pagerank 1 olunca öyle oluyor (glog değil blog )crx dedi ki:reklamcı blogcu diom ben ama googlede blogla ilgili ne aratsam gökhanın glog ilk sayfada çıkıyo hakkını verelim
lucifer dedi ki:Kim lan o
RuNaL dedi ki:
lucifer dedi ki:RuNaL dedi ki:
SDN devri daime girdi runalcım,alışmamız lazım
Konuya dönsek....RuNaL dedi ki:lucifer dedi ki:RuNaL dedi ki:
neye alışcaz anlamadım ben tam olarak ?
gokhans19 dedi ki:Konuya dönsek....RuNaL dedi ki:lucifer dedi ki:RuNaL dedi ki:
Konuya dönersek bende sevinicemRuNaL dedi ki:gokhans19 dedi ki:Konuya dönsek....RuNaL dedi ki:lucifer dedi ki:RuNaL dedi ki:
anlaşılmadıgıma ne kadar sevindim
gokhans19 dedi ki:Konuya dönersek bende sevinicemRuNaL dedi ki:gokhans19 dedi ki:Konuya dönsek....RuNaL dedi ki:lucifer dedi ki:RuNaL dedi ki:
RuNaL dedi ki:gokhans19 dedi ki:Konuya dönsek....RuNaL dedi ki:lucifer dedi ki:RuNaL dedi ki:
Ben konuyu beni sevdiğinizi söylemeniz için açmadım hakkımda ne düşündüğünüzü bilmek için açtım.İsteyen beni sever isteyen sevmez isteyende eleştirisini yazar ama haklı eleştirisini uydurma eleştirisini değil.RuNaL dedi ki:reklamını yapmasın demiyorum ama benim hakkımda ne düşünüyorsun die sorulmasına takıyorum ben eğer senin hakkında merak edilen bişey varsa acar konuyu merak eden üyeee ne ki şimdi bu bak o konuda millet o cocuga neler söyledi o, o konuyu onun için mi actı hayır seviyorlardır die actı gururlanmak için actı sonuc ortada
gokhans19 dedi ki:Ben konuyu beni sevdiğinizi söylemeniz için açmadım hakkımda ne düşündüğünüzü bilmek için açtım.İsteyen beni sever isteyen sevmez isteyende eleştirisini yazar ama haklı eleştirisini uydurma eleştirisini değil.RuNaL dedi ki:reklamını yapmasın demiyorum ama benim hakkımda ne düşünüyorsun die sorulmasına takıyorum ben eğer senin hakkında merak edilen bişey varsa acar konuyu merak eden üyeee ne ki şimdi bu bak o konuda millet o cocuga neler söyledi o, o konuyu onun için mi actı hayır seviyorlardır die actı gururlanmak için actı sonuc ortada
Orda o çocuğa denilenlerde beni ilgilendirmez o onun bileceği iş.Eğer haklıysanız beni istediğiniz kadar eleştirebilirsiniz.. Bende zaten beni eleştirmenizi bekliyorum göklere çıkarmanızı değil..
Ama bende bu tip konular saçma diye mesaj yazdığımda gelen cevap şuydu:Burası konu dışı bölümü istenilen herşey yapılabilir.. İstersen konu dışı bölümündeki konulara bakarsın en anlamlısı bu konu yine.. Akşam maç oynayacaz yenermiyiz diye soranlar bile var..RuNaL dedi ki:gokhans19 dedi ki:Ben konuyu beni sevdiğinizi söylemeniz için açmadım hakkımda ne düşündüğünüzü bilmek için açtım.İsteyen beni sever isteyen sevmez isteyende eleştirisini yazar ama haklı eleştirisini uydurma eleştirisini değil.RuNaL dedi ki:reklamını yapmasın demiyorum ama benim hakkımda ne düşünüyorsun die sorulmasına takıyorum ben eğer senin hakkında merak edilen bişey varsa acar konuyu merak eden üyeee ne ki şimdi bu bak o konuda millet o cocuga neler söyledi o, o konuyu onun için mi actı hayır seviyorlardır die actı gururlanmak için actı sonuc ortada
Orda o çocuğa denilenlerde beni ilgilendirmez o onun bileceği iş.Eğer haklıysanız beni istediğiniz kadar eleştirebilirsiniz.. Bende zaten beni eleştirmenizi bekliyorum göklere çıkarmanızı değil..
benim seninle bi sorunum yok hatta kimseyle bi sorunum yok sadece böyle konuların acılmasını istemiyorum cok sacma geliyor bana
Ben yakında tanıtıcam sana kendimi zaten sen merak etme..adobe_microsoft dedi ki:Kim lan o
ben böle biliom