'Beni oynatın' diye silah dayamıyorum

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Fenerbahçe'deki 11. yılına giren Selçuk Şahin, kendisiyle ilgili yapılan acımasız eleştirilere üzüldüğünü söyledi.

fenerbahcede_revizyon_6_isim_yolcu13690430590_h1028627.jpg

Lig TV'ye konuşan tecrübeli orta sahanın sözlerinden öne çıkanlar özetle şöyle:

Beni Beşiktaş ve G.Saray da istemişti. Ancak ben F.Bahçe'yi tercih ettim. Kulübün tarihine bakınca, 11 yıl oynayan çok az futbolcu vardır. Umarım futbolu bıraktığımda taraftarımız beni güzel şekilde hatırlar.

'KOCAMAN BENİ KESTİ'

4. sözleşmemi imzaladım kulüple. 2 defa Daum'la, Zico, Aragones ve Aykut hoca ve Ersun hocayla çalıştım. Toplam 5 hocayla çalıştım. Kimseye silah zoruyla beni oynatın demiyorum. Sadece görevimi yapmaya çalışıyorum.

Benimle ilgili sert eleştiriler olduğunda üzülüyorum. F.Bahçe çok büyük bir kulüp; istediği her oyuncuyu alabilir. Kimseyi de istemeden 11 yıl bünyesinde barındırmaz. Bu sezon orta sahada büyük bir rekabet var.

Herkes Aykut hocanın beni kayırdığını düşünüyordu ama ben kariyerimde sadece Aykut hoca döneminde sakat ya da cezalı olmadığım halde kadro dışı kaldım."

KAYNAK

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
istikrar abidesi sezonda ıkı mac oynar o da Bjk ve gs macıdır onlarda da gol atar ...

Aziz yıldırım onun için gondermıyor bunu belkı yıne atar derbılerde dıye herhalde :D

La bi semih vardı nerelerde o yaa ... ?

keremyilmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aziz Yıldırım'ın stratejisi bence Galatasaray, her Selçuk golün de kaleci değiştirmişti, Muslera'yı da değiştirmek için kadroda tutuyor gibi :)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
silah zoruyla da tutan yok , gitsen ya.