denizhan baba sen nasıl yaptın bunu yav kaç senedir sdn yi tıklıyon ve seni sdn den arayan oldu mu ?..Denizhan Dakılır dedi ki:Hayır hiç grömedim dikkat etmedim.
Çokforever dedi ki:denizhan baba sen nasıl yaptın bunu yav kaç senedir sdn yi tıklıyon ve seni sdn den arayan oldu mu ?..Denizhan Dakılır dedi ki:Hayır hiç grömedim dikkat etmedim.
sdn den hiç sana ulaşmaya çalıştılar mı ?.. (sırf merak)Denizhan Dakılır dedi ki:Çokforever dedi ki:denizhan baba sen nasıl yaptın bunu yav kaç senedir sdn yi tıklıyon ve seni sdn den arayan oldu mu ?..Denizhan Dakılır dedi ki:Hayır hiç grömedim dikkat etmedim.tıklarım tıklamasanada çok dikkat etmiyorum yeni gelen üyelere
çokforever dedi ki:sdn den hiç sana ulaşmaya çalıştılar mı ?.. (sırf merak)Denizhan Dakılır dedi ki:Çokforever dedi ki:denizhan baba sen nasıl yaptın bunu yav kaç senedir sdn yi tıklıyon ve seni sdn den arayan oldu mu ?..Denizhan Dakılır dedi ki:Hayır hiç grömedim dikkat etmedim.tıklarım tıklamasanada çok dikkat etmiyorum yeni gelen üyelere