın cinayetleri gibi vakalarda suçluluğu kesinleşmiş kişilerin derecelerine göre idam edilmesi, kimyasal hadım vs. yapılması taraftarıyım. Tabi bunu işin ehli kişilerin özellikle ceza kanunlarını tekrardan gözden geçirip eksik olan yerlerde kendi örf ve adetlerimize uygun bir sistem getirmeleri gerektiğini düşünüyorum.
 

Elbruz46

Müdavim
Katılım
22 Şubat 2008
Mesajlar
11,931
Reaksiyon puanı
1,338
Puanları
113
İdam bir cezadır.

Ceza iki amaçla verilir.

1 Suç işleyen kişiye işlediği suça karşılık olarak

2 Suç için caydırıcı olması ve bu nedenle yeni suçların işlenmemesi için.

Bahsi geçen konudaki Berna Laçin adı verilen varlık; “İdam cezasının caydırıcılığı yok. İdam olan ülkelerde de tecavüz olayları devam ediyor. Örneğin Sudi Arabistan’da idam cezası var ama Medine’de dahi tecavüz olayları yaşanıyor.” deseydi.

Cümleyi bu şekilde kursaydı itiraz çok çok az olurdu...

——————

Gel gelelim olayın diğer boyutuna...

İdam caydırıcı değil. Tamam.
İdam bu tür suçları önlemiyor. Tamam.

Bu tür suçları önlemenin yolunu aramalıyız, dünya bu durumun önüne geçmek için ne yapıyor hangi ülkede suçun önlenmesinde etkili yöntemler uygulanıyor araştıralım uygulayalım.

Ancak peki ya bu suçun mağdur tarafı?

Tecavüze uğrayan kişi siz olsaydınız?
Çocuğunuz, kardeşiniz, eşiniz olsaydı?

Suçu işleyen kişiye verilen cezanın sizin acınızı bir nebze de olsa dindirmesini beklemez miydiniz?

İdam belki canice tecavüz edilip öldürülmüş 4-5 yaşındaki bir çocuğu geri getirmez ama ailesinin acısının dinmesi için bir teselli olur.

İşlediği suç yanına kalmamış olur.

———————

Buraya bir şerh koyayım.

Tecavüz-Taciz olaylarına İdam cezası gelecek ise bu şartı idam şeklinde olmalı.

1. Şart. İdam cezası alan kişi en az 5 yıl sonra infaz edilmeli. Bu süre içinde eğer suçsuz olduğu ortaya çıkarsa yattığı her bir yıl için çok ciddi bir tazminat almalı.

2. İftiraların önüne geçmek adına suçsuz birine cezası idam olan bir suçun iftirasını atmanın cezası da idam olmalı.
Sırf birisine gıcık olduğu için, bir çıkarı olduğu ya da çıkarı zedelendiği için, ya da öfke ile bu çirkin iftira atılamamlı. Birisine tecavüz-taciz iftirasında bulunan kişi iftirası kesinleştiği takdirde aynı şekilde idamla cezalandırılmalı.

Bu şekilde kimse kimseye kolay kolay iftira atamaz.
 
M

Murat Burç

SDN Okuru
Peki sırf şapka takmak istemedikleri için idam edilenlerin suçsuzluğu yıllar içinde ortaya çıktı mı?
1530960621536.png

Şapka takmadıkları için değil, hırsızlıktan idam edilmişler
”Şapka Giymeyen Hocalar Asıldı” Yalanı
Şapka yalanını birinden duydunuz gidiyorsunuz.
Boş konuşmayın.

---- Mesajlar birleştirildi ----

İdam bir cezadır.
BU ÜLKEYE İDAM GELEMEZ. Bakın tekrar söylüyorum. G-E-L-E-M-E-Z. Önünüze gelen herkese FETÖ'cü diyip asacaksınız bilmiyor muyuz sanıyorsunuz? Suçlu suçsuz demeden cezasık kesinleşimemiş bulunan FETÖ'cü suçlaması bulunan ama gerçekte masum olanları da asacaksınız.
 
Son düzenleyen moderatör:

Elbruz46

Müdavim
Katılım
22 Şubat 2008
Mesajlar
11,931
Reaksiyon puanı
1,338
Puanları
113
Evet devletimize tecavüz etmeye kalkan Fetöcüler korksun. Yıllarca gençliğin zihnine tecavüz eden, onları İslam’dan kopartıp sahte mehdilerine taptıran fetöcüler korksun. Esnafın, memurun, iş verenin cebine tecavüz eden ceplerinden haciz toplayan o paralarla yurt dışında zevki sefa içinde yaşayan fetöcüler korksun. Atlet don kokusuyla kendinden geçen sapık fetöcüler korksun.

30 yılı aşkın bir süredir bu ülkede kan döken PKK’lılar korksun.

Savcımız Mehmet Selim Kiraz’ı şehit eden, bu ülkede yıllarca kan döken DHKPCliler korksun.

MLKPliler korksun...

İslam’ın adına leke sürmeye çalışan Daeşliler İşidliler Korksun...

Bu ülkede huzurumuza TECAVÜZ eden bilimum TERÖR ÖRGÜTLERİNİN mensupları sempatizanları sevicileri korksunlar...
 
M

Murat Burç

SDN Okuru
Evet devletimize tecavüz etmeye kalkan Fetöcüler korksun. Yıllarca gençliğin zihnine tecavüz eden, onları İslam’dan kopartıp sahte mehdilerine taptıran fetöcüler korksun. Esnafın, memurun, iş verenin cebine tecavüz eden ceplerinden haciz toplayan o paralarla yurt dışında zevki sefa içinde yaşayan fetöcüler korksun. Atlet don kokusuyla kendinden geçen sapık fetöcüler korksun.

30 yılı aşkın bir süredir bu ülkede kan döken PKK’lılar korksun.

Savcımız Mehmet Selim Kiraz’ı şehit eden, bu ülkede yıllarca kan döken DHKPCliler korksun.

MLKPliler korksun...

İslam’ın adına leke sürmeye çalışan Daeşliler İşidliler Korksun...

Bu ülkede huzurumuza TECAVÜZ eden bilimum TERÖR ÖRGÜTLERİNİN mensupları sempatizanları sevicileri korksunlar...
Tabi canım bir de FETÖ'ye hocaefendi diyenler korksun mu? Kandırıldık diyenler korksun mu? Söylesene hadi cesaretin varsa söyle.
FETÖ'yü pazalandıranlar korksun mu? Hadi canım hadi sen daha DAEŞ ile IŞİD'in aynı olduğunu bile bilmiyorsun. Tatlı su süslümanları sizi.
 

Elbruz46

Müdavim
Katılım
22 Şubat 2008
Mesajlar
11,931
Reaksiyon puanı
1,338
Puanları
113
Tabi canım bir de FETÖ'ye hocaefendi diyenler korksun mu? Kandırıldık diyenler korksun mu? Söylesene hadi cesaretin varsa söyle.
FETÖ'yü pazalandıranlar korksun mu? Hadi canım hadi sen daha DAEŞ ile IŞİD'in aynı olduğunu bile bilmiyorsun. Tatlı su süslümanları sizi.

Daeş’in ne olduğunu İşid in ne olduğunu elbette iyi biliyorum.

Sizin gibi cahiller biz İslam bir terör örgütünün ismi olamaz diyerek İşid’e Daeş dediğimizi anlayamadığınız için sizin dilinizden de konuşarak İşid de demek zorunda kalıyoruz. İşid demez isek sanki biz o terör örgütünü destekliyormuşuz iftirasını anında yapıştırıyorsunuz. Hiç bir Müslüman daeş’i desteklemez iken siz neredeyse tüm dindarları daeşçi yapmaya kalkıyorsunuz.
 
M

Murat Burç

SDN Okuru
Daeş’in ne olduğunu İşid in ne olduğunu elbette iyi biliyorum.

Sizin gibi cahiller biz İslam bir terör örgütünün ismi olamaz diyerek İşid’e Daeş dediğimizi anlayamadığınız için sizin dilinizden de konuşarak İşid de demek zorunda kalıyoruz. İşid demez isek sanki biz o terör örgütünü destekliyormuşuz iftirasını anında yapıştırıyorsunuz. Hiç bir Müslüman daeş’i desteklemez iken siz neredeyse tüm dindarları daeşçi yapmaya kalkıyorsunuz.
Hahahaa Bir tek oraya takılı kalınmış diğerlerine cevap yok. Cevap yok aslında cevabını biliyor ama verirse oy verdiklerini sorgulamak zorunda kalacak. :D:D
Ayrıca daha kimseuye daeşçi/ışidçi demedim kanıtınız yoksa konuşmayın ve beni genellemelerin içine almayın.
 
M

Murat Burç

SDN Okuru
Muratcım valla Pensilvanyadaki kardinal cenaplarından teşekkür ve takdir alabilirsin!
Arzu edersen atletini veya hatta donunu dahi gönderebilir, ödül olarak... :D:D:D
Yahudi üstün cesaret madalyasını almış birini destekleyenler bana neler neler söylüyor bir bakın :D
 

Elbruz46

Müdavim
Katılım
22 Şubat 2008
Mesajlar
11,931
Reaksiyon puanı
1,338
Puanları
113
Tabi canım bir de FETÖ'ye hocaefendi diyenler korksun mu? Kandırıldık diyenler korksun mu? Söylesene hadi cesaretin varsa söyle.
FETÖ'yü pazalandıranlar korksun mu? Hadi canım hadi sen daha DAEŞ ile IŞİD'in aynı olduğunu bile bilmiyorsun. Tatlı su süslümanları sizi.

2008 yılında sen kaç yaşındaydın neredeydin ne yapıyordun bilemem.

Ama ben forumda Fetö lideri fetulla’ya bak şu şekilde mesajları yazıyormuşum.


https://forum.shiftdelete.net/threads/mehdi-yaratma-sanati-ve-kullanim-kilavuzu.30337/#post-265092

eleştireceksen fetullahı neden amerika da olduğunu sor araştır onu yaz... bu kadar okul iş tesisi vs vs nin fetullah öldükten sonra ne olacak onu sor araştır... onları eleştir... piyasa da 5 kuruş olan şeyin nede bunların mağazalarında 7 kuruş olduğunu sor araştır

Ne zaman yazmışım bunu?

11 Nisan 2008

10 yıl önce.

2013’ten önce de Fetö benim sorguladığım bir yapıydı.

Rüzgar şimdi o yönde esiyor diye değil 2013’ten yıllarca önce ben sorgulamış eleştirmişim.

Ben bu gün Fetö için sallıyorsam rahat sallıyorum...

Ama siz nedense pek bir rahatsız oluyorsunuz...
 
Üst