Benim Amatör Sitem - Prophotone

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
264
Özellikle telefon incelemelerinin bulunduğu, bir miktar haber, bir miktar haftanın enleri ve biraz da oyun videoları paylaşmayı planladığım amatör internet sitem.Tavsiyeleri olan varsa benimle paylaşabilir, siteye yardımcı olabilecek arkadaşlar bana ulaşabilirler.Yorumlarınızı bekliyorum.(Site de fazla bir şey yok şimdilik ama en azından ilk baktığınızda nasıl bir his uyandırdı bilmek isterim :) ) Siteye Gitmek İçin Tıkla

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
Cep telefonundan baktım. Mobil arayüz basit ve kullanışlı.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
264
Nasıl olmuş sizce ? İnceleme örneği : link

- - - Mesaj Güncellendi - - -

resimleri slayt şeklinde koyabilirim aslında slayt yapsam daha iyi gibi

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
İçerik güzel ama weebly yerine

Blogger + .tk domain

Ya da

Wordpress (hostinger/000webhost) + tk domain

İki şekilde de tek kuruş ödemeden mükemmel bir siteniz olur [emoji4].

Kafanıza bununla ilgili soru takılırsa çekinmeden pmden sorabilirsiniz. Elimden geldiği kadarıyla yardımcı olurum. Dot tk dan henüz rezerve edilmemiş veya önceden almış olduğum domainler var. Bu kategoride.

Tercih etseniz çok daha iyi olurdu bence. Tasarımı beğendim ama weebly basit. İyi bir yere getireceğini sanmıyorum sizi.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
264
İçerik güzel ama weebly yerine

Blogger + .tk domain

Ya da

Wordpress (hostinger/000webhost) + tk domain

İki şekilde de tek kuruş ödemeden mükemmel bir siteniz olur [emoji4].

Kafanıza bununla ilgili soru takılırsa çekinmeden pmden sorabilirsiniz. Elimden geldiği kadarıyla yardımcı olurum. Dot tk dan henüz rezerve edilmemiş veya önceden almış olduğum domainler var. Bu kategoride.

Tercih etseniz çok daha iyi olurdu bence. Tasarımı beğendim ama weebly basit. İyi bir yere getireceğini sanmıyorum sizi.
size katılıyorum ama weeblydeki rahatlığı ve kolaylığı sağlamıyor

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Özellikle telefon incelemelerinin bulunduğu, bir miktar haber, bir miktar haftanın enleri ve biraz da oyun videoları paylaşmayı planladığım amatör internet sitem.Tavsiyeleri olan varsa benimle paylaşabilir, siteye yardımcı olabilecek arkadaşlar bana ulaşabilirler.Yorumlarınızı bekliyorum.(Site de fazla bir şey yok şimdilik ama en azından ilk baktığınızda nasıl bir his uyandırdı bilmek isterim :) ) Siteye Gitmek İçin Tıkla
gayet güzel olmuş beğendim ben haber içeriklerini doldur note 5 yazmşsın içerigi yok anasayfada bazı eksikler hariç güzel olmuş.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
264
gayet güzel olmuş beğendim ben haber içeriklerini doldur note 5 yazmşsın içerigi yok anasayfada bazı eksikler hariç güzel olmuş.
daha bugün açtım da ondan :) tasarım olarak , ilk bakışta hoş geliyor mu onu merak ettim.Zamanla siteyi doldurmayı planlıyorum.Keşke yardım eden birileri olsa, o zaman işler daha kolay olur ama anlaşabileceğim birisi lazım

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Weebly rahat doğru ama ileride getirisi olmaz.

Getirisi olmayan bir işten de hayır gelmez.

Hit deseniz gelmez. Seo optimizasyonu deseniz weeblydeki o text reklam vs işi bozuyor. Öyle zorunlu reklamlar olmamalı sitede seoya zarar veriyor.

Ayrıca wordpressdeki esnekliği ve bloggerdaki basitliği ve bununla birlikte bu ikisindeki rakipsiz getiriyi hiçbirinde bulamazsınız emin olun.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
264
Weebly rahat doğru ama ileride getirisi olmaz.

Getirisi olmayan bir işten de hayır gelmez.

Hit deseniz gelmez. Seo optimizasyonu deseniz weeblydeki o text reklam vs işi bozuyor. Öyle zorunlu reklamlar olmamalı sitede seoya zarar veriyor.

Ayrıca wordpressdeki esnekliği ve bloggerdaki basitliği ve bununla birlikte bu ikisindeki rakipsiz getiriyi hiçbirinde bulamazsınız emin olun.
off ya , abi niye weebly gibi yapamıyorlar.Keşke wordpress ve weebly birleşse :D Bir kaç kez denedim ama koşarak uzaklaştım :D Bir daha deneyeyim

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
off ya , abi niye weebly gibi yapamıyorlar.Keşke wordpress ve weebly birleşse :D Bir kaç kez denedim ama koşarak uzaklaştım :D Bir daha deneyeyim
Wordpress.com dan almayin.

Oradan kisitlamali oluyor.

Mumkun mertebe, 000webhostdan alip tk domainle birlestirilen wordpress blogu olusturun.

Yardim isterseniz edebilirim.

Bloggeri de wordpressi de (hostimg + wordpress) tk ya bağlayabiliyorum.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
264
Wordpress.com dan almayin.

Oradan kisitlamali oluyor.

Mumkun mertebe, 000webhostdan alip tk domainle birlestirilen wordpress blogu olusturun.

Yardim isterseniz edebilirim.

Bloggeri de wordpressi de (hostimg + wordpress) tk ya bağlayabiliyorum.
şimdi tam olarak anlamadım ? Wordpress ile siteyi yapıcam isim olarak'ta tklı site ismini wordpress'e bağlayacasın sanırım ? anladığım bu.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
şimdi tam olarak anlamadım ? Wordpress ile siteyi yapıcam isim olarak'ta tklı site ismini wordpress'e bağlayacasın sanırım ? anladığım bu.
Hayır.

Dot tk dan alan adını alacağım sonra onu 000webhost ya da hostingere bağlayacağım.

Sonra da wordpressin sitesinden zip şeklinde wordpress kurulum dosyasını filezillaya atacağım.

Sonrasında kurulum cart curt yarım saatte site kuruluyor [emoji4].

Detaylı anlatmam için özel mesajdan sorarsanız sevinirim.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
264
ama wordpress normal internet sitesi değilde , blog tarzı bir şey oluyor

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Wordpress'in özü blog.

Sizin tarzın tam tanımını bulamadım ama Wordpress ile bunun da yapılacağına inanıyorum.

Ama esnetilebiliyor,temalarla. Sadece bir örnek portfolyo temasıyla wordpress blog halinden çıkıyor.

Ayrıca tema işini hallettikten sonra kalan tek iş wordpress ile yazı yazmak. Zor bir şey kalmıyor.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
264
Wordpress'in özü blog.

Sizin tarzın tam tanımını bulamadım ama Wordpress ile bunun da yapılacağına inanıyorum.

Ama esnetilebiliyor,temalarla. Sadece bir örnek portfolyo temasıyla wordpress blog halinden çıkıyor.

Ayrıca tema işini hallettikten sonra kalan tek iş wordpress ile yazı yazmak. Zor bir şey kalmıyor.
shiftdelete gibi bir site wordpress ile yapılır mı sence ? shiftdelete gibi sadece benim kisi çoğunlukla telefon inceleme ve değerlendirme sitesi olucak

Yok abi olmuyor.Benimki blog değil ki , benim ki bildiğin internet sitesi.Weebly'de özgürsün.Hatta Wix'te acayip özgürsün mükemmel.sadece site ismi olmuyor.Parayı verirsen wix ile harika siteler yapabilirsin.Veya Weebly ile çok daha rahat bir şekilde site yapabilirsin.

Aklına başka bir fikir geliyor ise söyleyebilirsin.Ama en rahat weebly .Site eğer belirli sayıda tık almaya başlarsa 300tl falan verip premium falan var onlara yükseltirim hemde isim hakkıda alırım.Google reklamları vs. başka reklamlarda koyarım öyle gider diye düşünüyorum.Tabi bu planlar çok uzun planlar.Ve en basit herkesin aklındaki plan budur.Benimde yapacak bir şeyim yok.Dreamwiever ile yapayım dicem onuda millet öğrenmek için aylarca belkide uğraşıyor.E benim etim ne budum ne :D Weebly ile büyüyemez miyim ki ?

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
264
Temamı belirledim, şuan sitedeki tema sürekli olucaktır.Elimden geldiğince telefonları detaylı olarak incelemeye çalışacağım.Fiyatı , teknik özellikleri , pozitif ve negatif yönleri , tanıtım videosu ve görseller.Ek olarak mesela sdndeki inceleme videolarını da eklesem mi acaba ?Büyük ihtimalle inceleme videosu da eklerim olur biter.

Ana konsept böyle olucak incelemelerde, kendimce önemli gördüğüm haberleri koyabilirim.Belkide kaldırabilirim haberleri , zor olur çünkü. Haftanın Uygulamaları ve Sağlıklı Bilgiler diye bir bölüm olucak olduda bitti maşAllah :D Sağlıklı bilgilerde mesela root yapmayı.Launcher kurmayı.En beğendiğim oyunlar listesi.Olmazsa olmaz uygulamlara vs. yararlı bilgileri makale olarak yayınlayacağım.

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Editöre ihtiyaç var mı, benimde canım sıkılıyor bu aralar.

general4242

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu sitenız güzel duruyor benım temanın turuncusu nu kullanmıssınız. İçerikler boş. Yazıları tam siyah yapın. Siz bu işden kazanç bekliyormusunuz ?

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
çok sevinirim :lol: Ne tarz bir şeyler yapmayı istiyorsun ? Telefon incelemesi mi, makaleler falan mı ?
Haberler, makaleler, telefon incelemeleri, listeler. Yani kafama ne eserse, o tarzda bir şeyler yapacağım :p

piotrsuss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Güzel görünüyor, hayırlı olsun, başarılar.

Ancak bence zamanınızı başka bir alanda harcamalısınız. Site oluşturmaktan başka demiyorum, yani teknolojik incelemeler vs. anlamında diyorum. Yani örneğin şu an sayfasında bulunduğumuz shiftdelete.net gibi siteler varken böylesine doygunluğa ulaşmış bir kulvarda koşmanın anlamı yok bence diye düşünüyorum.

Başka bir niche bulun, bir hobinizle veya iyi bildiğiniz başka spesifik konuyla ilgili çalışmalar yapın bence.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
264
Güzel görünüyor, hayırlı olsun, başarılar.

Ancak bence zamanınızı başka bir alanda harcamalısınız. Site oluşturmaktan başka demiyorum, yani teknolojik incelemeler vs. anlamında diyorum. Yani örneğin şu an sayfasında bulunduğumuz shiftdelete.net gibi siteler varken böylesine doygunluğa ulaşmış bir kulvarda koşmanın anlamı yok bence diye düşünüyorum.

Başka bir niche bulun, bir hobinizle veya iyi bildiğiniz başka spesifik konuyla ilgili çalışmalar yapın bence.
çok haklısın, aslında yine teknolojiyle alakalı ama biraz daha farklı bir site lazım.Aklıma bu geldi.Arayüzü daha basit olursa belki tutar diye düşünmüştüm.Önerilerin var mı ?

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
264
bu sitenız güzel duruyor benım temanın turuncusu nu kullanmıssınız. İçerikler boş. Yazıları tam siyah yapın. Siz bu işden kazanç bekliyormusunuz ?
şimdilik hayır ama ilerde ne olur bilinmez :)

Bu arada editör olmak isteyenler özel mesajla bana ulaşabilirler.

Tekno Elma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
benim siteme bakarak bişeyler yapabilirsin
teknoelma.weebly.com
masaüstü siteden girmeni tavsiye ederim

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
264
benim siteme bakarak bişeyler yapabilirsin
teknoelma.weebly.com
masaüstü siteden girmeni tavsiye ederim
siten biraz karışık.Bir düzen oturtman gerekiyor.Birde yazılarını biraz daha düzgün yazabilirsin."
Yeni Tasarımı Beğendin Mi??" Bunun yerine "Yeni Tasarımımızı Beğendiniz Mi ?" yazabilirdin.

"Kaç ay oldu beta 2 çıkmadı nedennn?
Bu sorunun cevabı aptal yazma programım ne kadar iyi bir sistem olursa olsun aylardır kasma ve donma problemi düzelemedi bende yeni versiyonu bekloyorum "
bu yazılar amatörce gösteriyor.

general4242

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hacı sıtene baktımda tek basına zor. Yazılar daha profesyenel olmalı bence tmt in sitesinde editor ol onun sıte senınkınden bıraz daha boş ama daha güzel söleyım :D

piotrsuss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
çok haklısın, aslında yine teknolojiyle alakalı ama biraz daha farklı bir site lazım.Aklıma bu geldi.Arayüzü daha basit olursa belki tutar diye düşünmüştüm.Önerilerin var mı ?

Yani tek önerim başka bir konu üzerinde durmanız. Bir kere en önemli şey içerik, kaliteli ve özgün olan içerik. Bunu da ancak; iyi bildiğiniz, uzmanı olduğunuz veya uzmanı olmasanız bile hakkında her önüne gelenin söyleyemeyeceği birkaç bir şey söyleyebileceğiniz bir konu üzerinde çalışarak yapabilirsiniz. Teknolojik gelişmeler, yeni çıkan akıllı telefonlar, uygulama tanıtımları vb. sadece haber, ve hem de sizinkinden çok daha kapsamlı siteler üzerinden çok daha iyi takip edilebilecek haberler, yani kısacası sizin ürettiğiniz bir şey değil, size özgün değil yani, büyük siteler yerine sizi tercih ettirecek bir özelliği de olmuyor böyle olunca benim düşünceme göre.

¨Niche¨ kelimesini bir aratın Google'da bence, biraz özgün içeriğin önemi üstüne bir şeyler okuyun ve kendi nişinizi bulmaya çalışın çünkü iyi bir iş çıkarabilecek gibi göründünüz bana. Geleceği olmayan kulvarlarda zamanınızı harcamayın bence.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
264
Yani tek önerim başka bir konu üzerinde durmanız. Bir kere en önemli şey içerik, kaliteli ve özgün olan içerik. Bunu da ancak; iyi bildiğiniz, uzmanı olduğunuz veya uzmanı olmasanız bile hakkında her önüne gelenin söyleyemeyeceği birkaç bir şey söyleyebileceğiniz bir konu üzerinde çalışarak yapabilirsiniz. Teknolojik gelişmeler, yeni çıkan akıllı telefonlar, uygulama tanıtımları vb. sadece haber, ve hem de sizinkinden çok daha kapsamlı siteler üzerinden çok daha iyi takip edilebilecek haberler, yani kısacası sizin ürettiğiniz bir şey değil, size özgün değil yani, büyük siteler yerine sizi tercih ettirecek bir özelliği de olmuyor böyle olunca benim düşünceme göre.

¨Niche¨ kelimesini bir aratın Google'da bence, biraz özgün içeriğin önemi üstüne bir şeyler okuyun ve kendi nişinizi bulmaya çalışın çünkü iyi bir iş çıkarabilecek gibi göründünüz bana. Geleceği olmayan kulvarlarda zamanınızı harcamayın bence.
zamanınızı ayırıp yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim. şimdilik sitede 1-2 inceleme yapacağıma oturup düşüneyim.:flowers:

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
264
Siteye oyunlar,programlar,launcher vs. uygulamaları eklemeye başladım.Ama gereksiz ayrıntılar yerine.Sadece uygulamanın boyutu,güncelleme tarihi(bulabilirsem), uygulama hakkında resimler.Belki tanıtım videosu ve son olarakta indirme linklerini koyucam.Facebook hesabınız ile yorumlarınızı yazabilirsiniz. Şimdilik gelişmeler böyle siteye göz atabilirsiniz :) Siteye Gitmek İçin Tıkla