Doğru bildiğini hatır, gönül dinlemeden gerektiğinde balta gibi savurabilen...
(Geç saate kaldık Muratcım, ama seni illa ki benim yazmam lazım!Yarına inşaallah unutmaz, konuyu hatırlarsam. İlk kurduğum cümle yarın yazacağım tanıtımın dibacesi olsun.)
Arkası yarın...![]()
sevdiğim modlardan biri onu severimKendi halinde, sakin. kalp kırmaktan nefret eden bir abimiz.
Hafif troll, ama benim kadar olamaz.sevdiğim modlardan biri onu severim
daha tam trollümü görmemiş olan sevdiğimiz bir modHafif troll, ama benim kadar olamaz.
Kimse yazmamış ben yazayım.Bazen alıngan ama hep iyii
Sen benim hayatımda gördüğüm en eğlenceli ve en potansiyelli trolsün. Saygılar abi.daha tam trollümü görmemiş olan sevdiğimiz bir mod![]()
Kalp kırmaktan nefret etse de, yine de en çok kalp kıranlardan galiba!Kendi halinde, sakin. Kalp kırmaktan nefret eden bir abimiz.
Rastlamadım hiçKalp kırmaktan nefret etse de, yine de en çok kalp kıranlardan galiba!![]()
Hak edenin kalbi cam gibi paramparça edilir. Doğruyu söyleyelim doğrudan kalbi kırılanın kırılsın zaten.Kalp kırmaktan nefret etse de, yine de en çok kalp kıranlardan galiba!![]()
pp si çok renkli ve güzelpek tanımıyorum ama kurtlar vadisi izleyen seven birisin. .d
hiç fark etmemişim gerçektn benziyorGördüğümde sürekli wincor güncellemesini bana hatırlatan kişi.
Suç ortağı.... sjsjsjsjhiç fark etmemişim gerçektn benziyor
forumun çok aktif olmayan admini![]()
İyi bir insan.Suç ortağı.... sjsjsjsj
Ruhu genç, kafa dengi eğlenceli abimiz ?İyi bir insan.
"Meslek lisesindeki kız" teşbihini yaptığım forumun delikanlı ablalarından biriRuhu genç, kafa dengi eğlenceli abimiz ?
Bilemediniz, dediğim gibi puanım yüksek. Meslekte okumuyorum"Meslek lisesindeki kız"
Türkçenin imlasina önem veren biri..."Meslek lisesindeki kız" teşbihini yaptığım forumun delikanlı ablalarından biri![]()
Sjsjsjsforumun delikanlı ablalarından
İngilizce altyazılı dizi izleyince kendini ders çalışmış sayan kardeşimiz ?Bilemediniz, dediğim gibi puanım yüksek. Meslekte okumuyorum
Delikanli abla iyiymiş, az deli dolu olduğum çok doğru ?
Türkçenin imlasina önem veren biri...