Beni nasıl bilirsiniz.. ??? Ankete katılın..

Gözünüzde ben kimim ??? Beni nasıl bilirsiniz ???

• Kullanılan toplam oy
    150

gokhans19

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Evet beni 29 günde ne kadar tanıyabilmişsiniz bakalım ??? 14 seçenek var e birini bana uygun bulursunuz heralde B)

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,125
blogçu diyorum ben..

not: maddenin bi tanesini sildim.. ;)

crx

Asistan
Reaksiyon puanı
8
reklamcı blogcu diom ben :) ama googlede blogla ilgili ne aratsam gökhanın glog ilk sayfada çıkıyo hakkını verelim :) ;)

gokhans19

Profesör
Reaksiyon puanı
5
crx dedi ki:
reklamcı blogcu diom ben :) ama googlede blogla ilgili ne aratsam gökhanın glog ilk sayfada çıkıyo hakkını verelim :) ;)
:D :D pagerank 1 olunca öyle oluyor (glog değil blog :P )

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71

gokhans19

Profesör
Reaksiyon puanı
5

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
gokhans19 dedi ki:
RuNaL dedi ki:
gokhans19 dedi ki:
RuNaL dedi ki:
lucifer dedi ki:

neye alışcaz anlamadım ben tam olarak ?
Konuya dönsek....

anlaşılmadıgıma ne kadar sevindim
Konuya dönersek bende sevinicem :P

ne halin varsa görrr Zzz

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
RuNaL dedi ki:
gokhans19 dedi ki:
RuNaL dedi ki:
lucifer dedi ki:

neye alışcaz anlamadım ben tam olarak ?
Konuya dönsek....

anlaşılmadıgıma ne kadar sevindim

Artık olay birbirini taklit etmeye,reklamını yapmaya bakıyor :) :P

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
reklamını yapmasın demiyorum ama benim hakkımda ne düşünüyorsun die sorulmasına takıyorum ben eğer senin hakkında merak edilen bişey varsa acar konuyu merak eden üyeee ne ki şimdi bu bak o konuda millet o cocuga neler söyledi o, o konuyu onun için mi actı hayır seviyorlardır die actı gururlanmak için actı sonuc ortada

gokhans19

Profesör
Reaksiyon puanı
5
RuNaL dedi ki:
reklamını yapmasın demiyorum ama benim hakkımda ne düşünüyorsun die sorulmasına takıyorum ben eğer senin hakkında merak edilen bişey varsa acar konuyu merak eden üyeee ne ki şimdi bu bak o konuda millet o cocuga neler söyledi o, o konuyu onun için mi actı hayır seviyorlardır die actı gururlanmak için actı sonuc ortada
Ben konuyu beni sevdiğinizi söylemeniz için açmadım hakkımda ne düşündüğünüzü bilmek için açtım.İsteyen beni sever isteyen sevmez isteyende eleştirisini yazar ama haklı eleştirisini uydurma eleştirisini değil. :P
Orda o çocuğa denilenlerde beni ilgilendirmez o onun bileceği iş.Eğer haklıysanız beni istediğiniz kadar eleştirebilirsiniz.. Bende zaten beni eleştirmenizi bekliyorum göklere çıkarmanızı değil..

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
o bir vista kullanıcısı :) Harddiskinin son baytına ekranın son pikseline kadar vistayı savunur :D

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
gokhans19 dedi ki:
RuNaL dedi ki:
Ben konuyu beni sevdiğinizi söylemeniz için açmadım hakkımda ne düşündüğünüzü bilmek için açtım.İsteyen beni sever isteyen sevmez isteyende eleştirisini yazar ama haklı eleştirisini uydurma eleştirisini değil. :P
Orda o çocuğa denilenlerde beni ilgilendirmez o onun bileceği iş.Eğer haklıysanız beni istediğiniz kadar eleştirebilirsiniz.. Bende zaten beni eleştirmenizi bekliyorum göklere çıkarmanızı değil..

benim seninle bi sorunum yok hatta kimseyle bi sorunum yok sadece böyle konuların acılmasını istemiyorum cok sacma geliyor bana

gokhans19

Profesör
Reaksiyon puanı
5
RuNaL dedi ki:
gokhans19 dedi ki:
RuNaL dedi ki:

benim seninle bi sorunum yok hatta kimseyle bi sorunum yok sadece böyle konuların acılmasını istemiyorum cok sacma geliyor bana
Ama bende bu tip konular saçma diye mesaj yazdığımda gelen cevap şuydu:Burası konu dışı bölümü istenilen herşey yapılabilir.. İstersen konu dışı bölümündeki konulara bakarsın en anlamlısı bu konu yine.. Akşam maç oynayacaz yenermiyiz diye soranlar bile var..
Hatta bu konuya ben mesaj yazmıştım bu konu çok saçma yakında ev kadınlarıda buraya gelip akşam ne pişiricem diye yardım ister demiştim bana burası konu dışı istenilen herşey yazılabilir demişlerdi.İstersen o maç konusuna bakabilirsin..

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Konu ile ilgili bir rahatsızlığınız varsa Yöneticiye Bildir butonunu kullanınız..

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
"İştir Kişinin Aynası, Lafına bakılmaz." >Tık<

Burda bulunanları tenzih ederim ;) Meclisten Dışarı...

MSDN

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Kim lan o
ben böle biliom :D