Benden de Bir Öneri!!

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Bunu yazacağımı hiç düşünmezdim.. Sonuçta en çok vakit geçirdiğim yer.. "Spor bölümü kapatılsın"
Teknoloji forumu olarak geçen SDN' de spor bölümünün ağır basmasından ziyade, insanlar birbirlerini çok kırmaya başladılar... farkındaysanız her konu Fenerbahçe-Galatasaray muhabbetine dönüyor...
ve bu yüzden cezalar artıyor, insanlar forumu terk ediyor...

Ben kapatılmasından yanayım... Belki ilerleyen zamanlarda daha ciddi kurallar ile açılabilir...
Ne dersiniz?

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
Yoruma kapatılsın orada açılan konular,sadece haberi okuyan okur yorumunuda kendine saklar.

Bence de boş yere bilek yoruyorlar orada.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Yohum. :)

[video=youtube_share;VQCmHA8gCuA]http://youtu.be/VQCmHA8gCuA[/video]

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Bu forumun siyasetten kurtulduğu gibi Spordanda kurtulması önerisine hayır diyemem

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Yoruma kapatılsın orada açılan konular,sadece haberi okuyan okur yorumunuda kendine saklar.

Bence de boş yere bilek yoruyorlar orada.

konu da açılmasın.. çünkü kişiler kendilerine göre konu açar... ama tabi konular onaydan geçirilerek açılabilinir...

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Spor bölümünü takip eden biri olsam da bu fikri destekliyorum. Pireyi deve yapanlar yüzünden yorum yapmaya korkar olduk.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
[MENTION=158637]angel75[/MENTION]

O da doğru,taraflı haberler olur.

Fikrini destekliyorum,ipler yönetimde.Bakalım.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Kesinlikle katiliyorum. Su an o bolumun var olmasinin sebebi iyi hit aliyor olmasiysa, siyaset konularindaki tartismalar daha guzel hit alir, siyasi konulara da izin verilmeli. Yok amac o degilse o bolumun acik kalmasinin kimseye bir faydasi yok. Forumum en akli basinda uyesi bile insanliktan cikiyor. Insani iliskilere zarar veriyor o bolum.

GassipGirl

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Kesinlikle katiliyorum. Su an o bolumun var olmasinin sebebi iyi hit aliyor olmasiysa, siyaset konularindaki tartismalar daha guzel hit alir, siyasi konulara da izin verilmeli. Yok amac o degilse o bolumun acik kalmasinin kimseye bir faydasi yok. Forumum en akli basinda uyesi bile insanliktan cikiyor. Insani iliskilere zarar veriyor o bolum.

doğru söze ne denir

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Kapatılması taraftarı değilim.Konuşmasını bilmeyen cezasını çeker.

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
kapatılması mantıksız olur.yorum yazmak veya okumak istemeyenler sayfanın alt kısmına bakmadan geçebilirler.mesela ben o şekilde kullanıyorum.bana uymayan birsürü yorum var.her biri için cevap yazmak yerine "sen diyosan doğrudur arkadaşım" diyorum içimden :)

fakat bu konularda görüşlerini belirtmek isteyen arkadaşlarımız var sitede.eğer kurallar çerçevesinde olacaksa onların yorum yapmalarını kısıtlamamak gerekir.

ayrıca sitede çok okunuyor bu konular.üye kaybı bile olabilir.gerek yok diye düşünüyorum

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Saçma bir öneri bana kalırsa. O zaman ülkede de futbolu kaldıralım, oynamayalım oynatmayalım. Forumda sözde kalan olaylar ülkede gerçekten oluyor. Yakılıyor, yıkılıyor, insanlar bıçaklanıyor. Ama kimse futbolu kaldıralım demiyor.

Kaldırmakla olmaz bu işler, herkes şapkasını önüne koysun ve kendisini düzeltmeye çalışsın. Bireysel hataları, bir çok kişinin keyifle girdiği bir yere mâl edemezsiniz.

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Kişi kendini bildiği sürece sorun yok üstü kapalı laf atmalar olmasa sorun olmayacak spor bölümünde:cool:

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
[MENTION=115737]Kurşun Kalem[/MENTION]'e katılıyorum.

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Kapatmak yerine yazılan mesajların moderatör onayından geçmesi fikri daha mantıklı geliyor bana.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Kapatılırsa, teknoloji ile ilgisi olmayan tüm kategorilerde spor ile birlikte kapatılmalı. Ben kapatılmamasından yanayım, tartışmak güzel, tartıştıkça yeni şeyler öğrenirsiniz ufkunuz açılır.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Kapatılırsa, teknoloji ile ilgisi olmayan tüm kategorilerde spor ile birlikte kapatılmalı. Ben kapatılmamasından yanayım, tartışmak güzel, tartıştıkça yeni şeyler öğrenirsiniz ufkunuz açılır.
Yani bu da doğru spor kapatılacaksa teknolojiyle alakasız herşey kapatılsın.

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Spor, teknolojiyle alakasız olduğu için kapatılması önerisi sunulmadı ki?

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Bu sene futbol adına utanç verici bir çok olay yaşandı, ama kalkıp futbolu son bir sene ile yargılamak büyük bir yanlıştır. Geçen senelerde böyle tartışmalar yoktu, belki gelecek sene de olmayacak. Hatta Alia döneminde spor bölümü SDN için gurur kaynağıydı bence, çünkü transferler çoğu haber sitesinden önce burada açıklanıyordu. Bence kapatmak yerine nasıl düzeltiriz onu düşünelim. Belli kısıtlamalar getirilebilir ama kesinlikle kapatılmamalı.

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
herkes anlamak istediği gibi anlıyor.. kimsenin umurunda değil ki başka biri kırılmış, üzülmüş..

(İç çekiş...)

-----------------------

Futbol Dini diye bir youtube videosu vardı. Bence izlenmeli ve herkes kendini şöyle bir iç muhasebeye çekmeli.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
herkes anlamak istediği gibi anlıyor.. kimsenin umurunda değil ki başka biri kırılmış, üzülmüş..

Yanlış. Eğer ben seni üzüyorsam abla, buna 3. kişinin üzülmesi saçmadır. Seni üzdüğüm için ben pişmanlık duymalıyım.

Okulda 2 kişi birbirini üzecek, 4a ve 4b sınıfı kavga edicek sürekli sen okulu kapatıcaksın. Mantıklı mı?

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Saçma bir öneri bana kalırsa. O zaman ülkede de futbolu kaldıralım, oynamayalım oynatmayalım. Forumda sözde kalan olaylar ülkede gerçekten oluyor. Yakılıyor, yıkılıyor, insanlar bıçaklanıyor. Ama kimse futbolu kaldıralım demiyor.

Kaldırmakla olmaz bu işler, herkes şapkasını önüne koysun ve kendisini düzeltmeye çalışsın. Bireysel hataları, bir çok kişinin keyifle girdiği bir yere mâl edemezsiniz.

sizden bu cümle ile başlayan bir söz beklemezdim ki siz teknoloji üzerine en iyi forum sitelerinden olan SDN'nin moderatörüsünüz...
ama pardon siz ki gerçek hayatta kuzeninizi spor yüzünden silen kişisiniz... bunu yazmanız normal....

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Bu konu hakkında, projelerim var.

Sadece şu sınav döneminin geçmesini bekliyorum.Takdir ederseniz ki, sınav çalışmaktan zaman olmuyor.

Ve, yönetime detaylı bir açıklama yapacağım.Bir öneri diyelim.

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Yanlış. Eğer ben seni üzüyorsam abla, buna 3. kişinin üzülmesi saçmadır. Seni üzdüğüm için ben pişmanlık duymalıyım.

Okulda 2 kişi birbirini üzecek, 4a ve 4b sınıfı kavga edicek sürekli sen okulu kapatıcaksın. Mantıklı mı?

Siyaset daha farklı görülüyor o halde.
( Hani siyasetle ilgili konuşmayı sevenler de olabilir. :wink: :D )

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18

ne yazık ki üzülen 3. kişi grubuna girenlerdenim ben.. çünkü ben insanlığa değer veriyorum...

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
sizden bu cümle ile başlayan bir söz beklemezdim ki siz teknoloji üzerine en iyi forum sitelerinden olan SDN'nin moderatörüsünüz...
ama pardon siz ki gerçek hayatta kuzeninizi spor yüzünden silen kişisiniz... bunu yazmanız normal....

Gözünüzden hiç bir şey kaçmıyor. Ancak bilmediğiniz şeyler var, benim silme olayım sadece facebook ile bağlantılı ve tartışıp birbirimizi kırmamak için. O da forumdaki arkadaşlarımız gibi tartışmayı bilmiyor..

Perşembe ve Cuma, kuzenim ile beraberdim. Pazar öğleden sonra 1 saat maç değerlendirmesinde bulunduk. Bana forma hediye edecek. :D

--- Mesaj Güncellendi ---

ne yazık ki üzülen 3. kişi grubuna girenlerdenim ben.. çünkü ben insanlığa değer veriyorum...

Alanı kapatmak dışında önerin varsa, değerlendirebiliriz. Ama bu biraz abartı kaçıyor.

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Her kafadan ses çıkarsa spordan ne çıkar
Kapatılmazın hacı