Benim için hangisi ? Note 1 mı note 2 mı ?

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar ; Samsung Galaxy Note 1- veya - 2 modellerinden birini almak istiyorum

900 TL'ye 2.el Çok Temiz Full Kutu Note var bütçeme uygun

Ancak Kafamı karıştıran olay ; 1.250 TL'ye Pasaport kayıtlı Full Kutu Note 2 var.

Telefonda Yapmak İstediğim İşler, Bolca Oyun+Uygulama Android Market - İnternet - Film İzlemek-
İçlerisinde Oyun+Uygulama çok önemli benim için tabiki Note2 Çok iyi fakat çok pahalı.

Note 1 alsam Uygulamada problem yasarmıyım 15-20 tane uygulama oyun olsa hepsini açarmı , kasarmı ?

Note 2 için biraz daha para biriktirmem lazım (öğrenciyim)

Not : Baska Telefon Tavsiyesi istemiyorum sadece 2 Model Arasında .

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
note ile note 2 nerdeyse aynı fiyatta note 2 al eğer note 1000 lira altı olsaydı bende alacaktım

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Elinde Note olsaydı Note2 ye geçmene gerek yoktu.Ancak yeni alıyorsun Note2 al tabii ki.

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
note 2 al bende fıyatının dusmesını beklıyorum hatta vatanda 1661 tl ye kadar dustu

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Note 2 Almaya karar verdim ama çok pahalı 'sadece bizim ülkeye özel' bu pahalılık. Bakın yurt dısında bu telefon dolar üzerinden türk lirasına çevirdiğimizde 945 TL. İndirimli hali 1600 tl'mış.Bu telefon piyasaya 1900'tlye girdi be.Bu kadarda sömürmek olmaz ki. Avrupada en pahalı telefon piyasasında ilk sıralardayız. Ama yapacak birşey yok 2013 Ocak ayında 150-200 TL'lık bir indirim geleceği söyleniyoruz birazdaha beklicez artık.. Öneriler içinde tesekkürler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu gün 3.03.2013 mayıs aylarında düşmesini bekliyiyorum arkadaşlar yabancı ülkedende getirebilirsiniz tanıdık falan varsa ucuz diyorsunuz zaten yurt dışında gidipte türkiyeye getiren tanıdığınız varsa tabiki (telefon orjinal olmak şartıyla) bnce kesinlikle alın:cool: